ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Leasing: Η αξία να είσαι ευέλικτος

Όταν η ιδιοκτησία γίνεται συνώνυμο της δέσμευσης, υπάρχει τρόπος να ελιχθείς.

Tα τελευταία χρόνια έχουμε αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την ιδιοκτησία. Εκεί που άλλοτε  ήταν συνώνυμο της σταθερότητας και της εξασφάλισης, σήμερα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φαντάζει ακόμη και εμπόδιο. Για μικρές εταιρείες, για ελεύθερους επαγγελματίες που εξελίσσονται στον εργασιακό στίβο, αλλά και για ιδιώτες που δεν νιώθουν έτοιμοι για μακροπρόθεσμα πλάνα, η ιδιοκτησία γίνεται συνώνυμο της δέσμευσης και των υποχρεώσεων.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν η ανάγκη για ένα αυτοκίνητο γίνεται επιτακτική; Χρειάζεται να κάνουμε υποχωρήσεις και να μπούμε σε δεσμεύσεις που δεν επιθυμούμε ή μήπως υπάρχει μια άλλη, ευέλικτη λύση;

 

Την απάντηση δίνει η μακροχρόνια μίσθωση, δηλαδή το leasing. Μπορεί να ακούγεται ως εξεζητημένη επιλογή για μια μικρή επιχείρηση, για έναν ελεύθερο επαγγελματία ή για έναν ιδιώτη, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια έξυπνη επιλογή που έρχεται να ταιριάξει ιδανικά στα δεδομένα της συγκεκριμένης στιγμής και να καλύψει απόλυτα την ανάγκη για αυτοκίνητο.

Η φιλοσοφία του leasing επιτρέπει στον ιδιώτη και τον ελεύθερο επαγγελματία να επιλέξει το αυτοκίνητο που χρειάζεται και του ταιριάζει, χωρίς οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση παρά μόνο τη μηνιαία μίσθωση αυτοκίνητου. Και μάλιστα, για τον καθορισμό αυτού του μισθώματος, κάθε ενδιαφερόμενος έχει στο πλευρό του εξειδικευμένους συμβούλους ώστε να καταλήξουν σε εκείνο που ταιριάζει στην οικονομική του κατάσταση.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του leasing είναι ότι επιπλέον έξοδα που πάνε μαζί με το αυτοκίνητο, όπως τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλιση, το service, απρόβλεπτες βλάβες, συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο μηνιαίο μίσθωμα. Επίσης στην περίπτωση που χρειαστεί, το leasing αυτοκινήτου εξασφαλίζει και όχημα αντικατάστασης, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όσους το αυτοκίνητο αποτελεί βασικό εργαλείο της καθημερινότητάς τους.

Για όσους δε, το αυτοκίνητο εκτός από εργαλείο είναι και αγάπη, με το leasing μπορούν, πολύ απλά, στο τέλος του συμβολαίου να περάσουν στο επόμενο μοντέλο που τους ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει και η επιλογή να αγοράσουν το όχημά τους στο τέλος του συμβολαίου σε ανταγωνιστική τιμή.

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία του ελεύθερου επαγγελματία ή του ιδιώτη και βλέπετε στο leasing τη λύση που ψάχνετε, επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr όπου θα ενημερωθείτε για τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!