ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Χαρτογραφώντας την καθημερινότητα 8 ευρωπαϊκών πόλεων με το Motorola Edge 50 pro

Τα motorola edge 50 pro και edge 50 ultra βρέθηκαν στα χέρια 8 φωτογράφων που απαθανάτισαν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων με τις νέες AI δυνατότητες στις κάμερες της σειράς. Εξερευνήστε το ταξίδι τους και κερδίστε διακοπές για δύο άτομα ή συσκευές Motorola edge 50 pro/ultra!

Οκτώ φωτογράφοι από οκτώ διαφορετικές χώρες. Οκτώ πρωτεύουσες απαθανατισμένες από τις συσκευές Motorola edge 50 pro/ultra! Το αποτέλεσμα; Άπειρη δημιουργικότητα και τέχνη. Έτσι ακριβώς, οραματίστηκε κι η Motorola το πιο πρόσφατο project της, με στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Το The Art in your hands project προσκάλεσε λοιπόν, και «προκάλεσε» φωτογράφους από 8 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης να φανταστούν και να απαθανατίσουν την ομορφιά των πρωτευουσών τους.

Με ένα «κλικ» μέσα από τον φακό της κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη, που προσφέρουν τα edge 50 Pro και edge 50 Ultra, αποτύπωσαν τον πλούτο της τέχνης, του στυλ και του design.

Δημιούργησαν τέχνη κι αυτό φυσικά, οφείλεται στις προηγμένες τεχνολογίες της κάμερας και του κινητού.

Ανέδειξαν με το πάτημα ενός κουμπιού το στυλ και το design του αστικού τοπίου σε 8 χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακίακαι Σερβία, αποδεικνύοντας ότι το τηλέφωνό τους –εν προκειμένω το Motorola edge 50 pro/ultra- δεν είναι απλώς μια συσκευή.

Αλλά είναι ένας καμβάς, ένα εργαλείο έκφρασης για απεριόριστη δημιουργικότητα, το οποίο επιτρέπει σε όποιον το κρατάει να απαθανατίζετε πολύτιμες στιγμές.

Οι δουλειά τους είναι τώρα διαθέσιμη στο hellomotoart.com, μια πλατφόρμα που προσκαλεί το κοινό να ξεκινήσει ένα οπτικό ταξίδι στο όποιο ζωντανεύει το μοναδικό στυλ κάθε φωτογράφου και όπου τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς edge 50 συναντούν το ειλικρινές πάθος για αφήγηση, μέσα από τον φακό της κάμερας.

Το πρώτο μέρος του project παρουσιάζει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το edge 50 Pro. Τον Μάιο, ωστόσο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος του έργου, οπότε οι χρήστες θα μπορούν να θαυμάσουν την ομορφιά των 8 πρωτευουσών, όπως θα αποτυπωθεί αυτή τη φορά με τη βοήθεια του edge 50 Ultra.

Ο Γιώργος Βένιος φωτογράφισε τη δική του Αθήνα (μεσότιτλος)

Ο Γιώργος Βένιος ήταν ο εκείνος που αποτύπωσε το κέντρο της Αθήνας. Ως φωτογράφος περιπέτειας με έδρα την Ελλάδα –αν και διαθέσιμος για φωτογράφιση σε όλο τον κόσμο- ακολουθά πιστά το έμφυτο πάθος.

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τη φωτογραφική μηχανή του απαθανατίζει την ομορφιά του φυσικού κόσμου. Με κάθε κλικ προσπαθεί να αποτυπώσει όλα όσα διαμορφώνουν την ιδιαιτερότητα των τόπων που επισκέπτεται και να μοιραστεί το πάθος του και τον ενθουσιασμό του για ανακάλυψη με τον υπόλοιπο κόσμο.

Συμμετέχει στο project Art in your Hands για να δείξει μέσα από τον φακό του moto edge pro τη δική του Αθήνα και τις γωνιές που αγαπά περισσότερο από την πόλη του.

«Η περιπλάνηση μου στο Μοναστηράκι και το κέντρο της Αθήνας ήταν μία μαγική βόλτα που με έφερε ξανά κοντά στον πραγματικό παλμό της πόλης.

Από την ασταμάτητη βοή της πλατείας στο Μοναστηράκι, γεμάτη ανθρώπους, πάγκους μικροπωλητών, χρώματα και μυρωδιά φαγητού, μέχρι την Ομόνοια την ώρα που τα χρώματα της δύσης τα κάνουν όλα μαγικά», δήλωσε εξηγώντας πώς βίωσε ο ίδιος τη φωτογράφιση.

