10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

All fun and games με Βίκος Cola στο beach party του OneMan 

Η Βίκος Cola, η μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό, θα είναι μαζί μας στη γιορτή των 10 χρόνων OneMan και μας επιφυλάσσει τις πιο ωραίες εκπλήξεις.

Golden Rule των parties είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένα παιχνίδι. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να τον παραβιάσουμε στην γιορτή των δέκα χρόνων OneMan. Η Βίκος Cola μας εξασφάλισε αυτό το κομμάτι και μαζί θα σας εκπλήξουμε με ένα δημοφιλές παιχνίδι with a twist.

Έχεις ακούσει το “Βίκος Cola pong”; Οχι; Δεν πειράζει. Θα το μάθεις μαζί μας. Στο beach party του OneMan θα παίξουμε μαζί με τη Βίκος Cola το πιο γνωστό game των party animals και θα την απολαύσουμε δίπλα στο κύμα.

Στο Varkiza Resort, την Κυριακή 3 Ιουλίου θέλουμε να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ύπαρξής μας και μαζί σας. Με τους αναγνώστες μας σε ένα πάρτι που θέλουμε να πιστεύουμε για αυτό δύο πράγματα. α) Ότι θα γράψει ιστορία και β) θα γίνει θεσμός (για να σας προλάβουμε, δεν το είχαμε υποσχεθεί αυτό στο προηγούμενο).

Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο από τις 19.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 100 τυχερούς και τυχερές αναγνώστρες/στριες του OneMan που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort.