ΜΠΙΡΑ
SPONSORED

Δίνουμε τη δική μας απάντηση στο δίλημμα Heineken ή Πράσινη

Έχουμε απαντήσει κατά καιρούς σε πολλά διλήμματα, αλλά το συγκεκριμένο δεν είχε λάθος απάντηση.

Βουνό ή θάλασσα; Μελομακάρονο ή κουραμπιές; Χριστούγεννα ή Πάσχα; Oasis ή Blur; Πίτσα ή σουβλάκι; Μπάσκετ ή ποδόσφαιρο;

Διλήμματα υπάρχουν πολλά, άλλωστε αρκετά από αυτά τα έχουμε απαντήσει και εδώ στο OneMan. Υπάρχει όμως ένα δίλημμα, που έχει μόνο σωστές απαντήσεις. Πρόκειται για το Heineken ή Πράσινη, το δίλημμα που δημιούργησε η αγαπημένη μας premium lager μπίρα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων της.

Μπες στο microsite και δώσε τη δική σου απάντηση για το Heineken ή Πράσινη

 

Με αυτή την ιδιαίτερη αφορμή, αποκαλύπτει τους διαφορετικούς τρόπους που αποκαλείται σε περισσότερες από 190 χώρες, αναδεικνύοντας ότι σημασία έχουν οι αξέχαστες στιγμές που δημιουργούμε και απολαμβάνουμε με κάθε τρόπο. Στην Ελλάδα, ο δικός μας τρόπος να την αποκαλούμε είναι «Πράσινη». Δεν έχει όμως καμία σημασία, γιατί αυτό που μετρά για τη Heineken είναι να χαρίζει αξέχαστες στιγμές όπως κι αν τη λέμε και την απολαμβάνουμε.

Ωστόσο, επειδή αγαπάμε τα διλήμματα αλλά και την Heineken, δεν χάσαμε την ευκαιρία να απαντήσουμε και σε αυτό το δίλημμα.

Πράσινη, για τον Γιώργο Ρομπόλα

Πράσινη, χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι μάθαμε τόσα χρόνια, έτσι συνεχίζουμε. Δεν ξέρω αν οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, μπορώ όμως να πω με σιγουριά ότι οι παλιές συνήθειες δύσκολα αλλάζουν. Και γιατί να αλλάξουν; Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεις μερικούς φίλους και να ακούγεται η ατάκα «φέρε τέσσερις πράσινες»;

Πράσινη και για τη Χριστίνα Φαραζή

Πράσινη, γιατί μου φέρνει στο μυαλό τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές. Όταν επιστρέφουμε από τη θάλασσα και καθόμαστε στο μαρμάρινο τραπέζι στην αυλή του εξοχικού μας για να φάμε με τα ποτήρια γεμάτα Πράσινη.

Heineken, για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή

Η αλήθεια είναι ότι και Πράσινη να τη ζητήσω, όλοι θα καταλάβουν, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνει καμία παρεξήγηση, τη ζητάω με το όνομά της. Heineken, γιατί μου αρέσει να το ακούω και να μπαίνω στο mood πριν απολαύσω μια παγωμένη γουλιά.

Πάντα Heineken, πάντα με ποτήρι-κρύσταλλο για τον Άγγελο Κλάδη

Όταν κάποτε άκουσα σε κάποιο καφενείο «πιάσε μια Πράσινη» αναρωτήθηκα τι είναι η πράσινη και για να το παίζω έξυπνος, προτίμησα να τη λέω με το όνομά της, για να δείξω ότι ξέρω. Όπως και να την αποκαλώ βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει πάντα είναι να την απολαμβάνω παγωμένη, πάντα σε ποτήρι-κρύσταλλο.