ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

InstaWooShop: Φτιάξε τώρα το δικό σου οικονομικό e-shop

Για να βρίσκεσαι εδώ, πιθανότατα αναζητάς έναν τρόπο για να μπεις στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, χωρίς όμως να δαπανήσεις πολλά χρήματα.

Με το InstaWooShop έχεις πλέον αυτή τη δυνατότητα. Μπορείς, δηλαδή, να βρεις έτοιμα πακέτα e-shop ή Instashops, που σημαίνει ότι θα αποκτήσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα και εύκολα!

Ωστόσο, τι ακριβώς είναι το InstaWooShop, ποια τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του;

Πάμε να μιλήσουμε για όλα αυτά και να λύσουμε κάθε απορία σου!

Τι είναι το InstaWooShop;

Πρόκειται για μια συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία σου επιτρέπει να αγοράσεις έτοιμα e-shop με χαμηλό κόστος κατασκευής και τα οποία παραδίδονται μέσα σε μόλις μία εργάσιμη ημέρα!

Αυτά τα έτοιμα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι στημένα πάνω στο WordPress (με τη βοήθεια του σχετικού plugin, του WooCommerce), που αποτελεί το δημοφιλέστερο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System ή CMS).

Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε επίδοξους επιχειρηματίες με περιορισμένο budget να ξεκινήσουν οικονομικά και με ασφάλεια την περιπέτειά τους στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, χωρίς περιορισμούς!

Τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του InstaWooShop

Κατανοώντας την ανάγκη σου να αποκτήσεις με χαμηλό budget ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση των προϊόντων σου, το InstaWooShop σου προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία.

Τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει είναι κορυφαία, γεγονός που το κάνει σχεδόν ασυναγώνιστο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του InstaWooShop!

  • Άμεση παράδοση

Δε θα βρεις πιο αστραπιαία παράδοση e-shop στην αγορά, καθώς το InstaWooShop θα έχει έτοιμο το ηλεκτρονικό σου κατάστημα μέσα σε μόλις μία εργάσιμη ημέρα!

Εσύ απλώς επιλέγεις domain και το σχεδιαστικό που σου αρέσει και σου ταιριάζει και μέσα σε μόλις μία ημέρα θα έχεις το δικό σου λειτουργικό e-shop, έτοιμο να δεχτεί κανονικά παραγγελίες!

  • Χαμηλό κόστος επένδυσης

Όπως είπαμε και στην αρχή, το InstaWooShop αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα που δεν έχουν να διαθέσουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Εφόσον, λοιπόν, επιλέξεις το InstaWooShop για το e-shop σου, το συνολικό κόστος θα ανέλθει σε μόλις 690€, τη στιγμή που στην αγορά οι τιμές που θα βρεις είναι πολλαπλάσιες.

Το καλύτερο με αυτό είναι πως η τιμή είναι χαμηλή, χωρίς όμως να υπάρχει πτώση στην ποιότητα!

Οπότε, μάλλον θα πρέπει να βιαστείς!

  • Ταχύτητα λειτουργίας

Σήμερα, δε νοείται ιστοσελίδα που αργεί να φορτώσει, καθώς οι χαμηλές ταχύτητες συνήθως αποθαρρύνουν τον επισκέπτη και τον απομακρύνουν γρήγορα από το site.

Γι’ αυτό, το InstaWooShop έχει φροντίσει το e-shop σου να… «πετάει», με τη χρήση εξαιρετικών plugins για την προσωρινή αποθήκευση (caching), ενώ προσφέρει και εκπληκτική τεχνική υποδομή για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Και έτσι, η φόρτωση κάθε σελίδας του e-shop σου θα είναι αστραπιαία και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στον επισκέπτη και υποψήφιο αγοραστή!

  • Τακτικός τεχνικός έλεγχος και συντήρηση

Νόμιζες ότι μετά την παράδοση του e-shop σου, αυτόματα θα τελείωνε και η συνεργασία σου με το InstaWooShop;

Λάθος νομίζες!

Το InstaWooShop δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει, καθώς αναλαμβάνει τον τακτικό τεχνικό έλεγχο και τη συντήρηση του e-shop σου, ώστε να διασφαλίζεται πάντοτε η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία του.

Κι έτσι, θα απαλλαγείς κι εσύ από περιττούς «πονοκεφάλους» τεχνικής φύσης και θα επικεντρωθείς εκεί που πρέπει: στα προϊόντα και στις παραγγελίες σου!

Ειδικά plugins για επέκταση δυνατοτήτων

Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, προσθέτοντας ειδικά plugins (πρόσθετα), ώστε να καλύψεις πιθανές νέες ανάγκες.

  • Κάποια από τα πρόσθετα που μπορείς να ενσωματώσεις στο e-shop σου είναι:
  • Abandoned Cart Email (αυτοματισμός υπενθύμισης στον χρήστη ότι κάτι έχει ξεχάσει στο καλάθι του)
  • Live ενημέρωση για δωρεάν μεταφορικά
  • Διασύνδεση με Facebook και Instagram Shop
  • Live chat
  • Διασύνδεση με Skroutz, Public, BestPrice, Shopflix

Συνοψίζοντας, το InstaWooShop αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους φιλόδοξους επιχειρηματίες με περιορισμένο budget, οι οποίοι, ωστόσο, επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους πλήρως λειτουργικό, ασφαλές και απόλυτα αξιόπιστο e-shop.

Οπότε, μη χάνεις άλλο χρόνο και αγόρασε άμεσα το έτοιμο e-shop που ταιριάζει στον κλάδο και στο ύφος της επιχείρησής σου!