10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Η ΔΕΗ θα μας δώσει στο party για τα 10 χρόνια OneMan την ενέργεια που χρειαζόμαστε

Κάθε party χρειάζεται κάποιον που να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για μας αυτός ο κάποιος είναι η ΔΕΗ.

Το OneMan γιορτάζει τα 10 χρόνια ύπαρξής τους με ένα μοναδικό beach party, παρέα με τους αναγνώστες του. Κάθε σημαντική στιγμή, είναι και μια αφορμή για γιορτή. Γι’ αυτό και φέτος που συμπληρώθηκαν 10 χρόνια OneMan, είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουμε το δικό μας party, προσφέροντας στους αναγνώστες μας όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Σε αυτό το party χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο για όλες τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουμε και τον βρήκαμε. Η ΔΕΗ θα φωτίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά την βραδιά μας στην παραλία για να περάσουμε μοναδικά και να αποτυπώσουμε τις αναμνήσεις μας και σε φωτογραφίες. Καθόλη την διάρκεια του beach party, η ΔΕΗ θα μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και που χρειαζόμαστε για όλα τα activations.

Αφού, λοιπόν, βρήκαμε τον κατάλληλο σύμμαχο, δίνουμε ραντεβού στο Varkiza Resort, την Κυριακή 3 Ιουλίου. Μαζί θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ύπαρξής μας, μαζί σας. Με τους αναγνώστες μας σε ένα πάρτι που θέλουμε να πιστεύουμε για αυτό δύο πράγματα. α) Ότι θα γράψει ιστορία και β) θα γίνει θεσμός (για να σας προλάβουμε, δεν το είχαμε υποσχεθεί αυτό στο προηγούμενο).

Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο από τις 19.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 100 τυχερούς και τυχερές αναγνώστες/στριες του OneMan που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort.