ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Ένα είναι το app για το γραφείο, το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο

Σε ένα app μπορείς να κερδίζεις είτε είσαι στο γραφείο είτε στο σπίτι είτε ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο. Και που ξέρεις; Μπορεί να γίνεις ο επόμενος Lord of the Board.

Είναι μια εικόνα που αν είσαι millennial σου είναι γνωστή. Ένα τραπεζάκι, δύο καρέκλες, δύο άνθρωποι -χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία τους- ο ένας απέναντι από τον άλλο και στη μέση ένα τάβλι.

Κάπως έτσι μάθαμε από παιδιά μάθαμε τις πόρτες, το πλακωτό και το φεύγα, αυτές τις παραστάσεις είχαμε μεγαλώνοντας, αυτά βλέπαμε είτε κάποιο καφέ, είτε απλά στις αυλές των σπιτιών, είτε στην παραλία στις διακοπές.

Το τάβλι, όσο παγκόσμιο κι αν έχει γίνει, το θεωρούμε ως κάτι εντελώς «δικό μας». Και πώς να γίνει αλλιώς όταν μεγαλώνοντας ακούσαμε τους το τραγούδι του Μάνου Λοίζου, Μην βροντοκτυπάς τα ζάρια σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου ή το Ράπισμα του Τζίμη Πάνούση «Ένα δίκτυ δίχως ψάρια, πεύκο δίχως κουκουνάρια, πλοίο φλατ χωρίς αμπάρια, κι ένα τάβλι δίχως ζάρια».

Είναι, λοιπόν, κάτι οικείο, κάτι γνωστό, που όσο κι αν υπήρξαν μερικοί που μπορεί να το ξέχασαν στην πορεία, πλέον ακόμα και σε αυτή την τρομερά γρήγορη εποχή που αλλάζει τεχνολογικά, με τους γοργούς ρυθμούς που κάνει τον χρόνο να μοιάζει ελάχιστος, μέσα από το κινητό του ο οποιοσδήποτε μπορεί να πιάσει το αγαπημένο τάβλι από την αρχή. Να το ξαναθυμηθεί και να καταλάβει γιατί το αγάπησε από την πρώτη ζαριά.

Έτσι, μπαίνοντας στο App Store και στο Play Store μπορεί ο καθένας να κατεβάσει το Lord of the Board και να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα συναίσθημα που γνωρίζει από παιδί. Το κούνημα των ζαριών, την αγωνία για την επόμενη κίνηση, την αστραπιαία σκέψη για το πώς θα κάνεις πόρτες στην παρτίδα που παίζεις με τον διαδικτυακό σου αντίπαλο.

Γιατί στο Lord of the Board παίζεις online πόρτες με παίκτες που μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος της γης! Έπαιξα και κέρδισα Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους. Έχασα από Αμερικάνο. Έχει fun και το παιχνίδι είναι άμεσο. Μέσα από αυτό μπορείς να κάνεις πολλά. Έτσι, βελτιώνεσαι, κερδίζεις bonus, διαλέγεις πούλια, αλλάζεις ζάρια και ταμπλό καθώς όσο γίνεσαι καλύτερος, έρχεσαι πιο κοντά στον στόχο που δεν είναι άλλος από το να γίνεις ο επόμενος Lord of the Board. Με αρκετή εξάσκηση και λίγη τύχη, μπορείς να το καταφέρεις.

Και όπως και να το κάνουμε βρίσκεται μια ανάσα δίπλα σου. Στη συσκευή του κινητού σου. Όπου και να είσαι, ό,τι κι αν κάνεις μπορείς πάντα να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να παίξεις μία παρτίδα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να κουλάρεις από τη δύσκολη εργασιακή καθημερινότητα, ένας τρόπος να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις και να πάρεις την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις.

 

Το κάνουμε κι εμείς στο γραφείο. Το όνομα κωδικός είναι το «Πόρτες» και εκείνη την ώρα τα smartphones ανοίγουν και ξεκινά το παιχνίδι στη νο.1 εφαρμογή για τάβλι στον κόσμο. Μπορείς να το συνεχίσεις για πάντα. Είτε στο σπίτι, είτε στον ελεύθερό σου χρόνο όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το Lord of the Board πάντως βρίσκεται στο App Store και στο Play Store, δωρεάν. Και σε περιμένει για την επόμενη παρτίδα.