ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα Rolls-Royce του Justin Bieber είναι από άλλο πλανήτη

Η Rolls-Royce Wraith ήταν το δώρο που έκανε ο τραγουδιστής στον εαυτό του ενόψει των 27ων γενεθλίων του.

Πριν από τρία χρόνια ο Justin Bieber είχε στείλει μήνυμα στον ιδρυτή της εταιρείας παραγωγής εξατομικευμένων σπορ αυτοκινήτων West Coast Customs, με το video της συλλεκτικής έκδοσης 103X της Rolls-Royce. Ο Bieber είχε ρωτήσει τον Ryan Friedlinghaus αν μπορούσε να αγοράσει το συγκεκριμένο πολυτελές αυτοκίνητο, όμως είχε εισπράξει αρνητική απάντηση. Στη συνέχεια ο Friendlinghaus μετέτρεψε το «όχι» σε «όχι άλλα…» και μαζί με την ομάδα του δημιούργησε ένα πιστό αντίγραφο της 103X. Η Rolls-Royce Wraith ήταν όπως αποδείχθηκε, μια ρεπλίκα από άλλο πλανήτη.

Η Μεταμόρφωση

Η Rolls-Royce 103X υπήρξε για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια το καμάρι του θρυλικού brand αυτοκινητοβιομηχανίας, απολαμβάνοντας σήμερα μια νέα φήμη ως έκθεμα στο Goodwood Festival Of Speed. Αν και θαύμα της τεχνολογίας, η συγκεκριμένη Rolls δεν μπορεί να οδηγηθεί στους σημερινούς αστικούς δρόμους.

Η West Coast Customs ανέλαβε το τιτάνιο έργο της τροποποίησής της – με έμφαση στα εξωτερικά τμήματα του αυτοκινήτου και στην εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων εντός – ανεβάζοντας στο Instagram και το σχετικό video της μεταμόρφωσης.

Η Wraith, πιστή στο concept της Rolls-Royce 103X προσφέρει στον οδηγό μια αίσθηση «βυθίσματος» πάνω από τους μπροστινούς τροχούς, είναι εξοπλισμένη με το τελευταίο ηχοσύστημα της JBL και με το ψηφιακό βοηθό φωνητικών εντολών Eleanor, ενώ έχει και αναδιπλούμενη οροφή και μονές πόρτες ανά πλευρά, που ανοίγουν από τα πίσω καθίσματα.