ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

7 λόγοι που το Leasing είναι η ιδανική επιλογή για το αυτοκίνητό σας

Πώς μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ένα αυτοκίνητο χωρίς μακροχρόνιες, οικονομικές δεσμεύσεις.

Eάν είστε ο τύπος που αποφεύγει τις δεσμεύσεις και θέλετε να είστε friends with benefits ακόμα και με το αυτοκίνητό σας, τότε το leasing είναι η λύση για σας.

Ένα αγορασμένο αυτοκίνητο σε δεσμεύει μακροχρόνια οικονομικά και στο πέρασμα του χρόνου χάνει την αξία του. Από την άλλη, το leasing αυτοκινήτων βάζει στο τραπέζι μια άλλη διάσταση στο θέμα, μια που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ένα αυτοκίνητο χωρίς να είναι απαραίτητο να διαθέτετε το κεφάλαιο αγοράς- ή, έστω, ένα μέρος του.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ορίστε άλλοι 6 λόγοι που κάνουν το leasing την ιδανική λύση για σας:

1. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνετε μακροπρόσθεσμα πλάνα για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου, όμως η ανάγκη για τη χρήση ενός οχήματος είναι παραπάνω από επιτακτική.

2. Αν έχετε μια μικρή επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας και δεν επιθυμείτε να δεσμεύσετε μέρος του κεφαλαίου σας για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Θέλετε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τις δαπάνες σας, να επιμερίσετε τα κόστη και να επιλέξετε μια λύση που προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, ευελιξία και ελευθερία.

3. Αν θέλετε να διασώσετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια ώστε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, χωρίς ν’ ανησυχείτε για τη διαχείριση του οχήματός σας: τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης, service, πτώση της αξίας του οχήματος στη μεταπώληση και επιπλέον δαπάνες για τυχόν απρόβλεπτες βλάβες. Για όλα τα παραπάνω φροντίζει η εταιρία leasing με την οποία έχετε κάνει το συμβόλαιό σας.

4. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει όχημα αντικατάστασης, σε περίπτωση που χρειαστεί.

5. Αν βρίσκετε αναζωογονητική την αλλαγή οχήματος κάθε 3-5 χρόνια και απολαμβάνετε να οδηγείτε τα νέα, updated μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρει το leasing.

6. Αν αντιλαμβάνεστε τη χρηστικότητα και την αίσθηση ελευθερίας ως σημαντικότερη από την ιδιοκτησία.

 

Αν το leasing ταιριάζει στον τύπο σας, επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr και ενημερωθείτε για τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!