ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάνε το Silly Walk των Monty Python στο κινητό σου

O βηματισμός του John Cleese που μιμήθηκαν τα κορίτσια στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας τώρα και σε mobile game.

Η παρέλαση “αλά Monty Python” που επέλεξαν να κάνουν ως μορφή διαμαρτυρίας τα δέκα κορίτσια στη Νέα Φιλαδέλφεια την 28η Οκτωβρίου δίχασε και ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα σε social media, παρέες, τηλεοπτικά πάνελ. Σε αυτό το κείμενο δε θα ασχοληθούμε πάντως με αυτό. Θα μιλήσουμε για το app της εβδομάδας, το οποίο φυσικά επιλέξαμε επηρεασμένοι από την επικαιρότητα.

Το ‘Ministry of Silly Walks’ των  Monty Python το έμαθαν αυτές τις ημέρες και σχεδόν όλοι. Ακόμα και όσοι δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξή του. Τώρα είναι καιρός να μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν πως υπάρχει και σε mobile game για smartphones.

Ουσιαστικά παίρνεις τον έλεγχο του John Cleese και τον βοηθάς να κάνει το Silly Walk του, αποφεύγοντας διάφορα εμπόδια στους δρόμους του Λονδίνου, μαζεύοντας παράλληλα χρυσά νομίσματα. Τα τελευταία τα χρειάζεσαι για να αγοράσεις διάφορα αξεσουάρ, τα οποία θα κάνουν ακόμα πιο αστείο τον χαρακτήρα και τον βηματισμό του.

 

Το παιχνίδι βρίσκεται αρκετό καιρό στο AppStore και το PlayStore και κοστίζει 1.99 ευρώ για να το κατεβάσεις. Πάντως η βαθμολογία του είναι αρκετά καλή (4.5/5) με τους χρήστες να γράφουν θετικά σχόλια. Να σημειωθεί ότι η δημοτικότητά του αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της όλης συζήτησης για το Silly Walk των Monty Python.