ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ας μιλήσουμε για το αντρικό ρολόι

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συζήτηση κρατάει δεκαετίες. Εμείς όμως έχουμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσμα

Το αντρικό ρολόι είναι μια μεγάλη συζήτηση που κρατάει δεκαετίες αν όχι αιώνες. Κάποτε ήταν το μεγάλο δώρο που σου έκανε ο πατέρας σου, πιθανώς σου έκανε το δικό του απονομή.

Ακόμα και σήμερα είναι ένα καλό δώρο γάμου αλλά η προσέγγιση είναι λίγο διαφορετική. Το ρολόι δεν είναι πλέον ρολόι είναι αξεσουάρ.

Και αν αγοράσεις ρολόι όπως κάποτε αγόραζαν τεχνολογία πάμε αλλού και όχι σε κλασσικό κομμάτι.

Τέλος πάντων, επειδή την πράξη πολλοί αγάπησαν και τη θεωρία ουδείς, ας κάνουμε ξανά αυτή τη συζήτηση με παραδείγματα. Προτάσεις αγοράς και πως θα τις κολλήσεις στο στιλ σου.

Casio F-201W-1AEF

Μη γελάς. Ένα τέτοιο ήταν κάποτε η τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας. Ο Bill Clinton φόραγε ένα τέτοιο την εποχή της προεδρίας του. Τέλος πάντων θέλω να πω ότι η μόδα δεν γίνετια απαραίτητα με κλασσικά κομμάτια. Το αντίθετο μάλιστα. Γιατί νομίζεις ότι η Casio τα παράγει ακόμα.

16 από 19 ευρώ

 

Casio A-159WGEA-5EF

Καλτίλα. Ανεκτίμητο.

64 από 75 ευρώ

 

Lacoste Goa

Για εκείνα τα απογεύματα στο tennis club.

66 από 79 ευρώ

 

OOZOO Timepieces C6454

Ο πιο φτηνός χρονογράφος. Τέλος.

69 από 80 ευρώ

 

Tommy Hilfiger Brodie 1791088

To brand Tommy Hilfiger πάντα κάνει τη διαφορά συνδυάζοντας αισθητικές αξίες που δεν είναι τόσο προφανείς με τις σύγχρονες τάσεις. Δεν κάνω διαφήμιση. Σκέψου τι θα φόραγε ένας νέος J D Sallinger στη δεκαετία μας. Πως το παλιό χρήμα της Αμερικής θα έκανε ξet ski και μοντέρνα σπορ. Κάπως έτσι.

132 από 159 ευρώ

 

Casio G-Shock XL

Μια σύγχρονη έκδοση του μακροβιότερου sport watchs στην πρόσφατη ιστορία. Αν δεν είχες ποτέ ένα τέτοιο δεν είναι ντροπή να αγοράσεις ένα τώρα.

143 από 168 ευρώ

 

Polar FT4

Ένα πολύτιμο εργαλείο υγείας. Μετράει την καρδιακή συχνότητα, την σημαντικότερη ίσως παράμετρο όταν κάνεις οποιοδήποτε άθλημα. Και έχει έναν υπολογιστή προπόνησης για τα βασικά.

111 από 117 ευρώ

 

Lotus Multifunction L15845-4

Ο πιο τίμιος χρονογράφος.

152 ευρώ

 

SUUNTO Ambit2 R

Το απόλυτο αθλητικό ρολόι. Καρδιοσυχνόμετρο, αλτίμετρο, χρονόμετρο. Ανεκτίμητο.

299 ευρώ

 

Caterpillar DU54

To βλέπεις αυτό το 10 ATM (ατμόσφαιρες πίεσης). Αν χαλάσει θα έρθει ο ίδιος ο πρόεδρος της Caterpillar να σου ζητήσει συγνώμη.

263 από 299 ευρώ

 

Casio MTP-1302L-1AVEF

Με ένα τέτοιο παντρεύτηκε ο πατέρας σου τη μάνα σου και θεωρήθηκε τόσο σημαντικό δώρο που δεν του έδωσαν προίκα. Καμιά φορά τα απλά πράγματα έχουν αξία στη ζωή.

40 από 47 ευρώ

 

Hamilton Jazzmaster Thinline H38612733

Αυτό θα έπαιρνα αν έπαιρνα σοβαρό ρολόι. Δεν είναι καθόλου φτηνό, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να περάσεις το μήνυμα που πρέπει.

463 από 515 ευρώ

 

Hamilton  Maestro H42575783

Αυτό θα έπαιρνα αν ήθελα ακριβό. Να είναι και κάπως διακριτικό βρε παιδί μου.

985 από 1095 ευρώ

 

Marc Ecko Artifaks Red

Τα φλουό χρώματα έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια. Και κανείς δεν πρόκειται να προσέξει τίποτε εκτός από αυτά. Δεν κάνει πολλά πράγματα αλλά από τη στιγμή που το χρώμα και το σχέδιο είναι ok είσαι οΚ.

30 από 59 ευρώ

 

SWATCH Blue Choco GM415

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό κλασσικού και μοντέρνου για κάποιον που είναι γύρω στα 25 και θέλει ένα item που να το φοράει καθημερινά.

45 ευρώ