ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Εκπληκτικά βίντεο, δύο burger, μοντάζ και άλλα θαυματουργά με το νέο Samsung Galaxy S22+

Λίγα λόγια για μία αγαπημένη συνήθεια και μία συσκευή που τα κάνει όλα να μοιάζουν τόσο εύκολα. Α ναι. Και δύο smash burgers που έφτιαξα με τα χεράκια μου.

Στη ζωή μου υπάρχουν τρεις εποχές στην εξελικτική διαδικασία του “βγάζω και μοντάρω βίντεο με το κινητό μου”. Η πρώτη είναι η εποχή που έβγαζα φωτογραφίες με το κινητό, τις περνούσα στον υπολογιστή και εκεί με ένα video editing tool της πλάκας έφτιαχνα βίντεο για να βλέπω εγώ και οι φίλοι μου. Η δεύτερη είναι η εποχή που τράβαγα βίντεο με το κινητό μου και αμέσως μετά τα επεξεργαζόμουν με κάποιο από τα δεκάδες διαθέσιμα video editing tools για κινητά.

Η τρίτη εποχή είναι η συναρπαστικότερη. Και ξεκίνησε τη μέρα που έπιασα το νέο Galaxy S22+ στα χέρια μου. Κι αυτό γιατί βίντεο και μοντάζ γίνονται με εκπληκτικέςδυνατότητες σε μία μόνο συσκευή και με μεγάλη ευκολία.

Να πω σε αυτό το σημείο ότι δεν ξέρω να κάνω μοντάζ. Με λένε Χρήστο, είμαι 38 ετών, αγαπώ το βίντεο και τη φωτογραφία και μοντάρω ερασιτεχνικά τα βίντεό μου, με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κάτι που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν το κάτι παραπάνω στο θέμα βίντεο στη ζωή τους.

Βλέπεις πολλοί αρκούνται στο να βγάζουν ένα βίντεο και απλά να το ανεβάζουν. Οι υπόλοιποι, που θέλουμε άρτια εικόνα, υψηλή ευκρίνεια και εύχρηστα εργαλεία για μοντάζ, βρήκαμε την όασή μας στη νέα σειρά κινητών Galaxy S22. Και θα εξηγήσω αμέσως γιατί, με τη βοήθεια κάποιων smash burgers που ετοίμασα στην κουζίνα της 24MEDIA.

Η κάμερα που αναζητούσες

Κάμερα selfie στα 10 MP, υπερευρυγώνια κάμερα στα 12 MP, ευρυγώνια κάμερα στα 50 MP και κάμερα τηλεφακού 10 MP, με δυνατότητα Space Zoom 30X. Αν δεν σε εντυπωσιάζουν οι αριθμοί της έκδοσης Galaxy S22+, θα σου πω απλά ότι οι δυνατότητες που σου δίνουν αυτές οι κάμερες είναι πραγματικά επικές τόσο στο θέμα φωτογραφίας όσο και στο θέμα βίντεο.

Η νέα σειρά Galaxy S22 εξασφαλίζει το πιο smooth video που έχεις δει ποτέ σε Galaxy. Αν μάλιστα μιλήσουμε, όχι για την έκδοση που κρατώ στα χέρια μου αλλά για την επαγγελματικού επιπέδου κάμερα του Galaxy S22 Ultra, θα σου πω ότι διορθώνει το κούνημα σε 58% μεγαλύτερο εύρος γωνίας και παρέχει γρήγορη δειγματοληψία κίνησης για να ανιχνεύσει κινήσεις γρήγορα και με ακρίβεια, για ευκρίνεια και σταθερότητα σε κάθε καρέ. Ακόμα, το Super HDR προσαρμόζει τις λήψεις για επικές λεπτομέρειες και αποχρώσεις — με 64 φορές περισσότερο χρώμα ακόμα και σε δύσκολες σκιές ή λήψεις με οπίσθιο φωτισμό.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή

Τέρμα οι δυσκολίες στη λήψη τη νύχτα ή σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού

Με τεράστιους αισθητήρες pixel και pixel που μεταμορφώνονται, αυτό το smartphone διαθέτει μία τρομερή κάμερα επαγγελματικού επιπέδου. Ενσωματώνοντας τη δύναμη ενός επαγγελματικού κιτ σε μια φορητή συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να τραβάς νυχτερινές φωτογραφίες χωρίς να θυσιάζεις τίποτα από την ποιότητα.

