ΤΑΤΟΥΑΖ

Έρχεται το 5ο Athens Tattoo Expo

140 Έλληνες artists βάζουν μελάνι και μας περιμένουν.

Αν έπρεπε να ψηφίσουμε τι μας έλειψε πιο πολύ όλο αυτό το διάστημα θα ήταν το ζωντανό θέαμα, το έντονο vibe και ο αυθορμητισμός του κόσμου σε ένα φεστιβάλ, ένα μεγάλο event. Και τώρα ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια που δεν έπαιζε εκδήλωση ούτε για αστείο, ήρθε επιτέλους η ώρα να ζήσουμε ξανά μια τέτοια ωραία φάση και δε θέλουμε να τη χάσουμε ο κόσμος να χαλάσει.

Το 5o Athens Tattoo Expo είναι από τα μετρημένα στο ένα χέρι events που θα γίνουν φέτος και είναι έτοιμο να κάνει θόρυβο με εκατοντάδες μοτεράκια στην πολιτιστική ηρεμία που μας έχει βρει. 140 από τους καλύτερους tattoo artists της εγχώριας παίρνουν θέση μάχης με τις βελόνες τους ανά χείρας για να “σερβίρουν” λίγο θέαμα και αναδείξουν την τέχνη και την κουλτούρα του τατουάζ σε ένα τριήμερο γεμάτο μελάνι και ευφάνταστα σχέδια. 

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 22, 23 & 24 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Έχουν διοργανωθεί τόσες παράλληλες δράσεις, που δε θα ξέρουμε πού να πρωτοκοιτάξουμε. Live Tattooing, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show και Body Painting Show Acrobatics έχουν προετοιμαστεί για να κάνουν αυτό το event πιο δυνατό από ποτέ. Ύστερα από αυτό το θέαμα η ιδέα για ένα -ακόμη- τατουάζ δύσκολα θα ξεκολλήσει από το μυαλό μας. 

Παράλληλα, με το 5ο Athens Tattoo Expo θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και το 2ο Barber Expo. 15 από τα πιο γνωστά barber shops της Αθήνας θα αναλάβουν να σενιάρουν τους ενδιαφερόμενους με τεχνικές όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded. Η αισθητική τους ποικίλει. Από classics που σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s μέχρι traditional βγαλμένα από την Καλιφόρνια, το κάθε barber shop έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στην ελληνική ανδρική περιποίηση. Για να μην πάτε απροετοίμαστοι: Μας περιμένουν διαγωνισμοί, σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers και το δεύτερο ελληνικό barber show.

Παράλληλα, για ακόμη μια χρονιά το Athens Tattoo Expo στηρίζει τη δράση του Οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος μέσα από την ενέργεια του Star Your Body. Ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να “χτυπήσει” ένα tattoo αστέρι, βάζοντας το δικό του λιθαράκι για την εκπλήρωση των ευχών που έκαναν παιδιά, τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. 100% του αντιτίμου θα δοθεί στον οργανισμό. Μοιράζοντας αμέτρητα αστέρια, θέλουν να μοιράσουν αμέτρητα χαμόγελα. 

Το 5o Athens Tattoo Expo είναι γεγονός και έρχεται για να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Join the Ink World, people!

Υ.Γ. Το Athens Tattoo Expo έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία. 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://athenstattooexpo.com/

Facebook: https://www.facebook.com/athenstattooexpo/

Instagram: https://www.instagram.com/athenstattooexpo/