ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Subaru αποχαιρετά το μοντέλο BRZ με μία ειδική έκδοση

Μετά από οκτώ χρόνια στους δρόμους, το πισωκίνητο μοντέλο βγαίνει στη σύνταξη.

Το Subaru BRZ κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και οκτώ χρόνια περίπου και έχει αγαπηθεί πολύ απ’ τους φίλους του αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται ότι όλα έχουν ένα τέλος. Τουλάχιστον έτσι δείχνει στην περίπτωσή του μετά από φωτογραφίες που ανέβηκαν και δείχνουν μία ανανεωμένη και updated εκδοχή του μοντέλου στο Νιρμπουργκρίνγκ της Γερμανίας να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, προκειμένου να το στείλει για σύνταξη με “ένδοξο τρόπο”.

 

Το Subaru BRZ Final Edition έκανε το ντεμπούτο τη βδομάδα που μας πέρασε, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής. Έχουν κατασκευαστεί μόνο 100 μονάδες -όλες θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία- με εξωτερικές αναβαθμίσεις όπως οι τροχοί 17 ιντσών, οι κόκκινες δαγκάνες φρένων, οι σκληρότεροι αποσβεστήρες κραδασμών και η επιλογή ανάμεσα σε δύο διχρωμίες για την εξωτερική του εμφάνιση: τη στάνταρ Crystal Black Silica ή την Blue Pearl, η οποία στοιχίζει 100 ευρώ περισσότερα.

Ταυτόχρονα διαθέτει μπλε, μαύρες, δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις με μπλε ραφές, ειδικά σήματα και καινούργια πατάκια.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων παραμένει ίδιος, όπως και η μηχανή που δίνει 205 άλογα -εκτός κι αν προτιμήσεις την αυτόματη έκδοση που δίνει 200 άλογα. Η δεύτερη έκδοση κοστίζει και 1.700 ευρώ περισσότερα. Ίδια παραμένει και η επτάιντση οθόνη αφής που έχει εσωτερικά. Συνολικά, η τιμή του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι κοντά στις 40.000 ευρώ.

Subaru BRZ Final Edition