LIFE
SPONSORED

Επιχειρήσεις στην Ελλάδα του 2020: Αποκατάσταση και προοπτικές με τη σωστή ακαδημαϊκή οχύρωση

Η διοίκηση επιχειρήσεων παραμένει ένας κραταιός και πολλά υποσχόμενος κλάδος, αρκεί να επιλέξεις τον σωστό δρόμο της πιστοποίησης. Απόκτησε bachelor στο City Unity College και προετοιμάσου ολοκληρωμένα για τις εγγυημένες πολυδιάστατες ευκαιρίες που σου ανοίγονται

Η περίοδος της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα την περασμένη δεκαετία είχε διδακτικό χαρακτήρα ως προς τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του επιχειρηματικού κλάδου στην Ελλάδα. Το status του επιχειρηματικού κόσμου δοκιμάστηκε σκληρά, ωστόσο θεμελίωσε και απέδειξε τη συνεκδοχή πως η διείσδυση σε αυτόν, όταν έχει ισχυρό υπόβαθρο το know how και την ακαδημαϊκή αφετηρία μπορεί να επιφέρει και τα προσδοκώμενα επικερδή αποτελέσματα.

Στην Ελλάδα του 2020, εν μέσω μίας κρίσης, υγειονομικής μεν, αλλά με επιμέρους σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και ακόμη πιο σοβαρά ερωτήματα για το οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας, η ακεραιότητα του επιχειρείν και η διαφύλαξη των δομών και των αρχών του διαδραματίζουν έναν ρόλο ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση του οικονομικού αντίκτυπου της πανδημίας. Δασκαλεμένοι από την πρότερη περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι αναγκαίο να γίνει αντιληπτό πως, κόντρα στο νέο μη ευνοϊκό ρεύμα και παρά τις ζοφερές προβλέψεις, η επιχειρηματική δραστηριότητα, τα ρίσκα, η ανάγκη για επενδύσεις είναι συνυφασμένες με την οικονομία της χώρας. Αποτελούν κομμάτι των «αντισωμάτων» που καλείται να αναπτύξει η Ελλάδα για να αντέξει τους οικονομικούς κραδασμούς της πανδημίας. Όπως επίσης, είναι εξίσου σημαντικό για τον επιχειρηματικό της κόσμο να διαφυλάξει το υψηλό επίπεδο του επαγγελματικού και δομικού πλαισίου, που συνεχίζει να παρέχει ευρύ και πρόσφορο έδαφος για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η διοίκηση επιχειρήσεων αποτελεί διαχρονικά μία διαδεδομένη και ευρείας ζήτησης επιστήμη, λόγω της σημαίνουσας συσχέτισης με τον επιχειρηματικό κόσμο, της μεγάλης επαγγελματικής αποκατάστασης και των αμέτρητων προοπτικών που προσφέρει. Αυτές οι συνιστώσες ταυτίζονται και με τις αξιακές κατευθύνσεις του City Unity College, σχηματίζοντας τη συνισταμένη των ακαδημαϊκών του εγγυήσεων με γνώμονα, την οχύρωση, την αποκατάσταση και απορρόφηση σε έναν τομέα γεμάτο προοπτικές.

Ακολουθώντας ένα από τα πλείστα προγράμματα σπουδών του κολεγίου και κατέχοντας bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, δίνεται η ευκαιρία για την κατάλληλη ειδίκευση, ενώ ανοίγεται ένας νέος πολυδιάστατος ορίζοντας, με τη δυνατότητα άσκησης πολλών επαγγελμάτων του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και σπουδαίων προσδοκιών ενός διαρκώς εξελισσόμενου και σύγχρονου κλάδου.

Οι φοιτητές του City Unity College θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και μία επαρκή, αναγνωρισμένη και ολοκληρωμένη πιστοποίηση ώστε να μπορέσουν να εργαστούν ως επιτυχημένα στελέχη και managers, μεταξύ των πολλαπλών επαγγελματικών επιλογών που θα έχουν, ενόψει μίας εγγυημένης αποκατάστασης. Μέσα από την τριετή ή τετραετή τους φοίτηση, θα γνωρίσουν όλα όσα συνθέτουν τις αρχές του κολεγίου και αποτελούν πρότυπα της δεοντολογίας και της ηθικής που είναι απαραίτητα στοιχεία για τη βιώσιμη διαχείριση μίας επιχείρησης. Παράλληλα, μέσα από τα μαθήματα που θα διδαχθούν, όπως Οικονομικά, Αρχές Μάρκετινγκ, Λογιστική, Στρατηγική, Καινοτομία κ.α, θα αποκτήσουν ένα πλουραλιστικό γνωσιακό επίπεδο που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του κλάδου και όλα όσα πρέπει να διαθέτει ένα στέλεχος ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της εποχής και τα προαπαιτούμενα της διοίκησης. Αξίζει εδώ να σημειωθεί επίσης ότι, το προπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει επικαιροποιημένες γνώσεις, οι οποίες δεν περιορίζονται σε εθνικό επίπεδο αλλά αντίθετα αφορούν την παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Όλα αυτά μέσα από ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, με ειδικά καταρτισμένους καθηγητές, με εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας αλά και μία πολυδιάστατη εκπαιδευτική μεθοδολογία που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική άσκηση.

Με την φοίτησή του στο City Unity College, ο απόφοιτος παίρνει στα χέρια του μία ισχυρή και αναγνωρισμένη πιστοποίηση που του προσφέρει επαγγελματικές δυνατότητες και κατευθύνσεις ώστε να μπορεί να απορροφηθεί σε πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα και επιχειρήσεις. Θέσεις όπως σε λογιστικά και χρηματοοικονομικά τμήματα, μάρκετινγκ και διαφήμιση, λιανικό εμπόριο, πωλήσεις, ανθρώπινους πόρους και συμβουλευτική επιχειρήσεων είναι μερικές από τις ευκαιρίες που θα συναντήσει σε έναν δρόμο γεμάτο προοπτικές και σε έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό στον τομέα των επιχειρήσεων.

Η μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών επιχειρήσεων οδηγεί, φυσικά, πολλούς αποφοίτους στην απόκτηση και ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, που θα πολλαπλασιάσει τις ευκαιρίες απασχόλησης και θα αυξήσει σημαντικά την μισθολογική τους εξέλιξη. Μεταξύ άλλων, το City Unity College προσφέρει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΜΒΑ με 7 εξειδικεύσεις, που αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως ανώτερα στελέχη αποκτώντας εις βάθος κατανόηση των κλάδων.

Το City Unity College, με την πληθώρα προγραμμάτων που παρέχει, συνεχίζει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές εκπαιδευτικές κατευθύνσεις και να εγγυάται ένα υψηλό επίπεδο φοίτησης στην ακαδημαϊκή κοινότητα, αντιστοιχώντας και σε ένα μεγάλο φάσμα της αγοράς. Με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων να παραμένει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του επιχειρηματικού κόσμου, ο φοιτητής βρίσκει όλα τα εργαλεία και εφόδια που χρειάζεται για να εισέλθει σε αυτόν, να αποκατασταθεί και να μπορεί να οραματίζεται στην επιχειρηματική Ελλάδα του 2020.

Το πρόγραμμα σπουδών, τη διάρκειά του, τα μαθήματα, τις μεθόδους διδασκαλίας και οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση θα χρειαστεί πριν ξεκινήσει τις σπουδαίες του στο City Unity College μπορεί να τα βρει στην ιστοσελίδα του κολλεγίου https://cityu.gr/