Παναγιώτης Στόλης / Eurokinissi
BUZZ

Η κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν όσο Άδωνις Γεωργιάδης φαντάζεσαι

Κανένα ξενοδοχείο, κανένα εμπορικό κέντρο «δεν θα χωράει σε λίγο τον κόσμο του Άδωνι Γεωργιάδη», πανηγυρίζει ο κόσμος της δεξιάς, διαφημίζοντας την κοπή της πίτας σαν ισχυρό προεκλογικό μήνυμα. Για εμάς, ήταν ένα shout-out στον κύκλο του.

Με αστείρευτο πανηγυρικό κλίμα χαιρέτισαν τα περισσότερα δημοσιογραφικά Μέσα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, δίνοντας έμφαση στη λαοθάλασσα που χειροκροτούσε το πρωινό της περασμένης Κυριακής (12/2).

Το θέμα μας είναι ότι «βούλιαξε το εμπορικό κέντρο», όπως γράφτηκε στο ίντερνετ, με φωνές του δεξιού πολιτικού φάσματος να συγκρίνουν την προσέλευση με εκείνη της προεκλογικής συγκέντρωσης του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι, ακόμη και με τον κόσμο που διαμαρτύρεται μπροστά στο REX για τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων.Οριακά, δηλαδή, δεν είδαμε τον Άδωνι να αποθεώνεται σαν ροκ σταρ με ευχές για νέα εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και beef με ΛΕΞ.

«Νιώθω ευλογημένος», πόσταρε ο υπουργός μετά την εκδήλωση, μπαίνοντας στο κλίμα.

Και ήδη το είχε τρέξει όπως πρέπει: έβαλε για warm up τον Άρη Πορτοσάλτε, ξόδεψε περίπου 20 λεπτά για να αποδώσει τιμές διά του μικροφώνου σε όλους τους στενούς συνεργάτες του, από ο προέδρους επιμελητηρίων μέχρι ευρωβουλευτές (έδωσε δηλ. όλα τα shout-out στην ομάδα) και έκλεισε τη συνάντηση με ισχυρή ώθηση του κόσμου να ψηφίσει την πρώτη Κυριακή των εκλογών, με την παρουσία του Αντώνη Ρέμου που χειροκροτούσε να δίνει κι ένα έξτρα αλατοπίπερο στο event.

Οι αντιδράσεις του κόσμου