ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αν υπάρχει Θεός, αυτή θα είναι η επόμενη Ferrari

Γραφίστας παλαβός με την εταιρεία, έφτιαξε τη Ferrari Stallone και έχει τρελάνει κόσμο.

Ξέρουμε ότι έχεις σηκωθεί όρθιος και χειροκροτάς, αλλά πριν βιαστείς να τα σκάσεις για να προσθέσεις άλλη μία Ferrari στη συλλογή σου, να σε ενημερώσουμε ότι είναι ψηφιακή η εικόνα που βλέπεις, ΨΕΥΤΙΚΙΑ, δεν θα την πετύχεις σε κάποιο κατάστημα δίπλα σου.

Ένας απίστευτα ταλαντούχος γραφίστας, άρρωστος με την εταιρεία, έφτιαξε αυτό το “μοντέλο”, ελπίζοντας να γίνει το επόμενο επίσημο μοντέλο της εταιρείας, αυτό που θα διαδεχτεί τη LaFerrari (την έχουμε αυτή, μας κούρασε, πάμε για κάτι καινούργιο τώρα). Και αν δεν τη διαδεχτεί, τουλάχιστον να εμπνεύσει τα μεγάλα κεφάλια της Ferrari.

Ο Murray Sharp σχεδίασε με φοβερή λεπτομέρεια αυτό το αυτοκίνητο που το ονόμασε έτσι, όχι εξαιτίας του Sylvester (αν και θα το θέλαμε), αλλά εξαιτίας του “αλόγου-επιβήτορα”, “stallion” στα αγγλικά. Και όλο αυτό το έκανε για χάρη της σελίδας Behance.

Κόκκινο χρώμα -τι άλλο, για Ferrari μιλάμε- χαμηλή και κοφτερή γωνία της κουκούλας και δυο μεγάλες οπές από κάτω, είναι τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς χαζεύοντας αυτό το supercar. Τα φώτα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα φουτουριστικά της LaFerrari, όπως και οι τεράστιες εισαγωγές αέρα. Οι πεντάκτινοι τροχοί δείχνουν απίστευτα αιχμηροί, ενώ ξεχωρίζει και η χρήση ινών άνθρακα σχεδόν σε όλο το κύριο μέρος του. Εντύπωση προκαλούν και οι δύο εξατμίσεις που εξέρχονται προς τα πάνω και εκτός της θέσης του κινητήρα, κάτι που σίγουρα δεν θυμίζει Ferrari.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες υπομονή γιατί η εταιρεία ασχολείται αυτήν περίοδο με το πρώτο SUV της, τη Purosangue:

Ferrari
Ferrari
Ferrari

Ferrari
Ferrari