ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένα site θα γίνει ο σύμμαχος του εκπαιδευτικού

Μια μοναδική ευκαιρία για ανθρώπους που παρέχουν μαθήματα στις πολλές ειδικότητες που παρέχει το site να επωφεληθούν τις προσφοράς, να ανεβάσουν το προφίλ τους στο imathisi.gr και να βρουν μαθητές από όλη την Ελλάδα!

Εδώ και λίγες μέρες, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής, βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου ένα νέο site φτιαγμένο και δομημένο από εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικούς, τo imathisi.gr με προσφορά γνωριμίας δωρεάν εγγραφή και χρήση όλων των λειτουργιών του site για 6 μήνες.

To imathisi.gr απευθύνεται σε δασκάλους, καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου, μουσικής, χορού, γυμναστές, αλλά και λειτουργούς ρομποτικής, ξένων γλωσσών, επαγγελματικού προσανατολισμού, πληροφορικής και τεχνών! Υπάρχουν δηλαδή ειδικότητες που πρώτη φορά βρίσκουν το δρόμο για πρόσβαση σε μία εκπαιδευτική πλατφόρμα μαθημάτων, από την οποία μπορούν άμεσα χωρίς κανένα κόστος για τους πρώτους έξι μήνες να επωφεληθούν άμεσα.

Η λογική του είναι πολύ απλή και εύχρηστη: Ο εκπαιδευτικός ανεβάζει στην πλατφόρμα το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες που παρέχει, τη διαθεσιμότητα του σε μέρες και ώρες, τη δυνατότητα του να κάνει δια ζώσης ή ηλεκτρονικό μάθημα, τη διδακτική του εμπειρία και την αμοιβή του. Αφού εγκριθεί, μπορεί να επέμβει όποτε θέλει στο προφίλ του και στις πληροφορίες που επιλέγει να παρουσιάσει.

Ποιες είναι οι βασικές διαφοροποιήσεις του imathisi.gr που το κάνουν μοναδικό;

Ο εκπαιδευτικός είναι σε άμεση επαφή με το site, απομακρύνεται από ένα απρόσωπο περιβάλλον που δεν έχει πρόσβαση ή αιτήματα, μπορεί να αιτηθεί οτιδήποτε άπτεται της εκπαιδευτικής λειτουργίας και θα μπορούσε να τον ωφελήσει, λόγω του ότι το imathisi.gr έχει τόσα πολλά κριτήρια επιλογής για τους μαθητές, που βοηθάει και τους ίδιους τους καθηγητές να διαφοροποιούνται π.χ. βάζοντας στα κριτήρια συγκεκριμένο τίτλο σπουδών ή/και Μεταπτυχιακό. Με τον τρόπο αυτό βοηθάς στο να σε επιλέξει ένας μαθητής που έχει βάλει τα συγκεκρικμένα στα κριτήρια του. Αντίστοιχα ένας νέος εκπαιδευτικός που θα βάλει χρόνια προυπηρεσίας, θα βοηθηθεί στο να επιλεγεί από κάποιον που επιθυμεί το συγκεκριμένο κριτήριο.

Υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στη λίστα των καθηγητών που εμφανίζονται στην αναζήτηση ενός μαθητή, αφού υπάρχει αξιόπιστη αξιολόγηση από ανθρώπους που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο site. Το imathisi.gr διασφαλίζει ότι δε υπάρχουν fake σχόλια και ότι όσα αναφέρονται στο site, είναι από πραγματικούς μαθητές ενός εκπαιδευτικού.

Ένα από τα benefits που παρέχονται στον χρήστη του site είναι η πρόσβαση σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν  σε διαγωνίσματα και σεμινάρια, ειδικά φτιαγμένα για το site. Θα μπορεί να προωθηθεί μέσω του site και των social media του για να βρει μαθήματα από όλη την Ελλάδα, αλλά και να ανεβαίνει στην κλίμακα επιλογής. Επιπλέον θα μπορεί να στέλνει το αντίγραφο τίτλου σπουδών για να πιστοποιηθεί άμεσα με επισήμανση ότι το πτυχίο του είναι ελεγμένο.

Τέλος, όλα αυτά θα είναι δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του site. Το site θα παρέχει επίσης δωρεάν όλες τις διαφημιστικές του καμπάνιες και φυσικά δε θα έχει κανένα λόγο στις αμοιβές οποιασδήποτε εκπαίδευσης ή μαθήματος. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και τις παροχές , το imathisi.gr εγκαινιάζει ένα νέο κόσμο που εκπαιδευτικοί θα μπορούν άμεσα να βρίσκουν μαθητές για τον κλάδο τους, αλλά και οι μαθητές θα μπορούν να επιλέγουν τον εκπαιδευτικό που θα διασφαλίσει το καλύτερο για αυτούς.

Μπες λοιπόν άμεσα στο imathisi.gr, κάνε εγγραφή και επωφελήσου άμεσα από όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται!