ΠΟΤΟ
SPONSORED

Μπύρα ΝΥΜΦΗ: Με «σχεδία» για τον Άνθρωπο

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ κουβαλάει μέσα της τις γεύσεις και τα αρώματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ κουβαλάει μέσα της τις γεύσεις και τα αρώματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Το όνομά της αλλά και η ετικέτα της δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ανθρώπους της Θεσσαλονίκης και είναι εμπνευσμένα από το μύθο της γοργόνας, της αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου, τη Θεσσαλονίκη. Βυνοποιείται και παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% Μακεδονικό κριθάρι αειφόρου παραγωγής. Ο μοναδικός συνδυασμός 5 λυκίσκων δημιουργεί μια Hoppy Lager με πλούσια ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και μια ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία.

H ΝΥΜΦΗ είναι μία κοινωνικά υπεύθυνη μάρκα που αναζητά τη διαφορά σε κάθε της έκφανση. Όλα ξεκινούν από το κριθάρι της, το οποίο είναι 100% Μακεδονικό και αειφόρου παραγωγής. H αειφόρος παραγωγή του κριθαριού της αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειάς των ανθρώπων της ΝΥΜΦΗ για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στο περιβάλλον.

Συνεργασία με τη «σχεδία»

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο, συναντήθηκε με την «σχεδία», το μοναδικό ελληνικό περιοδικού δρόμου που σαν στόχο έχει την υποστήριξη της προσπάθειας των κοινωνικά αποκλεισμένων συνανθρώπων μας να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό. Όπως, επίσης, και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και εντέλει, τη κινητοποίησή τους ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού. Μια όμορφη συνάντηση που καθρεφτίζει τον κοινωνικό της χαρακτήρα.

Δράσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2022

Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι εμποτισμένη στο DNA της ΝΥΜΦΗ. Προσδιορίζει και καθοδηγεί κάθε βήμα της, από το χωράφι, ως τους ανθρώπους και τις δράσεις της. Ερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, «γεννημένη» από τους ανθρώπους της πόλης και μέσα από τους ίδιους της τους καταναλωτές, η ΝΥΜΦΗ είναι μία μάρκα η οποία έχει ένα πολύ ξεκάθαρο σκοπό: Να φέρει κοντά ανθρώπους ώστε μαζί, να κάνουμε τη διαφορά. Η ΝΥΜΦΗ και οι άνθρωποι της, πιστεύουν πως οι επιλογές μας έστω και οι πιο μικρές κάθε μέρα, μας φέρνουν πιο κοντά στο θετικό αντίκτυπο που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Η ΝΥΜΦΗ βρίσκεται κοντά σε κάθε μεγάλη εκδήλωση της γενέτειράς της. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την 86η ΔΕΘ που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 18 Σεπτέμβρη. Όμως, δεν είναι μόνη. Ανοίγει την αγκαλιά της υποδέχεται στο περίπτερό της την «σχεδία». Μια επίσκεψη λοιπόν στο περίπτερο της ΝΥΜΦΗΣ είναι και φέτος μια μοναδική εμπειρία.

Εκεί θα συναντήσεις ένα εντυπωσιακό pop up stand του «σχεδία αρτ», του κοινωνικού και περιβαλλοντικού πρόγραμματος της «σχεδία». Εκεί εκθέτονται έργα που έχουν δημιουργηθεί από απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία». Ταυτόχρονα, μέσα από αυτή τη δράση, ενδυναμώνονται και απασχολούνται άνθρωποι που το έχουν ανάγκη αφού εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν οι ίδιοι να δημιουργήσουν αντικείμενα υψηλής ποιότητας.

Και η δράση της ΝΥΜΦΗ δεν σταματάει εδώ. Οι άνθρωποι της συμβάλλουν και αυτοί ενεργά στην πώληση του περιοδικού στα πλαίσια της ΔΕΘ. Μία ειδική έκδοση έχει δημιουργηθεί για την ενέργεια αυτή στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

Οι αναγνώστες του περιοδικού «σχεδία» γνωρίζουν καλύτερα τις αξίες της ΝΥΜΦΗ μέσα από ένα ένθετο που εκφράζει την έμπρακτη υποστήριξη στο έργο της ομάδας «σχεδία» Κάθε ιστορία από τους ανθρώπους της «σχεδία» είναι ένα μάθημα ζωής, είναι μία εμπειρία για την επόμενη μέρα που μέσα στη δυσκολία βρήκαν τη δύναμη να δουν τον κόσμο με αισιοδοξία.

Και οι δράσεις συνεχίζονται

Η συνεργασία ΝΥΜΦΗ και «σχεδία» αναδεικνύει το πώς μπορούν να γίνουν οι ιδέες πράξη. Γιατί στη ΝΥΜΦΗ δεν μας αρέσει να μένουμε στάσιμοι, αμέτοχοι! Η «καλύτερη μέρα» έρχεται μέσα από πράξεις και με συνοδοιπόρο τη «σχεδία» στοχεύουμε να συμβάλλουμε και εμείς στην ελπίδα και αισιοδοξία που πρεσβεύει το ελληνικό περιοδικού δρόμου. Η αλλαγή είναι εφικτή αρκεί να έρχονται κοντά αυτοί που κάνουν τις ιδέες πράξη και με σύνθημα αυτό μόνο κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει.