BUSINESS

Ο δρόμος για το δικό σου e-shop είναι ένα κλικ μακριά

Αν η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σου φαινόταν βουνό, πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία.

Κάθε εμπορική επιχείρηση που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να ανταποκριθεί στις συνθήκες του σήμερα, πρέπει να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάτι που ίσχυε φυσικά και πριν την πανδημία, αφού ο κόσμος που ψώνιζε μέσω διαδικτύου ήταν ήδη πολύς. Πλέον όμως, με τις συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός καθιστώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο όχι απλώς μια επιλογή αλλά απόλυτη ανάγκη, το να μην έχει μια επιχείρηση δικό της e-shop είναι σαν μη διαθέτει ταμειακή μηχανή ένα φυσικό κατάστημα.

Πέραν των συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία άλλωστε, οι σημερινοί πελάτες έχουν μάθει να είναι διαρκώς online (ειδικά οι νεότεροι) και χρησιμοποιούν διαρκώς το internet για να βρουν πληροφορίες, προσφορές, κριτικές και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα, πριν αποφασίσουν να κάνουν τελικά τις αγορές τους διαδικτυακά. Εκεί λοιπόν, είναι απαραίτητο να έχει παρουσία μια επιχείρηση που θέλει να εξασφαλίσει σταθερή ανάπτυξη και υψηλές πωλήσεις, χωρίς γεωγραφικούς και άλλους περιορισμούς.

Η έλλειψη χρόνου και γνώσεων γύρω από το digital marketing καθώς και η λανθασμένη εντύπωση πως το κόστος θα είναι πολύ υψηλό, αποτέλεσαν μέχρι σήμερα ανασταλτικούς παράγοντες για αρκετές εταιρείες ώστε να κάνουν πράξη αυτό το βήμα. Κι όμως, η λύση για τη δημιουργία ενός καλού και αποδοτικού e-shop, εύκολα και οικονομικά, είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

Με όπλο την εμπειρία και την εξειδίκευση

Με τις υπηρεσίες digital marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την ομάδα του vrisko η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού e-shop γίνεται απλή και προσιτή, δίνοντας απαντήσεις σε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς. Με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν στον τομέα των μικρομεσαίων, προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, με συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση όπως οφείλει να κάνει ένας σωστός συνεργάτης.

Άλλωστε, η δημιουργία ενός e-shop είναι μόνο η αρχή. Το πραγματικό στοίχημα είναι να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά και τελικά να γίνει ανταγωνιστικό, γεγονός που απαιτεί έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη.

Η έμπειρη ομάδα του vrisko αποτελεί ένα one stop shop που παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για το σκοπό αυτό.

Αναλαμβάνει την ανάπτυξη μιας επιχείρησής στο διαδίκτυο ξεκινώντας από την κατασκευή του e-shop. Σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες στα social media (Facebook, Instagram) και στη Google που θα την κάνουν να ξεχωρίσει και τον επιχειρηματία να αυξήσει τα κέρδη του. Εξασφαλίζει προβολή στο vrisko.gr την ελληνική μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες όταν θέλουν να βρουν μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία

Η μεγαλύτερη εγγύηση ότι το νέο εγχείρημα με συνεργάτη την ομάδα του vrisko θα πετύχει, είναι η γνώση και η εμπειρία που διαθέτει στο χώρο του διαδικτύου και του digital marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτό έρχονται να το επιβεβαιώσουν και οι 14.000 πελάτες που εξυπηρετεί σήμερα καθώς και οι 10.419.000 μηνιαίες επισκέψεις στο vrisko.gr

Πλέον, δικαιολογίες για τη μη δημιουργία e-shop δεν μπορούν να υπάρξουν. Το μόνο που μένει να αποφασίσει ένας ιδιοκτήτης μικρής ή μεσαίας επιχείρησης είναι το πότε θα επικοινωνήσει με έναν σύμβουλο από την ομάδα του vrisko.