ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Αυτοκίνητο: η τέλεια λύση για σένα που βαριέσαι εύκολα

Πώς θα κερδίσεις ξανά τη χαμένη σου ανεμελιά ακόμα και κάτω από τις νέες συνθήκες.

Νιώθεις ότι έχεις βουλιάξει μέσα στη νέα καθημερινότητα; Βαριέσαι στη δουλειά, στα ραντεβού, βαριέσαι ακόμα και στη βόλτα; Οι υποχρεώσεις αλλά και η νέα πραγματικότητα σου κάνουν εκείνο το αίσθημα της νεανικής ανεμελιάς να φαίνεται πολύ μακρινό. Μπορείς όμως με μικρές κινήσεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Το άγχος και οι ευθύνες που συνεπάγεται η αγορά και η κατοχή ενός αυτοκινήτου, μπορούν εύκολα να αποτελέσουν παρελθόν.

Οι υπηρεσίες και τα Special Deals που προσφέρει η LeasePlan μπορούν να σου φέρουν πίσω εκείνη τη χαμένη ανεμελιά. Με το leasing ο καθένας (εταιρία, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης) μπορεί να οδηγεί καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα. Κι επειδή οι διαδικασίες σε κάνουν επίσης, να βαριέσαι, στο site της LeasePlan μπορείς να κάνεις ακόμα και online leasing, με ένα μόνο κλικ!Οι υπηρεσίες και τα Special Deals που προσφέρει η LeasePlan μπορούν να σου φέρουν πίσω εκείνη τη χαμένη ανεμελιά. Με το leasing ο καθένας (εταιρία, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης) μπορεί να οδηγεί καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα. Κι επειδή οι διαδικασίες σε κάνουν επίσης, να βαριέσαι, στο site της LeasePlan μπορείς να κάνεις ακόμα και online leasing, με ένα μόνο κλικ!

Αν βαριέσαι εύκολα στα ραντεβού

Aν σε κάθε ραντεβού νιώθεις ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, αν έχεις αποκατασταθεί, γιατί βαρέθηκες να βγαίνεις ραντεβού, αν τίποτα δεν σου θυμίζει εκείνα τα αθώα ραντεβού της εφηβείας, τότε δεν είσαι μόνος. Αν είσαι ο τύπος που θέλει να μην μένει στα ίδια και στα ίδια, γιατί να το έχεις και με το αυτοκίνητό σου; Με το leasing αυτοκινήτου μπορείς να ξανανιώσεις εκείνα τα πρώτα σκιρτήματα, όταν δεν είχες ακόμα το άγχος των υποχρεώσεων της ζωής.

Αν βαριέσαι εύκολα στη δουλειά

Θυμάσαι όταν ήσουν 18 χρονών και είχες πολλή όρεξη να βγεις στην αγορά εργασίας; Ή πάμε ακόμα πιο πίσω. Όταν μικρός ονειρευόσουν να γίνεις πιλότος ή ποδοσφαιριστής. Ακόμα και να έγινες αυτό που ονειρευόσουν -αν και το πιθανότερο είναι ότι μικρός δεν ήξερες καν πως λέγεται η δουλειά που κάνεις σήμερα- υπάρχουν πολλές μέρες που η ζωή στο γραφείο δεν υποφέρεται. Τότε που κανείς δεν περίμενε από εσένα τίποτα και είχες την ελευθερία να σκέφτεσαι ότι μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις. Καταλάβατε πάλι πού το πάμε. Με το leasing μπορείς ακόμα όχι μόνο να ονειρεύεσαι, αλλά όντως να αποκτάς το όχημα που θες. Και αν το βαρεθείς; Δεν θα προλάβεις γιατί στα 4 χρόνια μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου επιλέγοντας ένα καινούριο αμάξι που να σε καλύπτει.

Αν βαριέσαι εύκολα στη βόλτα

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα είναι το φετινό καλοκαίρι που θα ζήσουμε λόγω των νέων συνθηκών αλλά πες μου τώρα, δεν αναπολείς εκείνο το πρώτο καλοκαίρι που μόλις είχες πάρει το δίπλωμα, αλλά δεν είχες αμάξι και περίμενες με την πρώτη ευκαιρία να σου δώσει ένας συγγενής σου το δικό του; Και όλη η παρέα σε είχε ήρωα επειδή τους μάζευες και τους γυρνούσες σπίτι. Ναι, τότε δεν βαριόσουν ποτέ να κάνεις «ταριφιές». Τώρα μπορεί να μην ξέρεις ακόμα αν θα πας και που διακοπές αλλά μπορείς να παίρνεις το αμάξι παντού μαζί σου ακόμα κι αν δεν ξέρεις που θέλεις να πας, ούτε εσύ ούτε  το Google Maps γιατί με το leasing μπορείς να ξανανιώσεις το συναίσθημα της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας μιας βόλτας χωρίς προορισμό.