Νίκος Κατσαρός
HOW TO
SPONSORED

Ένας αναπτήρας, πολλές διαφορετικές εμπειρίες και χρήσεις

Με τον αναπτήρα νέας γενιάς BIC® EZ Reach™ τα προβλήματα λύνονται με ασφάλεια και αμεσότητα.

Αλήθεια, πόσες διαφορετικές εμπειρίες πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ένας αναπτήρας και γιατί αν επιλέξεις τον κατάλληλο, θα έχεις για πάντα τον τέλειο σύμμαχο για όλες τις δουλειές; Όσο ακόμη ήμουν μικρός θυμάμαι να συζητάω με τους μεγαλύτερους και να μου αναφέρουν ότι είναι σημαντικό να έχω στο σπίτι έναν καλό αναπτήρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Τι παραπάνω μπορεί να έχει ένας αναπτήρας;

Την προηγούμενη Κυριακή πήρα την απάντησή μου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στο σπίτι είχα κανονίσει μπάρμπεκιου, καθώς ο καιρός ήταν ό,τι πρέπει για να μαζέψω φίλους. Είχα προμηθευτεί τα πάντα από κρέατα, αλλά τρόπο να βάλω φωτιά δεν είχα, καθώς όλοι οι αναπτήρες είχαν εξαφανιστεί. Ναι, κλασικά, οι φίλοι είναι γνωστοί στο να τους καβατζώνουν κάθε λίγο και λιγάκι, όμως ο κολλητός έδωσε τη λύση. Για την ακρίβεια, μια λύση που δεν έχω ξαναδεί. Μόλις τον ειδοποίησα για το ζήτημα που έχει προκύψει, ήρθε μάχιμος με τον νέο BIC® EZ Reach™. Ναι, εκείνον με τον πρακτικό βραχίονα των 3,5 εκατοστών, που διευκολύνει το άναμμα των δύσκολα προσβάσιμων σημείων και κρατά τα δάχτυλα μακριά από τη φλόγα.

Προφανώς δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη χρησιμοποίησή του, αφού ο BIC® EZ Reach™ είναι το τέλειο εργαλείο για άναμμα τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Και τη φωτιά μου έβαλα από απόσταση και φάγαμε μέχρι σκασμού και φυσικά πήρα τη ρεβάνς μου στη μάχη των αναπτήρων και καβάτζωσα κι εγώ τον νέο BIC® EZ Reach™.

Η συνέχεια της σχέσης μου μαζί του συνεχίστηκε όμως την ίδια μέρα. Η κατάσταση στο σπίτι δεν ήταν και η καλύτερη μετά το φαγητό αφού δεν τα είχαμε αφήσει όλα στην εντέλεια. Έτσι, έπρεπε να αναλάβω δράση. Ε, αφού καθάρισα τα πάντα στο πι και φι, έδωσα μια συνέχεια κινηματογραφική.

Πήρα τα παραδοσιακά αρωματικά κεριά που είχα προμηθευτεί από ένα ταξίδι μας στην Καππαδοκία, τα οποία ομολογουμένως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναφτούν (η εσοχή ήταν λίγο παράξενη, με αποτέλεσμα να καίγομαι κάθε φορά που προσπαθούσα με τους συμβατικούς αναπτήρες) και τελικά τα κατάφερα άνετος και ωραίος με τον BIC® EZ Reach™.

Τα πράγματα στο σπίτι έφτιαξαν άμεσα και λίγο πριν πέσουμε για ύπνο και αφού βάλαμε ταινία, είχα την ευκαιρία να απολαύσω το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο fondue, πριν από την ώρα του. Κουβερτούρα στο σπίτι υπήρχε και έτσι τα υπόλοιπα ήταν εύκολη και ασφαλής διαδικασία.

Όπως σε όλους τους αναπτήρες, η BIC® δεσμεύεται για την ασφάλεια και την ποιότητα κατά τον σχεδιασμό του αναπτήρα BIC® EZ Reach™. Οι αναπτήρες BIC® EZ Reach™ έχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια, ενώ διαθέτουν σύστημα ανάφλεξης με ένα κλικ που παράγει σταθερή φλόγα κάθε φορά που χρησιμοποιούνται. Ναι, πρόκειται για ένα σύστημα που με έσωσε.

Φυσικά, η ικανοποίησή μου για τη χρήση του αναπτήρα ήταν μεγάλη και με έκανε προμηθευτώ και τον πιο εντυπωσιακό για τα δικά μου γούστα, τιρκουάζ αναπτήρα. Ο νέος αναπτήρας είναι άλλωστε διαθέσιμος σε 8 χρώματα: σκούρο μπλε, τιρκουάζ μπλε, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, κόκκινο και μωβ. Το ρεζερβουάρ του είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό Derlin που προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε ακραίες συνθήκες και πληροί ή υπερβαίνει τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Αν και κανένας αναπτήρας δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής για τα παιδιά, να είσαι σίγουρος ότι αυτός διαθέτει αντίσταση στη χρήση από παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι πάνω από το 85% των παιδιών κάτω των 51 μηνών δεν μπορούν να τον θέσουν σε λειτουργία. Ασφάλεια και ποιότητα σε ένα δηλαδή.