Μην χάσεις τον διαγωνισμό

Μπορείς όμως, κι εσύ να συμμετάσχεις στο project και τον διαγωνισμό. Ψηφίζοντας το αγαπημένο σου άλμπουμ φωτογραφιών, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ταξίδι για 2 άτομα για να εξερευνήσεις μια αγαπημένη πόλη της Ευρώπης, και παράλληλα συσκευές edge 50 Pro και edge 50 Ultra ή τα νέα Motobuds.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο website του project.

Γνώρισε την οικογένεια motorola Edge 50

Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις κορυφαίες προτάσεις της, η Motorola παρουσιάζει την εντυπωσιακή σειρά συσκευών edge: τις motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro και motorola edge 50 fusion.

Η ερώτηση είναι απλή κι η απάντηση ακόμα ευκολότερη. Γιατί να επιλέξει κανείς λοιπόν, τις συσκευές αυτές;

Επειδή προσφέρουν έναν εξυπνότερο συνδυασμό ιδανικών στοιχείων, μέσα από μια εξελιγμένη σχεδιαστική προσέγγιση, παράλληλα με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας, εφοδιασμένο με βελτιώσεις βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη καθώς και, για πρώτη φορά στον κόσμο, κάμερα και οθόνη με πιστοποίηση Pantone1.

Το αποτέλεσμα είναι μια οικογένεια συσκευών που προσφέρουν υφές και καμπύλες, ευχάριστες στο άγγιγμα όσο και στο μάτι.

Πλαισιωμένες από υλικά όπως πραγματικό ξύλο, ένα ειδικά σχεδιασμένο, χειροποίητο, ιταλικό πολυμερές φινίρισμα, αλλά και vegan σουέτ, προσφέρονται στις πιο σύγχρονες χρωματικές επιλογές, ενώ διαθέτουν προστασία από το νερό, κατά το πρότυπο IP683.

Εστιάζοντας μάλιστα, ακόμη περισσότερο στην εικόνα, σταθερή και κινούμενη, οι νέες συσκευές της σειράς motorola edge προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία: από την απλή ενεργοποίηση της κάμερας, με φυσικές κινήσεις, μέχρι τον κορυφαίο εξοπλισμό και το ενισχυμένο μέσω τεχνητής νοημοσύνης λογισμικό, αλλά και τις δυνατότητες χρωματικής επεξεργασίας, προσφέροντας έτσι εκπληκτικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Η τεχνολογία moto AI

Η τεχνολογία moto AI προσθέτει μια νότα μαγείας, ανεβάζοντας την κάθε στιγμή σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αβίαστα περιεχόμενο, να προσαρμόζουν τη συσκευή στις δικές τους προτιμήσεις, να εντοπίζουν άμεσα τις πληροφορίες που τους .

Η τεχνολογία moto AI ενσωματώνεται παντού, από την κάμερα μέχρι την προσαρμογή της εμφάνισης του κινητού, την πλοήγηση και την αναζήτηση.

Η εντυπωσιακή τεχνολογία αυτόματης εστίασης, οι αισθητήρες των φακών, αλλά και τα μεγαλύτερα pixels συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και τη νύχτα.

Όλα αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με μια πλήρη γκάμα διαφορετικών φακών, εξασφαλίζουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίσουν τα καλύτερα πορτραίτα, τοπία, καλλιτεχνικές κοντινές λήψεις, selfies και όχι μόνο.

Τα moto buds που όλοι θέλουν να έχουν

Τα moto buds + με τεχνολογία Sound by Bose και τα moto buds έρχονται να προσφέρουν μία ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία στο οικοσύστημα Motorola, υποστηρίζοντας τις τεχνολογίες Hi-Res Audio 12 και Dynamic Active Noise Cancellation 13, για υψηλής πιστότητας ήχο και ακύρωση θορύβου, μέσα από ένα σύγχρονο σχεδιασμό, ανθεκτικό στην επαφή με το νερό.

Τα ακουστικά αυτά αξιοποιούν την τεχνογνωσία της Bose προκειμένου να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία, ενσωματώνοντας εντυπωσιακή τεχνολογία ενεργής ακύρωσης του θορύβου και ρύθμιση ήχου, για εκπληκτική ποιότητα ήχου σε κίνηση.

Τα moto buds + είναι επίσης, συμβατά με την τεχνολογία Dolby Head Tracking όταν συνδέονται με τη νέα γενιά κινητών motorola edge με υποστήριξη Dolby Atmos, όπως το motorola edge 50 ultra και το edge 50 pro.

Η τεχνολογία Dolby Head Tracking προσφέρει στους χρήστες μια περισσότερο φυσική και ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, αναπροσαρμόζοντας τον ήχο, καθώς κινούν το κεφάλι τους.

Σε συνδυασμό με το αγαπημένο τους υλικό σε Dolby Atmos, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια ακόμη πιο προηγμένη ηχητική εμπειρία, με μεγαλύτερη διαύγεια, λεπτομέρεια και βάθος.

