ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Η HB Body κλείνει 40 χρόνια και το πάθος της για τα αυτοκίνητα δεν σβήνει ποτέ

Η ελληνική εταιρεία με προϊόντα επαναβαφής αυτοκινήτου γιορτάζει 40 χρόνια και προχωράει μπροστά ακόμα πιο δυναμικά.

Με γνώμονα την καινοτομία, τη γνώση και το αληθινό πάθος για τα αυτοκίνητα, η HB BODY Automotive Refinish, μια ελληνική εταιρεία με προϊόντα επαναβαφής αυτοκινήτου, ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο πριν από 40 χρόνια.

Ο στόχος της, απλός αλλά και ταυτόχρονα σύνθετος: να δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον απαιτητικό τομέα της επαναφαφής αυτοκινήτων. Από τότε, η HB BODY δραστηριοποιείται ενεργά τόσο στην έρευνα και τη δημιουργία νέων λύσεων και καινοτομιών, παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες και τώρα έχει πολλούς λόγους να το γιορτάσει, καθώς συμπλήρωσε αυτή την ιστορική επέτειο-ορόσημο.

Φέτος μάλιστα, έγινε πραγματικότητα και η δημιουργία του ομίλου HB BODY Group, αποτελούμενος από 4 κορυφαία brand, σηματοδοτώντας την επέκταση των δραστηριοτήτων της στους κλάδους της ναυτιλίας, της οδοποιίας, καθώς και την παραγωγή πουδρών βαφής.

Έτσι, συνεχίζει να εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς,εξάγοντας τα προϊόντα της σε 75 χώρες και παρέχοντας στους πελάτες της προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα, βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να επιτυγχάνουν καθημερινά το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή τους.

Με αφορμή το κλείσιμο των 40 χρόνων μάλιστα, η HB BODY Automotive Refinish ετοίμασε μια επετειακή ταινία

Ο σπουδαίος εορτασμός των 40 χρόνων όμως δεν έμεινε εκεί. Παράλληλα, ετοίμασαν το project Purple Haze που παρουσιάστηκε στην έκθεση Automechanika στην Φρανκφούρτη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία σούπερ Porsche Turbo S 2016, με ένα νέο Body Kit που έγινε σε συνεργασία με την Top Car βαμμένο στο μωβ χρώμα που δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση και που σύντομα θα βγει στην κυκλοφορία ως μία ειδική έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρότζεκτ, θα δεις στο παρακάτω βίντεο:

 

Όσο για το μέλλον, του ομίλου HB BODY Group, οι άνθρωποι του ανυπομονούν ήδη για την επόμενη μέρα. Εμπνευσμένοι από τη συναρπαστική πορεία των τελευταίων 40 χρόνων, προχωρούν μπροστά ακόμη πιο δυναμικά για τα επόμενα 40 και σε περιμένουν μαζί τους.

Περισσότερα:

www.hbbody.com
Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube