Φωτογραφίες: Αγγελική Καλαμαρά
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με το Samsung Galaxy S22+, το gaming έρχεται μαζί μου όπου κι αν βρίσκομαι

Χάρη στο υπερσύγχρονο smartphone της Samsung, η απόλαυση του gaming πάει σε άλλο επίπεδο.

Μακριά από εμάς τα κλισέ ότι οι άντρες μένουν πάντα παιδιά, τα αγόρια θα είναι πάντα αγόρια και λοιπά γραφικά στερεότυπα που έχουμε μάθει να αναπαράγουμε δίχως σκέψη. Αλλά ΟΚ, αν θέλω να μιλήσω μόνο για μένα, έχω φτάσει 35 χρονών και απολαμβάνω ακόμη το gaming και για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος, παιχνίδια που έχουν να κάνουν με το NBA και το μπάσκετ.

Κάποτε μαζευόμασταν σε σπίτια κολλητών και παίζαμε με τις ώρες σε παιχνιδομηχανές ή κάναμε τη νύχτα μέρα σπίτι μας μπροστά στην τηλεόραση. Πλέον, μπορεί ο ελεύθερος χρόνος για λιώσιμο να μην είναι πια ο ίδιος, όμως οι ευκαιρίες να εξασκήσω για όση ώρα προλάβω τις δεξιότητές μου στα σουτ και τα καρφώματα (αφού στην πραγματική ζωή γίνομαι κάθε μέρα και πιο αργός για μπάσκετ και η παραπάνω πρόταση μπορεί να ληφθεί μόνο ως χιουμοριστική) είναι πολλαπλάσιες.

Κι αυτό γιατί χάρη στο νέο Samsung Galaxy S22+, έχω μια σύγχρονη παιχνιδομηχανή πάντα μαζί μου. Στο λεωφορείο, το μετρό, σε ουρές, στο φαγητό, αλλά και στο σπίτι, η ευκολία του να είμαι μερικά tap με το δάχτυλο μακριά από τα αγαπημένο μου παιχνίδι, είναι ασυναγώνιστη, ενώ τα πλεονεκτήματα, είναι πολλά.

Ταχύτητα

Ο επεξεργαστής 4 nm προσφέρει μια εκπληκτικά ομαλή εμπειρία gaming, χωρίς το παιχνίδι να κολλάει ή να καθυστερεί δευτερόλεπτο, αφήνοντάς με να το απολαύσω στο έπακρο.

Αντοχή

Για να πάει καλά ένα παιχνίδι στο NBA, δεν πρέπει να έχουν μόνο οι παίκτες αντοχή, αλλά και η μπαταρία του κινητού. Η μπαταρία του Galaxy S22+ προσαρμόζεται έξυπνα στον τρόπο χρήσης του smartphone μου, ώστε να διαρκεί όσο η μέρα μου. Έτσι, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σβήσει το κινητό πριν από ένα κρίσιμο σουτ που θα μου χαρίσει τη νίκη.

Εικόνα

Η ποιότητα της εικόνας και των γραφικών, είναι πολύ βασικά χαρακτηριστικά για την απόλαυση ενός παιχνιδιού στο κινητό. Οι εκπληκτικές οθόνες Infinity-O 120Hz του Samsung Galaxy S22+ είναι κατασκευασμένη με Dynamic AMOLED 2X με τεχνολογία Vision Booster χαρίζουν υψηλή ορατότητα και ευκρίνεια, όπου κι αν επιλέξω να ξεχαστώ παίζοντας το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Multitasking

Χρησιμοποιώντας το Smart View για μετάδοση στην τηλεόραση, μπορώ να κατοπτρίσω το smartphone ή να χρησιμοποιήσω άλλες εφαρμογές χωρίς να διακόψω την εκπομπή*. Έτσι, αν είμαι αραχτός στο σαλόνι μου, μπορώ να στείλω την εικόνα με τα απίθανα γραφικά στην οθόνη της τηλεόρασης και να εκμεταλλευτώ και όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες του Galaxy S22+.
Με λίγα λόγια, χάρη στο smartphone αυτό, το gaming έχει γίνει πια με τρομερή ευκολία αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου όπου κι αν βρίσκομαι, χωρίς να στερούμαι τίποτα από την εμπειρία του παιχνιδιού σε μια παιχνιδομηχανή.

*Smartphone με Android 7.0+, και Samsung ΤVs κατασκευασμένες από το 2015 και έπειτα.
«Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε»