ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Δες τις Εκλογές αλλιώς – LIVE εκπομπή στο NEWS 24/7 την Κυριακή 25/6

Ζωντανή εκπομπή για τις εκλογές την Κυριακή 25 Ιουνίου με τους Σταύρο Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγο. Αναλύουν Γεράσιμος Μοσχονάς, Πέτρος Ιωαννίδης και Ηλίας Τσαουσάκης.

Την Κυριακή των Εκλογών της 25ης Ιουνίου, συντονιστείτε στο Νews247.gr.

Από τις 18.00 το απόγευμα: live εκπομπή από τα στούντιο του NEWS 24/7 με παρουσιαστές τους Σταύρο Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγο.

Με άμεση ανάλυση αποτελεσμάτων από τους Πέτρο Ιωαννίδη (aboutpeople) και Ηλία Τσαουσάκη (cloud7) και το σχόλιο του καθηγητή Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεράσιμου Μοσχονά.

Συζητάμε στο στούντιο με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τους πολιτικούς, αλλά και πλήθος ρεπόρτερ, αναλυτών και σχολιαστών και δίνουμε το λόγο σε ανθρώπους του πολιτισμού και της κοινωνίας

Από την αίθουσα σύνταξης που θα τρέχει από το πρωί της Κυριακής το καθιερωμένο στη συνείδηση των αναγνωστών live blog, μάς μεταφέρει το κλίμα και σχολιάζει ο διευθυντής του NEWS 24/7, Μάνος Χωριανόπουλος, μαζί με τους αρθρογράφους του site Γιώργο Καρελιά και τους πολιτικούς συντάκτες Βίκυ Σαμαρά και Γεράσιμο Λιβιτσάνο. Μαζί μας από το ETERON – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, ο διευθυντής του Γαβριήλ Σακελλαρίδης κι ο δημοσιογράφος και συντονιστής projects, Γιάννης Αλμπάνης, σχολιάζουν το αποτέλεσμα.

Ακόμα, ρεπορτάζ στον δρόμο πριν και μετά το αποτέλεσμα, τι συμβαίνει στα σόσιαλ μίντια, η χιουμοριστική πλευρά των εκλογών και όλες οι πολιτικές εξελίξεις της βραδιάς σε πραγματικό χρόνο.