ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ψηφιακή επανάσταση είναι εδώ. Εσύ θα λείπεις;

COSMOTE Neo: Η πρώτη digital κινητή στην Ελλάδα για όσους θέλουν να ζουν ψηφιακά, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία!

Μπορεί να μην είμαι τόσο μεγάλος, βρίσκομαι όμως σε μία ηλικία που μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θυμάμαι τον κόσμο στην «αναλογική» του εκδοχή. 

Πρόλαβα τη ζωή χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Έμαθα μόνος μου τα πάντα για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Βίωσα την επανάσταση της έλευσης του mp3. Με το πρώτο μου κινητό τηλέφωνο μπορούσα μόνο να στείλω SMS και να τηλεφωνήσω. Μέχρι εκεί. Δεν υπήρχε καν σαν σκέψη ότι τα κινητά θα αποκτούσαν μία μέρα τις δυνατότητες που προσφέρουν σήμερα, όπως οθόνη αφής, πρόσβαση στο ίντερνετ κ.ά.

Λογικά, κάποιος που βρίσκεται στα 20s του δεν μπορεί να καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Για το πώς ήταν ο κόσμος, όχι πολύ πίσω, αλλά κάποια χρόνια πριν. Πλέον, η digital επανάσταση δεν είναι κάτι που αχνοφαίνεται σε κάποιο μακρινό ορίζοντα. Είναι εδώ, τη ζούμε, τη βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σε όλους τους τομείς. Είμαστε συνεχώς online, γιατί μέσα από το διαδίκτυο δουλεύουμε, ψωνίζουμε, κάνουμε συναλλαγές, επικοινωνούμε με τους φίλους μας, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους και πολλά άλλα. Ξυπνάμε και κοιμόμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αυτή είναι η πραγματικότητά μας το 2021, στο μεγάλο «big bang» της ψηφιακής επανάστασης. Και πάνω σε αυτό, η COSMOTE ήρθε για μια ακόμα φορά να πρωτοπορήσει, φέρνοντας κάτι «Neo» που, όπως προανέφερα, πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε. 

COSMOTE Neo: Η πρώτη digital κινητή στην Ελλάδα

Έτσι, πλέον, όσοι χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία, απλότητα, ταχύτητα και θέλουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους έχουν την καλύτερη επιλογή στην παλάμη του χεριού τους.

Το COSMOTE Neo είναι η πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που τα θέλει όλα τώρα, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά.

Προσαρμοσμένο στη digital εποχή, το COSMOTE Neo είναι: 

100% ψηφιακό, καθώς από την ενεργοποίηση, την επιλογή του πλάνου, την ταυτοποίηση του συνδρομητή, τη διαχείριση, την πληρωμή μέχρι και την εξυπηρέτηση, όλα ξεκινούν κι ολοκληρώνονται σε digital περιβάλλον μέσω του My COSMOTE App.

Αδέσμευτο, γιατί μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. 

Ευέλικτο, καθώς δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα το πλάνο του, ανάλογα με τις ανάγκες του (περισσότερα data, περισσότερα λεπτά ομιλίας, κ.ά). 

Απλό, γιατί προσφέρει μόλις 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας και επιλογή extra πακέτων για μεγαλύτερη ευελιξία. 

Data oriented, αφού προσφέρει πακέτα με εμπλουτισμένους όγκους δεδομένων. 

Κι όλα αυτά με προσφορά γνωριμίας 100 GB δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, για να μπορείς να ζεις ακόμα πιο άνετα και ξέγνοιαστα, εφοδιασμένος με πολλά, μα πάρα πολλά διαθέσιμα data. 

Μάθε περισσότερα για το COSMOTE Neo στο cosmote.gr.