ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κέρδισε το νέο 4G Samsung Galaxy Note 3

Το ONEMAN και η COSMOTE σού δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο smartphone της Samsung και να ζήσεις την εμπειρία των ταχυτήτων 4G. Μπες στην κλήρωση.

Στην Ελλάδα του 2003 δεν είχες καμία απαίτηση από το κινητό σου να συνδέεται στον κόσμο του internet. Στην Ελλάδα του 2013 που έμαθε για τα καλά το 3G και πλέον μπορεί λόγω COSMOTE να λέει υπερήφανα ότι έχει πολύ καλό 4G, το θέμα κινητό αποτελεί πολύ σοβαρή υπόθεση και στο θέμα internet. Κι αν πριν 10 χρόνια έψαχνες το πιο μικρό κινητό της αγοράς, τώρα ψάχνεις το πλέον ικανό. Ψάχνεις το Samusung Galaxy Note 3.

Όλος ο κόσμος των Smartphones στην COSMOTE

 

Το Samusung Galaxy Note 3 ξεφεύγει από την νοοτροπία ενός συνηθισμένου κινητού. Πάρα πολύ εύχρηστο και βολικό multi tasking με την εμπειρία του Multi Window η οποία σε μία οθόνη 5,7 ιντσών Full HD αποκτά άλλο νόημα. Scrapbooker για να δημιουργείς τη δική σου συλλογή με αποκόμματα πληροφοριών. Εξαιρετικά γρήγορη αναζήτηση ποικιλίας πληροφοριών μέσα από το S Finder, σημειώσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, άμεσα συνδέσιμες με τις λειτουργίες του τηλεφώνου σου με το Action Memo αλλά και όλες εκείνες οι λειτουργίες που φέρνουν την Samsung αυτή τη στιγμή στη θέση του ηγέτη.

Ότι σε αυτή την οθόνη το browsing με ταχύτητες 4G είναι ιδανικό, το κατάλαβες μόνος σου ε;

 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κάνε το 4G Samsung Galaxy Note 3 δικό σου.

 

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου όταν θα γίνει και η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Το Samusung Galaxy Note 3 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.