FITNESS

Λάσπες, τρέλα και ιδρώτας: Το Legion Run επιστρέφει

Η μεγαλύτερη και διασκεδαστικότερη δοκιμασία αντοχής έρχεται και πάλι στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 2018.

Ακόμη ένα εμπόδιο βρίσκεται μπροστά σου. Αυτή τη φορά είναι ψηλότερο από τα προηγούμενα. ‘Παγώνεις’. Αν και αρχικά σκέφτεσαι πως δεν θα τα καταφέρεις, ένα χέρι σε πιάνει και σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν. Μπορείς να τα καταφέρεις. Και όταν ανέβεις στο υψηλότερο σημείο και δεις όλους τους υπόλοιπους από κάτω να προσπαθούν, ένα μόνο πράγμα σκέφτεσαι. “Τι είναι αυτό, δικέ μου;’. Αυτό είναι το Legion Run και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μετά την τρελή εμπειρία που έζησαν όσοι συμμετείχαν στο Legion Run του Οκτωβρίου στην Αθήνα, η πιο μεγάλη και διασκεδαστική πρόκληση έρχεται νωρίτερα φέτος για τους φίλους της δράσης και της αντοχής.

Την Κυριακή 6 Μαΐου στην στην εκπληκτική αρένα του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, χιλιάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ριχτούν στη μάχη του Legion Run Athens 2018. Η χώρα μας άλλωστε έχει ένα από τα πιο ενθουσιώδη κοινά μεταξύ των χωρών που το διοργανώνουν όπως η Πολωνία, η Λιθουανία, η Ιταλία, η Ουκρανία, η Ουγγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ και η Ρουμανία.

Το περίεργο με το Legion Run, είναι ότι έχει όλα τα στοιχεία ενός αγώνα, αλλά δεν είναι αγώνας με την έννοια που γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει χρόνος και δεν έχει σημασία αν προσπεράσεις ή αν προσπεραστείς. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βοηθήσεις τον διπλανό σου να τα καταφέρει κι αυτός μαζί σου, γιατί είστε μια ομάδα, μια Λεγεώνα.

‘Καθαρή’ διασκέδαση που θα σε κάνει να λερωθείς

Πρόκειται για έναν απαιτητικό στίβο μάχης που μέσα στα 5 χιλιόμετρα της διαδρομής του, οι συμμετέχοντες καλούνται να αντιμετωπίσουν πάνω από 20 ευφάνταστα εμπόδια που για να ξεπεραστούν απαιτείται δύναμη, εφευρετικότητα αλλά και ομαδικό πνεύμα ώστε όλοι να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Ακούγεται ζόρικο έτσι; Μην τρομάζεις, δεν είναι τόσο. Μπορείς να πας με φίλους, συναδέλφους, την οικογένεια σου ή ακόμα και μόνος σου για να περάσεις καλά, να προκαλέσεις τον εαυτό του και τις αντοχές σου και να γίνει μέρος μιας μεγάλης γιορτής για το μυαλό και το σώμα. Είναι κάτι σαν παιχνίδι για μεγάλα παιδιά.

Είναι αγνή, ‘καθαρή’ διασκέδαση που θα σε κάνει να ‘λερωθείς’. Αυτό το οξύμωρο οφείλεται και στη φύση των εμποδίων και των προκλήσεων του Legion Run που θα… φυτρώσουν στη φετινή ‘ανοιξιάτικη’ διοργάνωση.

Οι συμμετέχοντες θα βρουν μια ανασχεδιασμένη διαδρομή με περισσότερες και καινούργιες προκλήσεις αλλά όπως κάθε φορά θα χρειαστεί να συρθούν στο χώμα και στη λάσπη, θα σκαρφαλώσουν, θα γλιστρήσουν μέσα σε λάκκους από νερό και πάγο και παρόλα αυτά θα περάσουν απίστευτα!

Το Legion Run δεν είναι απλά μια ακόμη μορφή διασκέδασης. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής στην οποία έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Χάρη στην ομαδική δουλειά και προσπάθεια, όμως, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Μην το ξεχνάς.

Οι εγγραφές στο Legion Run της Αθήνας έχουν ξεκινήσει και αν θέλεις να βρεθείς κι εσύ σε αυτό το μοναδικό για την Ελλάδα event, στις 6 Μαΐου, πρέπει να κάνεις την εγγραφή τη δική σου και της ομάδας σου σήμερα κιόλας στο http://bit.ly/LegionRunAthens2018.

Επίσης για κάθε νέα πληροφορία μπορείς να ενημερώνεσαι από την κοινότητα του Legion Run αλλά και δηλώνοντας το παρών στο αντίστοιχο facebook event.

Και το Μάη θα είναι ωραία, με το Legion για παρέα!