10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Η ΔΕΗ έδωσε την ενέργεια στις στιγμές που ζήσαμε στο πάρτι για τα 10 χρόνια του OneMan

Συναντήσεις με φίλους και αναγνώστες, συζητήσεις με συναδέλφους, χαλαρά ποτά με θέα τη θάλασσα, selfies, γέλια, δεκάδες stories στο Instagram και διάφορα activations - από video games και ένα πολύ διαφορετικό ping pong μέχρι μία πλατφόρμα που θύμιζε καρουζέλ. 

Τι είναι αυτό που κάνει ένα πάρτι δίπλα στη θάλασσα να απογειωθεί; Συνήθως είναι ο κόσμος, το καλοκαίρι, η καλή διάθεση, οι κουβέντες, τα γέλια, τα cocktails, ο χορός. Ή τουλάχιστον αυτές είναι μερικές από τις πρώτες απαντήσεις που έρχονται στο μυαλό. Ξεχνάμε όμως το πιο βασικό: Την Κυριακή 3 Ιουλίου στο Varkiza Resort, η ΔΕΗ ήταν εκείνη που παρείχε όλη την απαραίτητη ενέργεια στο πάρτι του OneMan για τα 10 του χρόνια – έδωσε το φως σε μία πραγματικά φωτεινή βραδιά που ξεκίνησε περίπου στις επτά το απόγευμα και κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Αν και η αλήθεια είναι ότι δε θέλαμε να τελειώσει ποτέ.

Άλλωστε, δε γιορτάζει κάθε μέρα ένα site μία δεκαετία λειτουργίας, η οποία κουβαλά μαζί της εκατομμύρια λέξεις, δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν κάτι σημαντικό να πουν και πρωτότυπα ρεπορτάζ. Η φωτεινή επιγραφή με το logo του OneMan πάνω στην άμμο της Βάρκιζας, λοιπόν, ήταν ο καλύτερος οιωνός για ένα βράδυ που μας έμεινε αξέχαστο. (Είχε κάτι το μαγικό καθώς ο ηλεκτρισμός, το φεγγάρι και η θάλασσα γίνονταν ένα).

ΔΕΗ

Ο κόσμος ξεκίνησε να έρχεται από το απόγευμα όταν το φως της μέρας ήταν ακόμα δυνατό. Η αλήθεια όμως είναι ότι το ιδανικό beach party ξεκινά αφού δύσει ο ήλιος. Καθώς, λοιπόν, η μέρα έδινε σιγά-σιγά τη θέση της στη νύχτα, η διάθεση άλλαζε, η μουσική δυνάμωνε και η απογευματινή βόλτα μετατρεπόταν σε γιορτή. Μόλις άναψε για τα καλά η φωτεινή επιγραφή, ήταν σαν να δόθηκε το σύνθημα: το πάρτι ξεκινά.

Φυσικά, στο ενδιάμεσο αλλά και σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στέκονταν δίπλα στην επιγραφή που θύμιζε κάτι από Χόλιγουντ. Ιδανική ευκαιρία δηλαδή για να φωτογραφηθείς ανάμεσά στα γράμματά της με φόντο τη θάλασσα.

Όσο η νύχτα προχωρούσε και το κέφι ανέβαινε, έμοιαζε μάλιστα όλο και πιο φωτεινή. Είχαν προηγηθεί συναντήσεις με φίλους που είχαμε πολύ καιρό να δούμε και αναγνώστες που γνωρίζαμε για πρώτη φορά, συζητήσεις με συναδέλφους για όσα έχουν γίνει αλλά και όσα έρχονται, χαλαρά ποτά με θέα τη θάλασσα, selfies συνδυασμένες με πολλά γέλια, δεκάδες stories στο Instagram και διάφορα activations – από video games και ένα πολύ διαφορετικό ping pong μέχρι μία πλατφόρμα που θύμιζε καρουζέλ. 

Κάπως έτσι, το πάρτι εξελίχθηκε σε μία μοναδική εμπειρία. Ήταν σαν ο χρόνος να σταμάτησε, όλες οι έγνοιες και τα άγχη να μπήκαν για λίγο στην άκρη, ενώ η μουσική έπαιζε ασταμάτητα από τα ηχεία και ο κόσμος δε σταματούσε ποτέ να διασκεδάζει.

Καμία από όλες αυτές τις στιγμές δε θα ήταν δυνατή αν δεν υπήρχε η ΔΕΗ. Χωρίς εκείνη ο χώρος θα ήταν απλά μία σκοτεινή παραλία για λίγους περαστικούς που είτε βρέθηκαν εκεί τυχαία ή ήθελαν να απολαύσουν τη μοναξιά τους. Αντίθετα, όμως, μεταμορφώθηκε σε μία κανονική γιορτή δίπλα στο κύμα που θα θυμόμαστε για πάντα, αφού η ΔΕΗ φώτισε μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά το πάρτι για τα 10 χρόνια του OneMan.