© 2018 /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / Eurokinissi
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Εμένα πες μου ποιος, ποιος θα με παραλάβει: Ο Γιώργος Μαζωνάκης οδηγός ταξί

Δύσκολα φεγγάρια για την κίτρινη φυλή.

Πλήρωνα και διπλή ταρίφα -μέρα κιόλας- για να μπω σε ταξί με οδηγό Γιώργο Μαζωνάκη. Βασικά, τι διπλή ταρίφα. Τον άφηνα να με κλέψει κιόλας, να πειράξει το ταξίμετρο και να μου πει και δέκα υπερβολές απ’ τις καλές τις ταξιτζίδικες. Όμως δεν είμαι εγώ ο τυχερός. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα τον έχει ταξιτζή στο νέο διαδικτυακό επεισόδιο των Δέκα Μικρών Μήτσων που θα βγει online στις 27 Μαρτίου.

Το επεισόδιο Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι Εμβολιάζονται θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές των τριών live επεισοδίων που έχουν ήδη στριμάρει, αλλά και καινούριο υλικό με guest τον πιο ακομπλεξάριστο καλλιτέχνη των τελευταίων 30 ετών… Τον άνθρωπο που ό, τι και να τραγουδήσει, ό, τι και να φορέσει, ό, τι βιντεάκι και να ανεβάσει στα social του δεν θα σου κάνει καμία εντύπωση. Μαζωνάκης είσαι, δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Το πώς θα μοιάζει ο Μαζωνάκης πίσω απ’ το τιμόνι με τον Λαζόπουλο πελάτη, μας το έχει ήδη πετάξει ως δόλωμα ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Τώρα, αν θα έχει γέλιο το σκετσάκι αυτό είναι ένα άλλο θέμα, που δεν μπορούμε ακόμα να το ξέρουμε και που δεν εξαρτάται μόνο απ’ τον ίδιο. Στάνταρ πάντως θα έχει ενδιαφέρον.

Δες το βιντεάκι που ανέβασε για να ξέρεις τι να περιμένεις: