SEX

Η πολύτιμη γκόμενα-Ανάσταση

Υπάρχει ένα κορίτσι που θα ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη και θα ανεβάσει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Είναι το κορίτσι που θα σου χαρίσει μια προσωπική Ανάσταση.

Έρχεται μια περίοδος στην ερωτική ζωή κάθε άντρα -και κάθε γυναίκας φαντάζομαι- που το επίθετο ‘ενεργός’ δεν είναι και το πιο ενδεικτικό για να τον περιγράψει όσον αφορά τις σχέσεις, τα ερωτικά και τα συναφή.

Πιο απλά, είναι οι μήνες/χρόνια που δεν κάνουμε σεξ ούτε στον ύπνο μας και που δεν αρπάζουμε κορίτσια στα μπαρ ως άλλοι μποέμ και κινηματογραφικοί αστέρες ή θρασύτατοι τύποι. Μιλάμε για πολύ δύσκολες μέρες, αυτό είναι σαφές.

Εκεί λοιπόν που η νηνεμία στα γκομενικά έχει ήδη γίνει καθημερινότητα σε βαθμό που δεν μας κάνει καμία εντύπωση, έρχεται η γυναίκα που μας ξαναβάζει στο παιχνίδι. Αυτή που θα φέρει την Ανάσταση, πρώτα στο κρεβάτι και στη συνέχεια στον εύθραυστο και αποδυναμωμένο εσωτερικό μας κόσμο.

Στην αρχή, αποκλείεται να το γνωρίζει, εκτός αν φέρεις σημειωματάριο στις εξόδους σου στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά οι μέρες που απέχεις από το άθλημα. Γενικά καλό είναι να μην το μάθει και ιδιαίτερα γρήγορα, γιατί δεν ξέρεις (και δεν θες να ρισκάρεις) πώς θα αντιδράσει και αν θα δεχτεί αγόγγυστα να αναλάβει το ρόλο αυτής που θα σε βγάλει απ’ το αρνητικό σερί.

Κανονικά, αν έχεις τσίπα και είσαι σωστός άνθρωπος, πρέπει να δεις πολύ μακριά με αυτό το κορίτσι. Δεν σου λέω να το παντρευτείς, αλλά δεν σου λέω και να μην περάσει καν απ’ το μυαλό σου.

 

Είναι γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της ανθρωπότητας ότι πας με τελείως διαφορετικό αέρα να διεκδικήσεις τις πιθανότητές σου με μια γυναίκα όντας ενεργός και με πρόσφατες μάχες-νίκες στο σακούλι σου παρά όντας μπάκουρος που τα τελευταία 23 Παρασκευοσάββατα έχεις μείνει μέσα βλέποντας Eastbound & Down.

(τυπική φιγούρα ανθρώπου που δεν έχει κάνει σεξ για πάνω από 14 μήνες)

Εκτός απ’ το αρνητικό σερί το οποίο διέκοψε και θα ήταν φρόνιμο να μην μάθει ποτέ, υπάρχουν και μερικά ακόμη στοιχεία που θα ήταν προς το συμφέρον σου να αγνοήσει όσο καιρό είστε μαζί. Για παράδειγμα:

*Τη διάρκεια της τελευταίας σου σχέσης.

*Τους λόγους που τέλειωσε αυτή η σχέση.

*Το ότι πιθανότατα την βλέπεις σαν μια σχέση-σκαλοπάτι για την επόμενη, την καλύτερη, την πιο ιδανική.

Προσωπικά, θα σου έβγαζα το καπέλο αν τα αποκάλυπτες όλα, γιατί έτσι κάνουν οι άντρες που δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, αλλά από την άλλη κατανοώ τη συστολή και τις δεύτερες σκέψεις. Μη γίνει και δεύτερη σταύρωση αμέσως μετά την ανάσταση. Ούτε στη Βίβλο δε γίνονται αυτά.

Θα σου πω το προσωπικό μου βίωμα. Από τα 22 μέχρι τα 24, δεν έπιασα ούτε γυναικείο χέρι και γι’ αυτό δεν ευθύνεται καμία ακμή ή ασθένεια του δέρματος ή κακοτυχία. Το άφησα και με άφησε.

 

Δεν έμοιαζε σαν να μην είχα κάνει κάτι για δύο χρόνια. Έμοιαζε σαν να μην είχα κάνει τίποτα για 24. Κι αυτό δεν ήταν όσο γλυκούλι ακούγεται. Ήταν ψιλοτραγικό. Το πικρό ποτήρι που ήπιε η συγκεκριμένη (Ιωάννα, καλή σου ώρα όπου και να ‘σαι) είναι ότι η σχέση μας κράτησε βία τρεις μήνες και αμέσως μετά από αυτήν γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου. Ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον.

Τις Άγιες Μέρες του Πάσχα λοιπόν θυμάμαι την Ιωάννα, γιατί κάπου εκεί τελείωσε το σύντομο fling μας. Μαζί με την Ιωάννα, θυμάμαι και κάτι σημεία γραμμένα με χοντρά γράμματα που περιγράφουν σε ένα πλαίσιο τους βασικότερους λόγους γιατί η γκόμενα-Ανάσταση είναι μια από τις πιο σημαίνουσες σχέσεις που θα κάνεις ποτέ.

Αυτήν τη χρυσή μίνι λίστα άφησα για το τέλος:

1) Μπορεί να μοιάζει σαν να μην έχεις ξανακάνει ποτέ σχέση/σεξ/οτιδήποτε, αλλά ακριβώς από την άλλη όψη του νομίσματος, όλο αυτό έχει τη φρεσκάδα του καινούργιου και αυτού που θα ΄ναι σαν να ζεις πρώτη φορά.

2) Αυτό που περιέγραψα ακριβώς από πάνω είναι κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

3) Είναι γνωστό σε όλα τα πέρατα ότι οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο έναν άντρα σε σχέση παρά έναν εκτός σχέσης.

4) Η αυτοπεποίθησή σου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

5) Είναι σχεδόν απίθανο να ξαναμπείς (τουλάχιστον σύντομα) σε περίοδο ξηρασίας. Μια φορά γίνονται αυτά.

6) Έχεις ‘ξαναβγεί στις αγορές’. Η μισή δουλειά έχει γίνει.