shutterstock
SEX

9 στάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Υπάρχουν τρόποι να κερδίσεις μερικά πολύτιμα λεπτά και να παρατείνεις τη δική σου απόλαυση για να βρεθεί και εκείνη λίγο πιο κοντά στη δική της.

Ευτυχώς στην εποχή μας έχουμε τελειώσει με μύθους που αφορούσαν το σεξ, περνούσαν από γενιά σε γενιά και περιέπλεκαν αρκετά τα πράγματα. Το μέγεθος δεν μετράει, ο γυναικείος οργασμός δεν είναι ένα από τα άλυτα μυστήρια του κόσμου και το σεξ δεν είναι μαραθώνιος. Η σεξουαλική πράξη δεν χρειάζεται να διαρκεί για ώρες για να είναι απολαυστική και για τους δύο.

Από την άλλη, μπορείς να κερδίσεις μερικά πολύτιμα λεπτά στις περιπτώσεις που αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις πολύ νωρίς, αφήνοντας τη σύντροφό σου με το αίσθημα του ανικανοποίητου, ή σε εκείνες που απλά θέλεις να  απολαύσεις λίγο περισσότερο την επαφή μαζί της. 

Ο τρόπος για να παρατείνεις την εκσπερμάτισή σου είναι να πειραματιστείς με στάσεις που δεν διευκολύνουν την πολύ βαθιά διείσδυση, που δυσκολεύουν την κίνηση, ρίχνουν τον ρυθμό και είναι ίσως λίγο πιο κουραστικές. Στην ακόλουθη λίστα θα ανακαλύψεις κάποιες από αυτές.

Οι στάσεις που θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις τη δική σου απόλαυση για να βρεθεί εκείνη λίγο πιο κοντά στη δική της

Εκείνη από πάνω

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα. Εκείνη ανεβαίνει πάνω σου και ρίχνει το βάρος της μπροστά, στηριζόμενη στους αγκώνες της, ελέγχοντας τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Άφησέ την να πάρει πρωτοβουλία και μην εκβιάσεις την εκσπερμάτισή σου σηκώνοντάς της την λεκάνη.

Το κουτάλι

Είστε και οι δύο στο πλάι, εκείνη μπροστά και εσύ πίσω της. Οι κινήσεις είναι περιορισμένες και το γεγονός ότι το σώμα σου είναι κολλημένο στο δικό της δεν επιτρέπει από μόνο γρήγορες κινήσεις και βαθιά διείσδυση. 

Το face to face

Ουσιαστικά πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή του κουταλιού, με τα πρόσωπά σας να είναι απέναντι το ένα με το άλλο. Εδώ, οι κινήσεις είναι ακόμα πιο αργές, σχεδόν μηδαμινές, ενώ η διείσδυση αρχικά δύσκολη -κάποιος από τους δύο πρέπει να καθοδηγήσει με το χέρι του το πέος στο κόλπο- και εν συνεχεία πολύ ρηχή.

Ο σταυρός

Εσύ ξαπλώνεις στο πλάι. Εκείνη ανάσκελα με το σώμα της σε σχεδόν κάθετη θέση στο δικό σου, σχηματίζοντας στο περίπου μία ορθή γωνία. Από τις δύσκολες στάσεις στο σεξ με τις κινήσεις να είναι δεδομένο ότι θα είναι περιορισμένες.  

Το ξαπλωτό doggy

Εκείνη ξαπλώνει μπρούμυτα και εσύ επίσης μπρούμυτα πάνω της, χωρίς ωστόσο να ρίχνεις όλο το βάρος σου στο σώμα της. Ο κορμός σου είναι ανασηκωμένος και στηρίζεσαι στις παλάμες σου. Με αυτή την στάση απολαμβάνεις το αγαπημένο doggy style χωρίς όμως την έντονη διέγερση που αυτό προκαλεί.

Στην καρέκλα ανάποδα

Εσύ κάθεσαι στον καναπέ/στην καρέκλα/στο κάθισμα του αυτοκινήτου και εκείνη πάνω σου, όχι face to face, αλλά με την πλάτη της γυρισμένη. Μπορεί η διείσδυση να είναι βαθιά, αλλά επειδή οι γρήγορες και έντονες κινήσεις μπορεί να αποβούν επικίνδυνες και να τραυματιστείτε, ο αργός ρυθμός είναι το κλειδί. 

Το όρθιο ξαπλωτό

Σε αυτή τη στάση, εκείνη είναι ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι/ένα πάγκο και εσύ όρθιος. Και εδώ οι κινήσεις πρέπει να είναι αργές και προσεκτικές για να εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα τραυματισμού.

Στα γόνατα

Εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ έρχεσαι στα γόνατα μπροστά της. Ανασηκώνεις τη λεκάνη και τα πόδια της και διεισδύεις. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο κινήσεων, οπότε μπορείς να κατεβάσεις ταχύτητα όποτε κρίνεις ότι είναι αναγκαίο.

Ο λωτός

Εσύ κάθεσαι οκλαδόν και εκείνη κάθεται πάνω σου, με το πρόσωπό της να κοιτά το δικό σου. Μπορεί η διείσδυση να είναι βαθιά στη συγκεκριμένη στάση, ωστόσο δεν σου αφήνει περιθώρια να ευελιξίας κινήσεων. Η παρτενέρ σου δίνει ρυθμό και ουσιαστικά ελέγχει το παιχνίδι.