Getty Images
SEX

Γιατί όλοι ψάχνουν πορνό με τον Super Mario στο Pornhub

Ο Super Mario είναι και επίσημα κάτι παραπάνω από ένας θρυλικός χαρακτήρας του Super Nintendo.

Παρά το γεγονός ότι το ‘Legend of Zelda’ είναι στην κορυφή των αναζητήσεων animated χαρακτήρων στο Pornhub, o πιο φημισμένος υδραυλικός των video games καιροφυλακτεί για να εκτοξευτεί. Ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Super Mario, ετών 35

Pornhub Insights

Στις αρχές του μήνα, η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας επικαιροποιημένης σειράς video games με τους ήρωες του franchise Super Mario. O Super Mario γιορτάζει 35 χρόνια ζωής στο gaming και η Nintendo δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει το πάρτι, επενδύοντας κάθε πιθανή και απίθανη ιδέα που θα καταφέρει να μετατρέψει τη νοσταλγία των gamers σε εισπράξεις εκατομμυρίων δολαρίων.

Η φιγούρα του Super Mario, της Princess Peach, του Luigi και των υπόλοιπων χαρακτήρων αυτού του κλασικού franchise είναι τόσο βαθιά αποτυπωμένη στη συλλογική μνήμη, που ακόμα και η πιο δημοφιλής πλατφόρμα streaming videos πορνό, το Pornhub, τον ‘γλέντησε’ με το δικό της τρόπο. Από το παραπάνω γράφημα, φαίνεται πως τις μέρες μετά τις ανακοινώσεις της Nintendo για τον Super Mario, το Pornhub είχε αύξηση 142% και 57% αντίστοιχα, στις σχετικές αναζητήσεις videos.

Τι ψάχνουν ακριβώς;

Pornhub Insights

Ο Yoshi και ο Luigi είναι οι ‘καληνυχτάκηδες’ της υπόθεσης, δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του παιχνιδιού που ελάχιστοι θέλουν να δουν επί τω έργω σε κάποιο video πορνό, είτε ως animated είτε ως real-life πρωταγωνιστές. Από την άλλη, ο Super Mario είναι ένας πραγματικός ‘Γκουσγκούνης’ με κόκκινη στολή υδραυλικού. Είναι ο κορυφαίος όλων σε αναζητήσεις στο Pornhub, με την Princes Peach να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Σε αρκετά υψηλή θέση είναι και ο Bowser.

Αν η μνήμη σου σε απατά και δεν θυμάσαι τι εστί Bowser, με χαρά να σου θυμίσω και να κάνεις την παραπομπή του χαρακτήρα σε περιβάλλον πορνό.

Ναι, αλλά τι ακριβώς ψάχνουν;

Σκόπιμα κάνω για δεύτερη φορά αυτήν την ερώτηση, γιατί αδυνατώ να κατανοήσω ποιος ανθρώπινος νους διεγείρεται ερωτικά με καρτούν σε σκληρά σεξουαλικά όργια, όπως αυτά που υπάρχουν στην πλατφόρμα του Pornhub. Φυσικά οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε διαστροφή, εφόσον είναι ακίνδυνη για το σώμα και τον ψυχισμό του καθενός, αλλά ναι, αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες animated videos με τον Super Mario να κάνει σκληρό σεξ με άλλους ήρωες του παιχνιδιού, όπως και -αισθητά λιγότερες- real-life παρωδίες με cosplayers εμπνευσμένους από το video game της Nintendo. Άφθονο υλικό για όλες τις προτιμήσεις.

Ο υδραυλικός απειλεί ξεκάθαρα την παντοκρατορία του ‘παραμυθένιου’ Zelda porn, στο οποίο η διαστροφή βαδίζει σε αχαρτογράφητα, ενδεχομένως μερακλίδικα ή/και ακραία διαστροφικά, νερά.

Κάπου εδώ αξίζει να κάνουμε μια παρένθεση για να τονίσουμε ότι η εκδήλωση έλξης ενός ατόμου προς φιγούρες όπως cartoon ή anime, αποκαλείται ‘σχεδιοφιλία’ και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να συνδεθεί και με παραφυλικές διαταραχές (μια ‘ομπρέλα’ εκφράσεων σεξουαλικότητας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρενδυσία, σεξουαλικό φετιχισμό, εφαψιμανία και ηδονοβλεψία). Βεβαίως για να θεωρηθεί η έλξη ενός ατόμου προς ένα χαρακτήρα cartoon, παραφυλία, θα πρέπει να έχει επικρατήσει απόλυτα στη ζωή του.

Ποιοι βλέπουν Super Mario porn;

Pornhub Insights

Στη Λατινική Αμερική γίνεται κανονικό πάρτι με τον επιβήτορα Super Mario, σε Κεντρική και Βόρεια Αμερική υπάρχει επίσης μια δηλωμένη εκτίμηση στο φαινόμενο, ενώ η Ευρώπη και η Ρωσία, ξεκάθαρα δεν συγκαταλέγονται στους fans. Θα έπρεπε πάντως να πληρώνουν ένα υψηλό πρόστιμο όσοι μετατρέπουν σε παρωδίες πορνό ή σε animated τσόντες τα αγαπημένα μας video games. Ας σεβόμαστε λίγο περισσότερο τους θεσμούς παρακαλώ πολύ.