ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Αυτόν τον lifecoach τον έχεις κυριολεκτικά στο χέρι σου

Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να παρακολουθείς την υγεία σου συνέχεια, η απάντηση είναι στον καρπό σου.

Superfood, αγώνες running, ποδήλατο, υγιεινά smoothies. Μπορεί να μοιάζει με τάση, μπορεί πολλές φορές να το θεωρείς υπερβολή αλλά το να προσέχουμε την υγεία μας είναι ο πιο σημαντικός στόχος που μπορούμε να βάλουμε στην ζωή μας. Και όταν αυτό γίνεται καθημερινότητα και συνήθεια τότε τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο και πολλές φορές δεν ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις ή τι ακριβώς φταίει. Χρειάζεσαι έναν lifecoach να σου πει ακριβώς τι πάει στραβά ή τι πάει καλά με τον οργανισμό σου. Έναν coach που θα βλέπει καθημερινά τα νούμερα σου και θα αναλύει την πορεία σου.

Αν πιστεύεις ότι αυτό είναι αδύνατο ή αρκετά κοστοβόρο τότε έχεις πέσει πολύ έξω. Αυτός ο lifecoach είναι του χεριού σου και ακούει στο όνομα Huawei Watch 3 series. Τα δύο ολοκαίνουργια smartwatches της HUAWEI είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό για να βοηθήσουν εσένα αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς να είναι πάντα υγιείς. Διαθέτουν επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δώρο με κάθε Huawei Watch 3 τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro!

Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch δεν είναι ιδανικά μονο για σένα που αγαπάς την γυμναστική και θες να παρακολουθείς την φυσική σου κατάσταση. Δεν είναι μόνο για σένα που έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θες να έχεις ποικιλία στα προγράμματα γυμναστικής σου και να διαλέγεις μέσα από τα 100 προγράμματα προπόνησης που διαθέτουν τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatches.

Τα νέα smartwatch της HUAWEI είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι ένας βοηθός καθημερινής παρακολούθησης της υγείας σου και της σωματικής σου κατάστασης. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό σαν δήλωση αλλά αν δεις τις δυνατότητες του τότε θα καταλάβεις. Διαθέτει δυνατότητα ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος με τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, καταγραφή καρδιακών παλμών, συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και πίεσης και αρκετά ακόμα. Είναι σα να πηγαινεις καθημερινά στον γιατρό για να σου πει αν είσαι καλά.

Αν έχεις άγχος ή αρρυθμίες τότε το ρολόι που έχεις στον καρπό σου με την καταγραφή καρδιακών παλμών θα σε προειδοποιήσει και θα σε ενημερώσει όταν δει ότι το παθαίνεις. Έτσι θα μπορείς να το χειριστείς πολύ πριν φτάσει σε μια αναστρέψιμο σημείο. Η’ στις μέρες μας που όπου κι αν πάμε μας μετράνε την θερμοκρασία πόσο σημαντικό είναι να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή ποια είναι αυτή κοιτώντας το HUAWEI Watch 3 Series με τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας;

Η λειτουργία όμως που προσωπικά με άγγιξε περισσότερο από όλες είναι η αναγνώριση πτώσης. Έχοντας γονείς οι οποίοι είναι σε μεγάλη ηλικία, το να γνωρίζω σε πραγματική στιγμή αν είχαν κάποια πτώση και να έρχεται σήμα SOS άμεσα, είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει για μένα. Και το λέω έχοντας βιώσει δύο τέτοιες πτώσεις τον τελευταίο χρόνο. Είναι σίγουρο ότι θα τους αγοράσω από ένα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch.

Και επειδή ακούω την σκέψη σου, όχι τα νέα smartwatch της HUAWEI δεν θέλουν κάθε μέρα φόρτιση. Με την λειτουργία ultra-long battery life η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μεγαλύτερη σε σημείο που ξεχνάς να το φορτίσεις. Συγκεκριμένα το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch είναι για σένα που λατρεύεις την γυμναστική, είναι για σένα που αγχώνεσαι για την υγεία σου, είναι για σένα που θες έναν οδηγό για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου, είναι για τους γονείς σου ώστε να είστε όλοι ήσυχοι, είναι για σένα που είσαι ξεχασιάρης και δεν θυμασαι να φορτίζεις το ρολόι σου. Είναι ακόμα και για σένα που λατρεύεις τα ταξίδια, αφού μπορείς να μετατρέψεις το smartwatch HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό και να δεις πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση σου σηκώνοντας απλά τον καρπό σου.

Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch είναι ιδανικά για όλους και είναι ο γυμναστής σου, ο lifecoach σου, το ημερολόγιο σου και όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου. Και μην ξεχνάς την μεγάλη προσφορά: Δώρο με κάθε Huawei Watch 3 τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro! Τι περιμένεις;