ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μάθε Big Data απ’ τους άρχοντες

Θωμάς(;) Ζάμπρας και Διονύσης Ατζαράκης, μιλάνε με συγκίνηση για τα Big Data και τα ψέμματα που γράφουμε όλοι στο βιογραφικό μας.

Ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά που ξέρουμε. Ο Διονύσης Ατζαράκης γνωρίζει αρκετά καλά αγγλικά, ο Ζάμπρας ήταν στην CIA και τα Big Data βρίσκονται μέσα μας. Είμαστε όλοι μας Big Data. Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα πράγματα, παγκόσμιες αλήθειες, δεν χρειάζεται καν να τα ερευνήσουμε.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε. Αρχικά, το μικρό όνομα του Ζάμπρα, το οποίο τελικά δεν είναι ούτε Θωμάς, ούτε Πέτρος, αλλά ούτε κι Αλέξανδρος. Επίσης, δεν θα μάθουμε ποτέ πώς πήραν τη δουλειά οι Ατζαράκης-Ζάμπρας μετά από ένα τέτοιο interview:

 

Χμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι βλέποντας το video, ίσως τελικά τα Big Data να μην είναι ακριβώς μέσα μας. Ποτέ δεν θα πίστευα έναν πράκτορα της CIA άλλωστε.

Ίσως ήρθε η ώρα να στραφούμε στους πραγματικούς ειδικούς για να μάθουμε. Στο Athens Tech, το πρώτο τεχνολογικό κολέγιο της χώρας, αποκλειστικά αφιερωμένο στο Computer Science, με πτυχία σε Business Informatics και Internet Computing και μάστερ σε Big Data, Security, Web και Mobile apps, θα γίνεις εσύ ο ειδικός.

Το Athens Tech είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Επίλεξε, λοιπόν, το αντικείμενο που σου ταιριάζει καλύτερα από το πλήρες πρόγραμμα σπουδών και σπούδασε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα.

Ίσως μάθεις και το πραγματικό όνομα του Ζάμπρα, ποιος ξέρει.