10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Με το Samsung Galaxy S22 θα κρατήσουμε όλες τις epic moments του beach party για τα 10 χρόνια OneMan

Γιορτάζουμε τα πρώτα 10 χρόνια της ύπαρξης μας και σε καλούμε να διασκεδάσουμε παρέα. Παρέα και με το Samsung Galaxy S22.

Όπως ήδη γνωρίζεις, τo OneMan γιορτάζει τα 10 του χρόνια με ένα beach party. Κι επειδή, προφανώς και θέλουμε να κάνουμε capture όλες τις επικές στιγμές που θα ζήσουμε όλοι μαζί στο beach party του OneMan χρειαζόμαστε και τον κατάλληλο φακό. Κι αυτό θα μας το δώσει η νέα σειρά κινητών Galaxy S22 από την Samsung.

Δεν θα αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες. Απλά να είσαι έτοιμος σε αυτό το party να βγάλεις φωτογραφίες με ένα κινητό Galaxy S22 Ultra και να τις πάρεις στα χέρια σου αμέσως μετά από το team του OneMan. Γιατί επιλέξαμε τo συγκεκριμένο κινητό; Μα γιατί κάθε epic moment αποτυπώνεται ιδανικά με το Galaxy S22 Ultra και ειδικά σε βραδινές συνθήκες το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, χάρη στο Nightography.

Η Samsung βέβαια θα πάει την εμπειρία του party ακόμα παραπέρα για όλους εμάς. Μιας και πέραν των φωτογραφιών, θα έχει στηθεί και ένα φοβερό 360 video booth για να βγάζουμε βίντεο παρέα και να τα ανεβάζουμε στα social. Και κάπου εδώ θα σταματήσει να αποκαλύπτουμε τις λεπτομέρειες του party.

Στο Varkiza Resort, την Κυριακή 3 Ιουλίου θέλουμε να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ύπαρξής μας και μαζί σας. Με τους αναγνώστες μας σε ένα πάρτι που θέλουμε να πιστεύουμε για αυτό δύο πράγματα. α) Ότι θα γράψει ιστορία και β) θα γίνει θεσμός (για να σας προλάβουμε, δεν το είχαμε υποσχεθεί αυτό στο προηγούμενο).

Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο από τις 19.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ.