ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Drive Hellas – δυναμική ανάπτυξη – δυνατή αξία στον χώρο των μισθώσεων αυτοκινήτων

Η Drive Hellas ΑΕ ιδρύθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε την εξελικτική της πορεία στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Με προσανατολισμό προς την άμεση εξυπηρέτηση και ευελιξία, προσφέρει ποιοτικές, ανταγωνιστικές λύσεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου και στις μακροχρόνιες μισθώσεις.

Με βασικό οδηγό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, η Drive Hellas A.E δίνει τις πιο πρακτικές, πρωτοποριακές και συμφέρουσες λύσεις, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων, σύμφωνα με Ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές, κοντά στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίνεται η δυνατότητα για άμεση, εξειδικευμένη αντιμετώπιση και φιλική εξυπηρέτηση, από τους ειδικούς συμβούλους της DRIVE Hellas ΑΕ, που χρόνια τώρα δημιούργησαν σχέσεις εμπιστοσύνης, κάτι το οποίο συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα

Η Drive Hellas Α.Ε. είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας στον τομέα «ενοικιάσεις αυτοκινήτων» με την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου δικτύου πελατών, προσφέροντας αξιόπιστες και οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα, από τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη και την Κατερίνη ως την Κρήτη τα οχήματά μας σας περιμένουν! Μέσα από μία ευρεία γκάμα οχημάτων, επιλέξτε το αυτοκίνητο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας για την ασφαλέστερη και ιδανική μετακίνησή σας, είτε στο επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε στο ταξίδι των διακοπών σας.

Στο πλήρως ανανεωμένο site της Drive Hellas ΑΕ – www.drive-hellas.com μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου που επιθυμείτε από έναν μεγάλο στόλο οχημάτων όλων των κατηγοριών, που πρακτικά θα καλύψουν κάθε ανάγκη μετακίνησης. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης, hatchback, SUV, επιβατικά van 7 ή 9 θέσεων αλλά και cabrio, η Drive Hellas A.E καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών με 28 καταστήματα σε δημοφιλείς τοποθεσίες πανελλαδικά.

Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Drive Van παρέχεται η βραχυπρόθεσμη ενοικίαση και ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών κλειστού τύπου σε επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες για τη μεταφορά αγαθών. Ακόμη και σε ιδιώτες που ζητούν ένα όχημα για να καλύψουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες.

Leasing Αυτοκινήτων – Λειτουργική Μίσθωση

Ο επαγγελματισμός και κυρίως η φερεγγυότητα του Ομίλου, απεικονίζονται στα ειδικά ευέλικτα προγράμματα μίσθωσης εταιρικών και μη αυτοκινήτων, στην πλήρη διαχειριστική ευθύνη πιθανών επιπλοκών των οχημάτων καθώς και στη δυνατότητα ενοικίασης ολόκληρου εταιρικού στόλου.

Έχοντας άρρηκτα συνδεδεμένη την ποιότητα με την ανταγωνιστικότητα στην φιλοσοφία του ομίλου μας, δεν θα μπορούσαμε να υποσχεθούμε τίποτα λιγότερο από άριστες, ασφαλείς και οικονομικές υπηρεσίες, τόσο σε ατομικό, όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Κύριος στόχος της DRIVE Hellas Α.Ε., δεν είναι απλά να καλύψει τις ανάγκες, αλλά και να συντελέσει στην αναβάθμιση της ζωής των πελατών της. Έτσι πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια τάση για ευέλικτες λύσεις μετακίνησης και σας προτρέπει να συνεργαστείτε με έναν από τους ηγέτες της αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα η DRIVE Hellas ΑΕ συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο δυνατές αξίες στο χώρο των μισθώσεων αυτοκινήτων έχοντας δημιουργήσει έναν εκτεταμένο στόλο αυτοκινήτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Η Drive Hellas είναι επίσημο μέλος του:

  • Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (Σ.Τ.Ε.Ε.Α.)
  • Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.)
  • Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.)

Drive A.E.