ΤΑΞΙΔΙ

Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ

Οι διακοπές στην Ευρώπη είναι πιο οικονομικές απ’ όσο φαντάζεσαι χάρη στο www.18-24.gr.

Το μοναδικό website στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε ταξιδεύει στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς με λιγότερα από 150 ευρώ.

Ρώμη, Βουδαπέστη, Κρακοβία, Νάπολη, Βαρκελώνη είναι μόνο μερικοί από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους οποίους η πλατφόρμα κρατήσεων διαθέτει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο συνδυασμός μεταφοράς και διαμονής που προσφέρει στους πελάτες, τους κοστίζει πολύ λιγότερο από την αναζήτηση μεμονωμένων υπηρεσιών. Έτσι κερδίζουν χρόνο και εξοικονομούν χρήματα αρκεί να αναζητήσουν από νωρίς το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών για τον προορισμό που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να αρπάξουν την ευκαιρία.

Το 18-24 TRAVEL έχει καταφέρει χωρίς να μειώνει την ποιότητα των υπηρεσιών να παρέχει πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια.

Με περισσότερα από 4000 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους tour operator τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά όσο νωρίτερα αναζητήσει κάποιος αυτό που ψάχνει τόσο φθηνότερα θα το βρει. Αν σκέφτεστε ταξίδι στο εξωτερικό τότε στο www.18-24.gr υπάρχει σίγουρα η ευκαιρία που ψάχνετε!