ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
SPONSORED

Με το asfaleies24.gr βρίσκουμε πλέον μόνοι μας την ασφάλεια του αυτοκινήτου από το κινητό μας

Κάποιες δουλειές δεν γίνεται να τις παραμελούμε.

Πόσο μάλλον τώρα, που όλα έχουν γίνει ψηφιακά και μπορούμε να βρούμε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου για το όχημά μας, μέσα σε 2 μόλις λεπτά, αράζοντας στον καναπέ του σπιτιού μας όσο έχει ημίχρονο η αγαπημένη μας ομάδα.

Έχοντας πρόσβαση στο ίντερνετ και ένα κινητό ή έναν υπολογιστή, μπορούμε να συγκρίνουμε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες, να δούμε παροχές και καλύψεις και φυσικά να ασφαλιστούμε online και να πάρουμε το συμβόλαιο στο email μας σε 2 λεπτά.

Όλα αυτά με τη βοήθεια του Asfaleies24.gr – ένα εκ των κορυφαίων online ασφαλιστικών πρακτορείων που μας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες πριν επιλέξουμε που θα ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας – και πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Τι είναι όμως το asfaleies24.gr και γιατί το χρειάζεσαι;

Το asfaleies24.gr είναι το σημείο μηδέν που πρέπει να ξεκινήσεις, αν αναζητάς ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής ή άλλων οχημάτων – καθώς ακόμα και ασφάλεια για την κατοικία σου.

Η καινοτόμα πλατφόρμα του μας προσφέρει τη δυνατότητα, αφού εισάγουμε κάποια απαραίτητα στοιχεία για την τιμολόγηση, να δούμε τιμές, καλύψεις και προσφορές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες και να κάνουμε την καλύτερη έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουμε που θα ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπως το επιθυμούμε, προσθέτοντας καλύψεις που μας είναι απαραίτητες όπως η οδική βοήθεια, η νομική προστασία, η θραύση κρυστάλλων ή η κάλυψη για προσωπικό ατύχημα.

Οι παραπάνω πρόσθετες καλύψεις είναι προαιρετικές και μπορούν να μπούνε σε οποιαδήποτε ασφάλεια – είτε είναι μια απλή βασική ασφάλιση, είτε πυρός-κλοπής είτε ακόμα και μια πλήρη μικτή ασφάλεια που παρέχει και κάλυψη ιδίων ζημιών.

Πώς μπορείς να κλείσεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου σε 2 λεπτά από τον καναπέ σου

Η διαδικασία για να ασφαλίσεις οnline το αυτοκίνητό σου στο asfaleies24.gr είναι πολύ εύκολη. Για αρχή, θα πρέπει το συμβόλαιο που ήδη έχεις να λήγει σε έως 30 ημέρες από σήμερα για να μπορέσεις να προχωρήσεις στη νέα σου αίτηση ή να έχει ήδη λήξει.

Δηλαδή μπορείς να κάνεις αίτηση ασφάλισης με ημερομηνία έναρξης για έως 30 ημέρες μετά – όχι αργότερα!

Ξεκινάς πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του asfaleies24.gr και επιλέγεις την ασφάλεια που επιθυμείς, δηλαδή ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού ή ακόμα και κατοικίας.

Αυτόματα ανοίγει η ειδική φόρμα ασφάλισης όπου εκεί εισάγεις τα στοιχεία που απαιτούνται για την τιμολόγηση και την έκδοση προσφορών από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτά τα στοιχεία είναι κάποια του οδηγού – όπως ηλικία και έτη διπλώματος και κάποια του οχήματος όπως μάρκα, μοντέλο, ημερομηνία άδειας, κτλ.

Μόλις εισάγεις τα στοιχεία η πλατφόρμα του asfaleies24.gr σου επιστρέφει τα αποτελέσματα της έρευνας που αποτελούνται από τις τιμές, τις αναλυτικές παροχές και τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

Μπορείς να δεις με λεπτομέρεια το κάθε ασφαλιστικό πακέτο τι σου προσφέρει καθώς κι αν υπάρχουν τυχόν απαλλαγές, όπως στα συμβόλαια πυρός/κλοπής καθώς και της μικτής ασφάλειας.

Επιλέγεις ποια εταιρεία και ποιο πακέτο ασφάλισης επιθυμείς, συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία (όσα στοιχεία χρειάζονται είναι διαθέσιμα στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σου) και προχωράς στην έκδοση της ασφάλειας!

Στο asfaleies24.gr θα βρεις πακέτα ασφάλειας που δεν απαιτούν δικαιολογητικά και μπορούν να ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την πληρωμή! Αν χρειάζονται δικαιολογητικά (συνήθως άδεια – δίπλωμα), τα ανεβάζεις μέσα από την ειδική φόρμα και μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου!

Κι αν οδηγάω μηχανή;

Αν είσαι λάτρης των μηχανών, τότε στο asfaleies24 θα βρεις ειδικά πακέτα για ασφάλεια μηχανής που περιλαμβάνουν από απλή βασική κάλυψη μέχρι ασφάλεια μηχανής με κλοπή για κάποια μοντέλα!

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια όπως στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μόνο που επιλέγεις την αντίστοιχη φόρμα ασφάλισης μηχανής αντί για του αυτοκινήτου.

Πού θα απευθυνθώ αν χρειαστώ βοήθεια πριν την αγορά της ασφάλειας ή σε μια ζημία;

Το asfaleies24 έχει ειδικό τμήμα υποστήριξης για οτιδήποτε χρειαστείς! Πριν την αγορά του συμβολαίου ή για ερωτήσεις και τιμολόγηση προσφοράς, μπορείς να απευθυνθείς στο 210.3000.352!

Αν είσαι ήδη πελάτης και έχεις ενεργό ασφαλιστήριο, υπάρχει ειδική 24ωρη γραμμή για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με κάποια ζημία ή ατύχημα ενώ παράλληλα υπάρχει και η φροντίδα ατυχήματος της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας για να σε βοηθήσει με τη συμπλήρωση των εγγράφων καθώς και το τι πρέπει να κάνεις μετά από ένα ατύχημα.

Τέλος, το τμήμα υποστήριξης του asfaleies24 είναι διαθέσιμο και μέσω Viber μηνυμάτων, κάνοντας έτσι την εμπειρία ασφάλισής σου μοναδική!

Εσύ ακόμα δεν κλείνεις την ασφάλεια αυτοκινήτου μόνος σου; Μπες στο asfaleies24.gr, σύγκρινε τιμές και πακέτα και ασφαλίσου online σε μόλις 2 λεπτά από την άνεση του σπιτιού σου!