© Zac Durant/Unsplash
BRAND EXPERIENCE
SPONSORED

Είσαι συνέχεια στο τρέξιμο; Μάθε πώς θα παραμείνεις γεμάτος ενέργεια

Ο τρόπος για να είσαι πάντα έτοιμος για την κάθε πρόκληση είναι πολύ απλός.

Είναι γνωστό ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής φέρνει την ταχύτητα σε πρώτο πλάνο. Ειδικά σε μια πόλη όπως η Αθήνα, όπου οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι έτσι κι αλλιώς, για έναν δημοσιογράφο τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε λοιπόν να ενισχύσουμε την πιεσμένη μας καθημερινότητα και να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή; Ας τα βάλουμε κάτω.

Σκέψου λίγο την καθημερινότητά σου: Πόσο γρήγορα πρέπει να κινηθείς από το κρεβάτι σου μέχρι τη δουλειά ή τη σχολή σου; Τί υποχρεώσεις υπάρχουν στο ενδιάμεσο; Είσαι πρωινός τύπος όσον αφορά τη γυμναστική σου ή προτιμάς τις απογευματινές ώρες; Τα ερωτήματα είναι πολλά, ωστόσο μέσα στην καθημερινότητα θα πρέπει μονίμως να έχεις τις σωστές απαντήσεις, τη σωστή στιγμή. Και ταυτόχρονα φυσικά να είσαι γεμάτος ενέργεια.

Εγώ προσωπικά, προσπαθώ να ισορροπήσω ανάμεσα στην απαιτητική καθημερινότητα και σε όλους τους μικρούς καθημερινούς στόχους που θέτω σε όλους τους τομείς. Όταν βρίσκομαι στο τρέξιμο όλη μέρα και καταλήγω τελικά να τρέχω και στη γυμναστική μου, είναι δεδομένο ότι ο οργανισμός μου έχει τρομερή ανάγκη από ενέργεια και ενυδάτωση. Και τελευταία, έχω καταφέρει να συνδυάζω αυτά τα δύο, έχοντας παράλληλα και τη γεύση που επιθυμώ.

Αν τα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω ταλαιπωρούν και εσένα, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές. To Ready®, το νέο αθλητικό ποτό που έχει εγκαινιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απευθύνεται σε ανθρώπους που υπερηφανεύονται περισσότερο για τη σκληρή δουλειά τους, παρά για το ταλέντο τους ή την παρούσα κατάστασή τους. Ναι, δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά είναι σημαντικό για εμένα το να βρίσκομαι συνεχώς σε εγρήγορση και να είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση. Από ένα όμορφο ρεπορτάζ στον δρόμο, μέχρι και έναν αγώνα μπάσκετ με την παρέα.

Το Ready® δεν είναι το αθλητικό ποτό εκείνων που δεν δυσκολεύτηκαν ποτέ. Είναι για ανθρώπους που έπρεπε να πολεμήσουν, να μοχθήσουν και να κουραστούν για όλα όσα κέρδισαν. Και είναι περήφανοι γι’ αυτό. Για τα αουτσάιντερ, που έγιναν φαβορί. Σε ανθρώπους σαν εμάς αρέσει το να αποδεικνύουμε ότι οι άνθρωποι έκαναν αρχικά λάθος. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε σήμερα να λάβουμε το 100% από την κάθε ημέρα.

Η γεύση που προτιμά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συνιδιοκτήτης της εταιρείας και εκ των εμπνευστών του Ready ® δεν θα μπορούσε να μην έβαζε ένα κομμάτι της προσωπικής του ιστορίας στο νέο αθλητικό ποτό, που όπως είχε υποσχεθεί θα έφερνε και στην Ελλάδα. Ο ίδιος προτιμά όπως βλέπουμε τη γευστική εμπειρία του Ready ® Strawberry Banana, για να φέρει εις πέρας όλες τις δυσκολίες που γεννά η απαιτητική σεζόν ενός πρωταθλητή στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Εγώ πάλι, μπορεί να παίζω σε άλλη πίστα, όμως και πάλι δεν θέλω να μένω πίσω. Προτιμώ να κρατάω ενυδατωμένο τον οργανισμό μου συνεχώς και λίγο πριν την προπόνησή μου, το απόγευμα απολαμβάνω την ιδιαίτερη γεύση Ready ® Berry Lemonade για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Και όταν λέω να γεμίσω τις μπαταρίες μου το εννοώ, καθώς το σύνολο από ισορροπημένους ηλεκτρολύτες, κάνει τη δουλειά που απαιτείται, στη γεύση που χρειάζομαι. Έτσι, εξασφαλίζω την ενέργεια ενός πρωταθλητή. Του πρωταθλητή της καθημερινότητας.

Το Ready ® έρχεται στην Ελλάδα με 4 γεύσεις (Berry Lemonade, Fruit Punch, Peach Mango και Strawberry Banana) και χωρίς καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Περιλαμβάνει 40% χυμό από Super Fruits, σύμπλεγμα Βιταμινών Β, καθώς και ισορροπημένους Ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση. Ό,τι χρειάζομαι δηλαδή όταν η κατάσταση στην προπόνηση αρχίζει να ζορίζει.

Εσύ πόσο έτοιμος αισθάνεσαι σήμερα να κατακτήσεις τους στόχους σου;