ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με το “Game your video” θα την δεις σκηνοθέτης

Είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις το δικό σου βίντεο, που δεν θα σταματήσεις να τρολάρεις τους φίλους σου.

Το συστατικό της επιτυχίας αυτού του app (για iPhone, iPad, iPod) είναι απλό. Παντρεύει τις δικές σου προσωπικές στιγμές με ειδικά εφέ, μουσικές και τεχνολογία που συναντάς μόνο σε επαγγελματικές δουλειές. Το γεγονός ότι το δικό σου χαζό, απλό, κακοτραβηγμένο βίντεο, μπορεί να αποτελέσει την βάση για ένα αρκετά καλής ποιότητας αποτέλεσμα, είναι ο λόγος για τον οποίο όποιος το κατεβάσει (είναι δωρεάν), κολλάει.

Το ίδιο κόλλημα που έκανε τον φίλο μου τον Τζετ να γράψει για αυτό στο Facebook τα ξημερώματα της Κυριακής. Και με “ανάγκασε” μέχρι το μεσημέρι να έχω φτιάξει 5 βίντεο με φίλους, οικογένειες, την φάτσα μου και ό,τι μπορείς να φανταστείς.

 

Ψάχνοντας λίγο για το Game your video, ανακάλυψα ότι είναι ένα app που δημιουργήθηκε πέρυσι και μάλιστα έχει βραβευθεί. Αυτή την στιγμή μπορείς να κατεβάσεις το Version 2.0. Ποσώς σε ενδιαφέρει θα μου πεις. Γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει, είναι να φτιάξεις τα δικά σου βίντεο.

Με μερικά απλά βήματα…

1. Διαλέγεις το βίντεο που θες να φτιάξεις

 

2. Επιλέγεις ένα “flavor”. Μπορείς να διαλέξεις κάποιο έτοιμο (μερικά χρεώνονται για να τα κατεβάσεις) ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσεις το δικό σου εφέ.

 

3. Τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο, επιλέγοντας από το iPod σου την μουσική που θέλεις να “ντύσει” το δικό σου βίντεο.Τόσο εύκολα.

 

4. Και ξεκινάς να παίζεις το βίντεο, προσθέτοντας αν θες κάποια από τα ειδικά εφέ που υπάρχουν στην κάτω μπάρα. Εγώ χρησιμοποίησα γύρω στα δέκα, έτσι για την δοκιμή.

 

Και ιδού το αποτέλεσμα. Μια μικρή βόλτα στην εικοσάδα του Onewoman 2012 υπό τους ήχους του Blister in the sun των Violent Femmes.

 

Ετοίμασα και ένα βίντεο χωρίς επιλογή μουσικής. Απλά το βίντεο χρησιμοποιώντας το φίλτρο “Haunted”

 

Αν ετοιμάσεις κι εσύ κάποιο ωραίο βίντεο, στείλ’ το να του ρίξουμε μια ματιά.