Eurokinissi
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός τέλος, ο Βελόπουλος τον ακύρωσε

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δίνει αυτή τη φορά μια Βυζαντινή Λύση.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!

Ναι!

Με συγχωρείτε, να τα ξαναπάω μια.

ΝΑΙ!

ΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. Τέλος ο κορονοϊός. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του. Μας τρόμαξε, μας αρρώστησε, κόστισε ζωές, αλλά. ΑΛΛΑ. Αλλά λέω φίλες και φίλοι και το τονίζω. ΑΛΛΑ. Όλα αυτά που έκανε ο χειμαρρώδης κορονοϊός, όλα τα κακά που προξένησε, ίσχυαν μέχρι. ΜΕΧΡΙ ΛΕΓΩ.

Μέχρι να πέσει απάνου στα στιβαρά, στα σιδερένια, στα πατριωτικά και άγιος-ο-θεός-άγιος-ισχυρός στήθια του Κυριακού Βελόπουλου. Γιατί πολλά μπορεί να κάνει σε αυτήν την χώρα ο κορονοϊός, αλλά όταν ΠΡΟΚΑΛΕΙ, όταν ΞΥΠΝΑ το ΘΕΡΙΟ που ακούει στο όνομα Κυριάκος Βελόπουλος, τότε φίλη μου, μικρή και αφελέστατη αρρώστια , τότε παίζεις όχι μόνο με το θερίο, αλλά με τον Σούπερμαν της Ελλάδος. Τον φωτεινό υπερπροστάτη.

Διότι ξέρετε τι έγινε; ΟΧΙ ΞΕΡΕΤΕ; Βγήκε ο εκλεγμένος σούπερμαν του Ελλαδικού χώρου Κερεάκος και κατάφερε δεξί ντιρέκτ – αριστερό χουκ στον σκορδόπιστο ιός της μπύρας Κορόνα. Εξηγάμε. Ο Κερεάκος ο Μεγαλοπρεπής έχει εκεί μια εκπομπή στην τελεόραση, όπως είχε και πριν γίνει ηγέτης της Ελληνικής Πλύσης, Λύσης, πως τήνε λένε εκεί. Είναι μια εκπομπή φίνα, που λέει αλήθειες που δεν τολμά να τήσε πει άλλος. Αλήθειες όπως:

  • Οι πρόσφυγες θέλουν τον αίμα μας
  • Οι πρόσφυγες θέλουν το σκώτι μας
  • Οι πρόσφυγες θέλουν τα νεφρά μας
  • Οι πρόσφυγες θέλουν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Σταδίου δια να το κάνουν σφαίρες
  • Οι πρόσφυγες είναι Τζεμησμπόντηδες του Ερντογάν
  • Οι πρόσφυγες θέλουν να σας κλέψουν την σάλτσα από τα μακαρόνια
  • Οι πρόσφυγες θέλουν να σας κλέψουν την ανάσα καθώς κοιμάσθε.
  • Οι πρόσφυγες θέλουν να σας κλέψουν την ψυχή και να τηνε πάνε σε ειδικά ανταλλακτήρια, από τα οποία λαμβάνουν ένα iPhone του κουτιού για κάθε ψυχή ελληνικιά που δώνουνε.
  • Οι πρόσφυγες γενικά είναι κακό πράμα.

Αλήθειες μόνο δηλαδή για πραγματικούς έλληνες πατριώτες, πιστούς αντιεμβολιαστές και φανατικούς μας-ψεκάζουν-ίτες. Στην τελευταία του εκπομπή το λοιπόν, ο Καλ Ελ της Ελλάδος, πέταξε στα ουράνια και επιστρέφοντας στην γη έφερε μαζί του ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ: ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ.

Μια αλοιφή που δεν είναι σαν τις άλλες. Μια αλοιφή που δεν είναι τύπου τήνε βάνεις στο πρόσωπο και κερδίζεις την χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά στην τελική ο Βελόπουλος τήνε φέρνει, άμα λάχει ενυδατώνει κιόλας ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ.

Μισό να σας τα πει και ο ίδιος:

Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα”.

ΤΙΠΟΤΑ μην φοβάστε. Οριακά και σφαίρα να φάτε στο κεφάλι, αλοίφτε με Βυζαντινόν και θα σας μείνει μόνο ένας μικρός πονοκέφαλος που λογικά μέχρι το απόγιομα θα έχει πάει για τσάι. Διότι η αλοιφή Βυζαντινόν δεν παίζει. Φτιαγμένη με πχιοτικά υλικά της μάνας γης, από πατριώτες για πατριώτες, η αλοιφή Βυζαντινόν τρώει αρρώστιαι σαν τον κορωνοϊό για πρωινό. Σαν τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ επιστολές του Ιησού Χριστού, έτσι και η ΑΛΗΘΙΝΗ αλοιφή Βυζαντινόν, σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απελπισμένη και ανήθικη απόπειρα ενός απατεωνίσκου να βγάλει χρήματα από ευάλωτες ομάδες ηλικιωμένων που τρέμουν μην κολλήσουν μια ασθένεια που μπορεί να τους οδηγήσει στην εντατική.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια κατάπτυστη κίνηση, χωρίς ΙΧΝΟΣ ιατρικών στοιχείων, χωρίς ψίχουλο επιστημονικής έρευνας, που φτιάχτηκε απλά για να βγάλει χρήματα από τον τυφώνα παράνοιας και φόβου που έχει τυλίξει την χώρα.

Άλλωστε, αν συνέβαινε κάτι από αυτά που ανέφερα, θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τον άνθρωπο που τα προωθεί και ενδεχομένως να τον έβαζε και στο στόχαστρο μηνύσεων.

Αλλά ξεκάθαρα, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΑΥΤΟ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Έχουμε να κάνουμε με μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ, ΕΝΑ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΕΝΑ ΕΠΟΣ που ξεκάθαρα ξέφυγε από τις ιατρικές ομάδες και οργανισμούς ανά τον κόσμο που αναλύουν τον κορωνοϊό και ψάχνουν να βρουν την θεραπεία του και τα φάρμακα που μπορούν να τον ανακόψουν, μια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Γιατί η αλοιφή είναι αλήθεια.

Και όχι απάτη.

Καραμπινάτη.

Καθόλου.

Μα Καθόλου.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Για να είμαι ξεκάθαρος δηλαδή όχι τίποτε άλλο.