ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

G502 X Gaming Ποντίκι σε ενσύρματες,ασύρματες και PLUS εκδόσεις από τη Logitech G

Ένα θρυλικό εργαλείο στη Gaming φαρέτρα μας.

Αν είσαι μεγάλος παίκτης-και δεν εννοούμε στο φλερτ αλλά στο gaming-τότε είσαι φανατικός του πιο διάσημου ποντικιού Logitech G502.

Σίγουρα θα ενθουσιαστείς με την υπενθύμιση ότι πρόσφατα η Logitech G ανακοίνωσε μία νέα σειρά: την G502 X. Η σειρά G502 X επανεφευρέθηκε και επανασχεδιάστηκε με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Διατηρώντας στο απόλυτο την εμβληματική παρακαταθήκη του G502 για απόλυτη απόδοση και ολοκληρωτικό έλεγχο, η σειρά G502 X είναι εδώ για να εμπνεύσει την επόμενη γενιά των gamers και περιλαμβάνει τα G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS, που βασίζονται σε υβριδικούς οπτικομηχανικούς διακόπτες LIGHTFORCE.

LIGHTFORCE; Ω, ναι! Το LIGHTFORCE είναι μια επαναστατική τεχνολογία μικροδιακοπτών για πιο αποδοτικό gaming χωρίς καλώδια με χρόνους απόκρισης 68% ταχύτερους από την προηγούμενη γενιά ποντικιών, ενώ νέα έκδοση του ασύρματου πρωτοκόλλου LIGHTSPEED επιτρέπει να συνδέσεις δύο συσκευές σε έναν δέκτη χρησιμοποιώντας το εργαλείο σύζευξης συσκευών στο G HUB και να χειριστείς ταυτόχρονα ένα από τα Logitech G915, G915 TKL ή G715 gaming πληκτρολόγια.

Το G502 X LIGHTSPEED διαθέτει και άλλα καινοτόμα Features που θα σε εντυπωσιάσουν:

 • Ασύρματη Τεχνολογία Lightspeed για επαγγελματικού επιπέδου συνδεσιμότητα και απόδοση δοκιμασμένη σε τουρνουά.
 • Hyperfast Scroll Wheel για περιστροφή του ελαφριού τροχού ελεύθερα σε υπερταχεία λειτουργία ή αλλαγή με ένα κλικ σε λειτουργία κύλισης ακριβείας.
 • Κουμπί αλλαγής DPI με τέλεια εφαρμογή για διαφορετικά μεγέθη χεριών και στυλ λαβής.
 • Ολίσθηση με έλεγχο με πέλματα PTFE.
 • Αισθητήρα HERO 25K: Με ακρίβεια 1:1 σε επίπεδα sub-micron και μηδενική εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Με διάρκεια έως και 140 ώρες παιχνιδιού με φόρτιση USB-C.
 • Μειωμένο βάρος: 102 γραμμάρια.

Το μοντέλο G502 X PLUS διαθέτει και αυτό πρωτοποριακά χαρακτηριστικά:

 • Ασύρματη Τεχνολογία Lightspeed: Επαγγελματικού επιπέδου συνδεσιμότητα και απόδοση, δοκιμασμένη σε τουρνουά, χωρίς το καλώδιο.
 • LIGHTSYNC RGB: Εξατομίκευση με το λογισμικό G HUB για εφέ που βασίζονται σε πολυμέσα και προηγμένη εξατομίκευση με φωτισμό RGB πλήρους φάσματος με ενεργή ανίχνευση παιχνιδιού για εξοικονόμηση μπαταρίας.
 • Hyperfast Scroll Wheel: για περιστροφή του ελαφριού τροχού ελεύθερα σε υπερταχεία λειτουργία ή αλλαγή με ένα κλικ σε λειτουργία κύλισης ακριβείας -Κουμπί αλλαγής DPI.
 • Αισθητήρα HERO 25K με ακρίβεια 1:1 σε επίπεδα sub-micron και μηδενική εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η μπαταρία διαρκεί έως και 140 ώρες χωρίς φωτισμό και με μειωμένο βάρος 106 γραμμάρια.

Επιπλέον, τα ασύρματα προϊόντα της σειράς G502 X είναι συμβατά με το mousepad ασύρματης φόρτισης Logitech G POWERPLAY για απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς καλώδια.

Αν προτιμάς το πιο ελαφρύ μοντέλο της σειράς, το G502 X με απαιτήσεις συστήματος θύρας USB και βάρος μόλις 89 γραμμάρια διαθέτει εξίσου εντυπωσιακές προδιαγραφές.

Με δεδομένο ότι ‘Classic is always fantastic’ τα νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Ως θρυλικός παίκτης υποθέτω πατάς ήδη το κλικ στο προηγούμενο Logitech ποντίκι σου για να τα αποκτήσεις. Για να σε διευκολύνουμε, τα βρίσκεις εδώ: LogitechG.com και σε καταστήματα λιανικής με προτεινόμενες τιμές για την ελληνική αγορά μεταξύ 92 έως 175 ευρώ.