ΤΑΞΙΔΙ

Κλείσε από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές εύκολα και πάμφθηνα

Μην περιμένεις να ζεστάνει ο καιρός για να προλάβεις τις επικές προσφορές του Hostelbay.

Μπορεί να είμαστε στη μέση του χειμώνα, αλλά είμαστε και στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε προγραμματισμένοι απ’ τη φύση μας να σκεφτόμαστε μονίμως ένα πράγμα, όσο κρύο και να ‘χει έξω: πού θα πάμε διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Και μόνο η σκέψη των ελληνικών νησιών, των μαγευτικών παραλιών και της βόλτας στα σοκάκια είναι αρκετή, για να μας κάνει να χαμογελάμε, ακόμα και όταν βλέπουμε τη βροχή να στάζει πάνω στο τζάμι μας. Όμως, με πόση ευκολία μπορούμε να σχεδιάζουμε τις διακοπές μας, όταν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι στα ύψη; Πώς μπορούμε να χαιρόμαστε, όταν για πολλούς από εμάς οι διακοπές φέτος, κακά τα ψέματα, αλλά μάλλον θα παραμείνουν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο;

Ωστόσο, με τις προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια που θα βρείτε στο Hostelbay μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι και να αρχίσετε από τώρα να μετράτε αντίστροφα μέχρι το καλοκαίρι!

Στο Hostelbay έχετε την πολύ βολική δυνατότητα να κλείσετε online τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας. Με ένα κλικ επωφελείστε από τις προσφορές που θα βρείτε και την εγγύηση καλύτερης τιμής. Σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον, μπορείτε να κλείσετε απευθείας τα εισιτήριά σας και ύστερα να τα εκτυπώσετε ή να τα σώσετε στο κινητό σας.

Τέρμα πια οι ουρές στα ταξιδιωτικά γραφεία και τα πρακτορεία. Ακριβώς όπως θα κάνατε και με το αεροπορικό σας εισιτήριο, μπορείτε να πάτε στο λιμάνι με το barcode του εισιτηρίου και να επιβιβαστείτε στο πλοίο άνετα και γρήγορα.

Και αν νομίζετε ότι οι εκπλήξεις του Hostelbay σταματούν εδώ, κάνετε μεγάλο λάθος. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι κάθε χρόνο, μαζί με την παρέα μας, να αποφασίσουμε σε ποιο ελληνικό νησί θα ταξιδέψουμε. Η Ελλάδα είναι ευλογημένη με εκατοντάδες υπέροχα νησιά, κάτι που κάνει την απόφαση μας υπερβολικά δύσκολη… Δεν μας τυχαίνει συχνά να γυρνάμε από ένα νησί και με το που πατήσουμε το πόδι στο λιμάνι, να νιώθουμε ότι κάτι μας λείπει, ότι κάτι παραπάνω θα θέλαμε να δούμε; Είναι δυνατόν να μας αρκεί ένα μόνο νησί για ένα ολόκληρο καλοκαίρι;

Η απάντηση σε αυτό το δίλημμα λέγεται Greek Island Hopping. Γιατί να επισκεφθείτε μόνο ένα νησί της Ελλάδας, όταν μπορείτε να εξερευνήσετε όλο το Αιγαίο; Φυσικά, το Island Hopping μπορεί να σας μοιάζει πολύ ακριβό και έξω από τις οικονομικές σας δυνατότητες. Τα ξεχωριστά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κάθε διαδρομή έχουν υψηλό κόστος, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν και άριστη οργάνωση, προκειμένου να σχεδιάσετε κάθε διαδρομή με ακρίβεια.

Όχι πια!

Στο Hostelbay, θα βρείτε το αποκλειστικό εισιτήριο για Greek Island Hopping που θα κάνει την όλη διαδικασία απλούστερη από ποτέ. Εσείς πληρώνετε μόνο την τιμή ενός εισιτήριου, αλλά έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μέχρι 7 νησιά κάνοντας μέχρι και 8 διαδρομές από τον Πειραιά, όποτε θέλετε. Η ευελιξία και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του Greek Island Pass το καθιστούν ιδανικό για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αλλά δίσταζαν μέχρι σήμερα σκεπτόμενοι το κόστος.

Αφού κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επόμενο βήμα είναι η διαμονή. Και εδώ το Hostelbay θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Εκπληκτικές προσφορές διαμονής στην Ελλάδα για απαιτητικούς επισκέπτες θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πακέτο διακοπών σας. Υψηλού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα οικονομικά ξενοδοχεία και hostels σε όλη την Ελλάδα σας περιμένουν στο Hostelbay με εγγύηση καλύτερης τιμής και πλήθος φωτογραφιών και σχολίων, για να είστε σίγουροι για το τι επιλέγετε. Εσείς απλώς θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και θα ετοιμάσετε βαλίτσες!