Παράλληλα, η Motorola ανακοινώνει τα moto buds, ακουστικά τα οποία προσφέρουν ποιότητα ήχου πιστοποιημένη κατά το πρότυπο Hi-Res Audio 11, παρέχοντας μια ισορροπημένη και ταυτόχρονα ποιοτική ηχητική εμπειρία.

Και αυτή η πρόταση διαθέτει τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Dynamic Adaptive Noise Cancellation 12), ώστε να απομακρύνει τις περισπάσεις και να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ήρεμα την αγαπημένη τους μουσική ή την εκπομπή που ακούν.

Motorola edge 50 pro: ο ιδανικός συνδυασμός στυλ & ευφυΐας

Διαθέτει θαυμάσιες επιφάνειες, αμμοβολημένο πλαίσιο αλουμινίου και προτείνετε είτε σε δέρμα vegan, είτε σε ειδικό περλέ φινίρισμα, χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ιταλία, καθιστώντας τη συσκευή αυτή απαλή και λεία στην αφή.

Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά ελαφριά, η συσκευή διαθέτει επίσης και πιστοποίηση προστασίας από το νερό κατά το πρότυπο IP68.3

Εφοδιασμένο με σύστημα καμερών υψηλής ανάλυσης 50ΜΡ, το edge 50 pro απαθανατίζει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Η κυρίως κάμερα διαθέτει το μεγαλύτερο διάφραγμα σε κινητό (f/1.4), που επιτρέπει να περάσει στον αισθητήρα 64% περισσότερο φως, για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η κάμερα μακρινών λήψεων στα 10ΜΡ με 3x zoom και λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη που σπάνια απαντάται σε προϊόντα αυτής της κατηγορίας.

Χάρη στους φακούς της, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν καθαρά τη σκηνή από τριπλάσια απόσταση ή να αξιοποιούν τη λειτουργία Super Zoom, για εστίαση από 30x μεγαλύτερη απόσταση.

Αν θέλουν να απαθανατίσουν μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την υπερευρυγώνια κάμερα των 13ΜΡ ή να φτάσουν ακόμη και σε απόσταση μόλις 3 εκατοστών από το σημείο που τους ενδιαφέρει, χάρη στη λειτουργία Macro Vision.

Το edge 50 pro περιλαμβάνει επίσης εμπρόσθια κάμερα 50ΜΡ με αυτόματη εστίαση, διασφαλίζοντας έτσι πως ακόμη και οι selfies θα αποτυπώνονται με θαυμάσια λεπτομέρεια και χρώματα.

Το σύστημα καμερών του edge 50 pro περιλαμβάνει ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που συνοδεύουν την εξαιρετική αυτή συσκευή, μεταξύ των οποίων τη νέα Photo Enhancement Engine, Adaptive Stabilization, Auto Focus Tracking και Style Sync.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ακολουθήσουν δημιουργικά μονοπάτια, αξιοποιώντας το φως μέσα από νέα λειτουργία μακράς έκθεσης.

Το motorolaedge 50 pro προσφέρει επίσης στους χρήστες μια κινηματογραφική εμπειρία, μέσα από τη σχεδόν πλήρους κάλυψης οθόνη pOLED 6,7” στα 144Hz με ανάλυση Super HD και πιστοποίηση HDR10+.

Όμως, οι δυνατότητες της συσκευής αυτής δεν περιορίζονται στο οπτικό σκέλος, καθώς το motorolaedge 50 pro προσφέρει μια ασύγκριτη ηχητική εμπειρία, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Dolby Atmos για εξαιρετική πιστότητα ήχου.

 

Σε συνδυασμό με τα ακουστικά moto buds+ υποστηρίζεται και η τεχνολογία Dolby Head Tracking.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει δύο μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ η τεχνολογία Snapdragon Sound™ διασφαλίζει απροβλημάτιστη σύνδεση μέσω Bluetooth χωρίς σκαλώματα ή καθυστέρηση απόκρισης.

Το motorola edge 50 pro διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 7 3ης Γενιάς, προσφέροντας ομαλότατο gaming, γρήγορα framerates, εικόνα υψηλής ανάλυσης, αστραπιαία μεταφορά αρχείων και όχι μόνο.

Παράλληλα, διαθέτει έως και 12GBRAM, με έως και 512GB αποθηκευτικού χώρου, για άνετη παράλληλη διαχείριση εφαρμογών και άφθονο χώρο.

Το motorola edge 50 pro έρχεται επίσης με λειτουργία φόρτισης Turbo Power™ στα 125W για γρήγορη αναπλήρωση της μπαταρίας και λειτουργία ασύρματης φόρτισης Turbo Power™ στα 50W, παρακάμπτοντας το μπελά των καλωδίων.