Mia Khalifa/Instagram
SEX

H Mia Khalifa λύνει κάποιες από τις πιο κοινές απορίες για το σεξ

H πρώην πιο viral ηθοποιός ταινιών πορνό των τελευταίων δεκαετιών μιλά ανοιχτά για τον γυναικείο οργασμό, το G-spot, τη διάρκεια στο σεξ και για το μέγεθος που φυσικά δεν μετράει. 

Γεννήθηκε στο Λίβανο, μετακόμισε στις ΗΠΑ, σπούδασε Ιστορία, παντρεύτηκε στα 18 της το αγόρι που είχε στο Λύκειο, αποφάσισε να κάνει καθυστερημένα την εφηβική της επανάσταση, εισέβαλλε στην πορνογραφία, έγινε πορνοστάρ για μόλις τρεις μήνες, χλευάστηκε από τους συμπατριώτες της (και όχι μόνο), γέννησε ένα ολόκληρο κίνημα συμπαράστασης με τους εκατομμύρια followers της να ζητούν δικαίωση για τον διασυρμό της. 

Η ιστορία της Mia Khalifa είναι πάνω-κάτω γνωστή και δεν είμαστε εδώ για να την αναλύσουμε. Για την ακρίβεια, είναι εκείνη εδώ για να δώσει απαντήσεις σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις γύρω από το σεξ, όπως διαμορφώθηκαν από το αμερικάνικο Men’s Health.

H Mia Khalifa σε ένα Q&A για κάποιες από τις πιο κοινές απορίες των αντρών στο σεξ 

Πού βρίσκεται το G-spot στο γυναίκειο σώμα;

Στο πάνω τοίχωμα του κόλπου μεταξύ της εισόδου αυτού και του τραχήλου. Είναι μία μικρή σπογγώδης περιοχή με τραχιά υφή στο μέγεθος ενός καρυδιού. Οι γυναίκες πρέπει να πειραματιστούν αρχικά μόνες τους για να το βρουν και να μπορέσουν να καθοδηγήσουν τους συντρόφους τους. 

Προσωπικά, προτιμώ τη διέγερση της κλειτορίδας από εκείνην του G-spot, αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.  

Τι πρέπει να κάνει ο άντρας για να έρθει η γυναίκα σε οργασμό;

Όπως προανέφερα δεν είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες. Γι΄ αυτό και ο καλύτερος δρόμος είναι να την ρωτήσει ποιες είναι οι προτιμήσεις της, αλλά και να αφουγκραστεί τα vibes που εκπέμπει το κορμί της. Τα προκαταρκτικά είναι σχεδόν πάντα αναγκαία για να ερεθιστούμε και να φτάσουμε στον οργασμό, αλλά παίζουν πολλά άλλα πράγματα ρόλο. Τη μία φορά μπορεί να θέλουμε να είσαι τρυφερός μαζί μας, την άλλη λίγο πιο άγριος, τη μία να κρατάς τα ηνία του παιχνιδιού και την άλλη, απλά να ακολουθείς τον ρυθμός μας.  

Πόσο διαρκεί ένας γύρος σεξ;

7 με 15 λεπτά. Περίπου αυτή η διάρκεια μου αρέσει στο σεξ. Δεν θέλω να κάνω μαραθώνιο, αλλά ούτε και σεξ του λεπτού. 

Το μέγεθος τελικά μετράει;

Σε καμία περίπτωση. Το πιο απολαυστικό σεξ της ζωής μου δεν το έχω κάνει με τον πιο προικισμένο άντρα που έχω συνευρεθεί σεξουαλικά. Το παν είναι ο τρόπος που φέρεσαι στη γυναίκα, το πώς την κάνεις να αισθάνεται. Γι΄ αυτό και για τις γυναίκες ο οργασμός είναι πολλές φορές εγκεφαλικός. Ξέρεις πού έχω καταλήξει; Αν έχεις αυτοπεποίθηση κάνεις καλό κρεβάτι. Τόσο απλά.

Πώς θα έχω μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι;

Κάνοντας μικρές παύσεις. Τι εννοώ; Αν είσαι μέσα της και νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις, σταμάτα και ξεκίνα να της κάνεις για παράδειγμα στοματικό. Ούτε που θα της περάσει από το μυαλό ο αληθινός λόγος που τραβήχτηκες, ενώ παράλληλα θα την βοηθήσεις να έρθει ακόμα πιο κοντά στη δική της κορύφωση.