ΤΑΞΙΔΙ

Διακοπές στα Ελληνικά νησιά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Από την Δευτέρα 27/5 προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δεκτές το δευτερο σποτ της τηλεοπτικής καμπάνιας του www.18-24.gr.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων μας επιβεβαιώνει πως μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και στα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά.

Με κεντρικό σύνθημα «Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα», όπως παρουσιάζεται και στο νέο τηλεοπτικό σποτ του www.18-24.gr ολοι μπορούν να ταξιδέψουν με λιγότερα από 150 ευρώ στη Μήλο, την Ιο, την Πάρο, τη Νάξο, την Αμοργό, την Σκόπελο, τη Σαντορίνη εξασφαλίζοντας τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Στην δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων διατίθενται ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά και τη διαμονή. Οι ευκαιρίες καταλυμάτων είναι πολλές και περιλαμβάνουν καταλύματα όλων των κατηγοριών, έτσι ο κάθε πελάτης έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το πακέτο διακοπών του όπως επιθυμεί.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr αναφέρει: «Στόχος του νέου μας σποτ και γενικότερα της τηλεοπτικής μας καμπάνιας είναι επικοινωνήσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο τον λόγο για τον οποίο μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρονια. Όλοι μπορούν να ταξιδέψουν στον προορισμό που επιθυμούν αρκει να επιλέξουν σωστά. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες συνεργασίες και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσιες μας για να βελτιώνουμε τις παροχές προς τους πελάτες μας».

Το on line travel agency που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του κατέρριψε το μύθο για τη σχέση ποιότητας και τιμής, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποδείκνυει για ακόμη μια φορά και μέσα από το νέο του τηλεοπτικό σποτ ότι οι καλοκαιρινές διακοπές είναι εφικτές για όλους. Αναζητήστε τώρα το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στο www.18-24.gr και εξασφαλιστειτε καλοκαιρινές διακοπες στις πιο οικονομικές τιμές.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ: