Shutterstock
BUSINESS

Ο δρόμος για το δικό σου e-shop είναι ένα κλικ μακριά

Αν η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σου φαινόταν βουνό, πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία.

Κάθε επιχείρηση που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ανταποκριθεί στις συνθήκες του σήμερα, πρέπει να σκεφτεί πώς θα δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάτι που ίσχυε φυσικά και πριν την πανδημία, αφού ο κόσμος που ψώνιζε μέσω διαδικτύου ήταν ήδη πολύς. Πλέον όμως, με τις συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός, που κατέστησε το ηλεκτρονικό εμπόριο όχι απλώς μια επιλογή αλλά απόλυτη ανάγκη, το να μην έχει ένα μαγαζί e-shop είναι σαν μη διαθέτει ταμειακή μηχανή.

Πέραν των συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία άλλωστε, οι σημερινοί πελάτες έχουν μάθει να είναι διαρκώς online (ειδικά οι νεότεροι) και χρησιμοποιούν διαρκώς το internet για να βρουν πληροφορίες, προσφορές, κριτικές και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα, πριν αποφασίσουν να κάνουν τελικά τις αγορές τους διαδικτυακά. Εκεί λοιπόν, είναι απαραίτητο να έχει παρουσία μια επιχείρηση που θέλει να εξασφαλίσει σταθερή ανάπτυξη και υψηλές πωλήσεις, χωρίς γεωγραφικούς και άλλους περιορισμούς.

Η έλλειψη χρόνου και γνώσεων γύρω από το digital marketing καθώς και η λανθασμένη εντύπωση πως το κόστος θα είναι πολύ υψηλό, αποτέλεσαν μέχρι σήμερα ανασταλτικούς παράγοντες για αρκετές εταιρείες ώστε να κάνουν πράξη αυτό το βήμα. Κι όμως, η λύση για τη δημιουργία ενός καλού και αποδοτικού e-shop, εύκολα και οικονομικά, είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

Με όπλο την εμπειρία και την εξειδίκευση

Με τις υπηρεσίες digital marketing για μικρές επιχειρήσεις του vrisko.gr η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού e-shop γίνεται απλή και προσιτή, κατανοώντας πως χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες χρειάζονται περισσότερο από ποτέ να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρουν να επιβιώσουν στις σημερινές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρονται απαντήσεις σε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς. Η ομάδα του vrisko.gr έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τους οποίους συνεργάζεται και φυσικά λαμβάνει υπόψιν ότι δεν διαθέτουν ούτε αρκετό το χρόνο για να ψάξουν, ούτε τη γνώση της αγοράς ψηφιακών υπηρεσιών.

Με λίγα λόγια, η εύρεση του σωστού συνεργάτη είναι από μόνη της δύσκολη, ενώ το γεγονός ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο πώς θα επενδύσουν οι επιχειρηματίες τα χρήματά τους, την κάνει ακόμα πιο κρίσιμη. Αξιοποιώντας αυτή τη γνώση και την πολυετή εξειδίκευση, το vrisko.gr σχεδιάζει λύσεις που απαντούν σε όλες τις ανάγκες τους.

Έτσι κι αλλιώς, η δημιουργία ενός e-shop είναι μόνο η αρχή και στη συνέχεια το πραγματικό στοίχημα είναι να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά και τελικά να γίνει ανταγωνιστικό. Η έμπειρη ομάδα του vrisko αποτελεί ένα one stop shop που παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για το σκοπό αυτό. Από την κατασκευή του e-shop ή του web site, τη διαφήμισή
του στο Facebook και το Instagram, έως και τη δημιουργία στοχευμένων καμπανιών για την προβολή στη Google, με στόχο την προσέλκυση των πελατών.

Η μεγαλύτερη εγγύηση ότι το νέο εγχείρημα με συνεργάτη την ομάδα του vrisko θα πετύχει, είναι η γνώση και η εμπειρία που διαθέτει στο χώρο του διαδικτύου και του digital marekting. Αυτό έρχονται να το επιβεβαιώσουν παραπάνω από 14.000 ευχαριστημένοι πελάτες και οι 10.419.000 επισκέψεις το μήνα που κάνουν το vrisko.gr τη No1 μηχανή αυτή τη στιγμή.

Πλέον, δικαιολογίες για τη μη δημιουργία e-shop δεν μπορούν να υπάρξουν. Το μόνο που μένει να αποφασίσει ένας ιδιοκτήτης μικρής ή μεσαίας επιχείρησης είναι το πότε θα επικοινωνήσει με έναν σύμβουλο από την ομάδα του vrisko.gr