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης έχει μια υπερδύναμη: τον μεγαλύτερο αισθητήρα pixel που έχει βγάλει η Samsung μέχρι στιγμής. Μπορεί να ανιχνεύσει χαμηλό φωτισμό και να συγχωνεύσει τα megapixel του, δημιουργώντας μπλοκ των εννέα pixel για αύξηση του μεγέθους, με αποτέλεσμα τα επακόλουθα pixel 2,4 μm να τραβάνε πολύ φως. Ενώ, η επεξεργασία χαμηλού θορύβου βοηθά στην αντιμετώπιση των κόκκων, για ευκρινείς, λεπτομερείς λήψεις στο σκοτάδι.

Ακόμα, υπάρχει το Super Clear Glass το οποίο καλύπτει το μπροστινό μέρος της Πίσω Κάμερας, την ίδια στιγμή που η Ευρυγώνια Κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν Super Clear φακό Lens. Και τα δύο αυτά “κρύσταλλα” έχουν αποκλειστική νανοεπένδυση με πολύ χαμηλή αντανάκλαση. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο γυαλί και ο φακός βοηθούν στη μείωση της λάμψης του φακού όταν τραβάς φωτογραφίες, ακόμη και στο σκοτάδι.

Ο αυτόματος ρυθμός καρέ ανιχνεύει τον φωτισμό και αλλάζει αυτόματα στη βέλτιστη ταχύτητα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Με επεξεργαστή 4 nm και με τη Super Night Ανάλυση να καθαρίζει τον θόρυβο σε κάθε καρέ, μπορείς να βγάζεις βίντεο όλη μέρα με σταθερές, εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Η επεξεργασία βίντεο στην πιο εύκολή της μορφή

Για όλους εμάς τους λάτρεις των βίντεο, το να μπορείς να μοντάρεις εύκολα ένα βίντεο είναι αυτό που ζητάμε από κάθε νέα συσκευή. Κι εκεί που συγκρίναμε app και λειτουργίες, ήρθε η Samsung να μας λύσει τα χέρια. Με τα πολύ δυνατά editing features που έχει το ίδιο το κινητό.

Το πάθος μου είναι το φαγητό. Από το μαγείρεμα μέχρι την κατανάλωσή του. Κι αν στο τελευταίο δεν έχω μια κάμερα να με τραβάει γιατί δεν είναι και το ωραιότερο θέαμα, δεν υπάρχει φορά που να μαγειρέψω και να μην έχω μαζί μου το κινητό για να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες.

Κι αν στο θέμα φωτογραφίας, η νέα σειρά Galaxy S22 με έχει απόλυτα καλυμμένο με το mode “Food” αλλά και συνολικά με την κάμερά του, στο θέμα βίντεο είναι που νιώθω ότι έχω πραγματικά ό,τι χρειάζομαι.

Αρχικά το υλικό που έχω στα χέρια μου είναι σε απίστευτη ποιότητα εικόνας, χρώματος και ανάλυσης. Σκέψου ότι υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύεις και RAW αρχεία στην Συλλογή σου αν είσαι επαγγελματίας και τα χρειάζεσαι. Και επιπλέον έχω πια δυνατότητα επεξεργασίας των βίντεο.

Κροπαρίσματα, μοντάζ βίντεο, ρυθμίσεις φωτεινότητας, χρωματική επεξεργασία, επεξεργασία ήχου αλλά και fun elements όπως stickers, texts και άλλα που μπορείς να προσθέσεις με ευκολία στα βίντεό σου. Κι αν μάλιστα επιλέξεις να έχεις στα χέρια σου, όχι την έκδοση που σου δείχνω σήμερα εγώ αλλά το Samsung Galaxy S22 Ultra το οποίο έχει ενσωματωμένο το S Pen, η επεξεργασία βίντεο γίνεται πραγματικά παιχνιδάκι.

Αντί επιλόγου

Από τότε που έγινα πατέρας έχω μάθει να εκτιμώ πραγματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μου γλιτώνουν χρόνο (για να είμαι περισσότερο χρόνο με το παιδί) ή που μου κάνουν τη ζωή εύκολη (γιατί λόγω παιδιού είμαι μονίμως κουρασμένος με ένα τεράστιο χαμόγελο στη φάτσα). Οπότε το να μπορώ να κάνω το χόμπι μου στις ιδανικότερες συνθήκες είναι πραγματικά ένα δώρο που μου έκανε η νέα σειρά κινητών Galaxy S22.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.