ΣΠΙΤΙ
SPONSORED

Μία δική σου ανανέωση μπορεί να σημαίνει ένα δεύτερο σπίτι για τη συσκευή σου

Αυτές τις γιορτές μπορείς να απολαύσεις τις νέες σου συσκευές, όσο οι προηγούμενες που πλέον δεν χρησιμοποιείς πηγαίνουν σε οικογένειες που τις έχουν ανάγκη.

Τελευταία που λέω στον κόσμο ότι έμαθα να μαγειρεύω στα 30, αντιλαμβάνομαι από τις αντιδράσεις τους ότι δεν με παίρνουν και πολύ στα σοβαρά. Υποθέτουν, φαντάζομαι, ότι με κάποιον τρόπο θα υπερβάλλω. Όταν εξηγώ όμως ότι είχα μάστερ στο ντελίβερι και ότι η σπεσιαλιτέ μου ήταν το τοστ γαλοπούλα/τυρί/ντομάτα/μαγιονέζα, μιλώ πολύ κυριολεκτικά. Πριν δηλαδή αρχίσω να μαθαίνω την κουζίνα μου μέσα και έξω, αυτήν για την οποία θα βρει η Κωτσόβολος τώρα ένα Δεύτερο Σπίτι αναλαμβάνοντας να παραλάβει τη συσκευή μου δωρεάν, να την φροντίσει και να την παραδώσει σε οικογένειες που την έχουν ανάγκη, δεν είχα την παραμικρή ιδέα από μαγειρική.

Αν εξαιρέσεις μια πάναπλη συνταγή κόκκινου μακαρονιού που μου είχε μάθει η γιαγιά μου, δεν ήξερα να φτιάχνω τίποτα άλλο. Αλλά τίποτα άλλο. Κι ακόμα κι αυτή, επειδή το ζυμαρικό έπρεπε να βράσει μέσα στο νερό μαζί με τον τοματοπελτέ, δεν ήξερα πώς να τη μεταφράσω σε κάποια άλλη συνταγή με μακαρόνι όπου η σάλτσα πρέπει να φτιαχτεί, ας πούμε, ξεχωριστά. Έκανα πως χαζογελούσα κι ότι δεν το έπαιρνα προσωπικά, αλλά με απασχολούσε. Κι αν κλείσουν όλα τα ντελίβερι του κόσμου; Κι αν συμβεί η αποκάλυψη των ζόμπι; Τι θα τρώω όταν τελειώσουν οι κονσέρβες;

Αποφάσισα, λοιπόν, ότι για άνθρωπος που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητος, δεν γίνεται να προσπαθώ να ξεπαγώσω ένα φιλέτο κοτόπουλου και να ξεπαγώνω μαζί κι άλλα δέκα (τρου στόρι), επειδή δεν γνώριζα πως αν δεν τα ‘χεις χωρίσει εξαρχής, θα γίνουν μασίφ. Ότι δεν γίνεται να κοιτάζω ετικέτες προϊόντων και να διαβάζω αραμαϊκά. Και κυρίως, ότι από τη στιγμή που το φαγητό είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μου και συνοδεύει τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας παρέα τους αγαπημένους μου ανθρώπους, θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω κι εγώ στην εμπειρία πέρα από την παρουσία μου. Με το πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι της Κωτσόβολος έχω την ευκαιρία να το κάνω, δωρίζοντας την προηγούμενη κουζίνα που δεν χρησιμοποιώ πια σε οικογένειες που τη χρειάζονται.

Κωτσόβολος

Τώρα που μετακόμισα σε μεγαλύτερο χώρο και απέκτησα μία ολοκαίνουρια κουζίνα, ποιος με πιάνει. Γιατί όμως να πεταχτεί η προηγούμενη κουζίνα μου όταν λειτουργεί ακόμα υπέροχα;

Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο. Βεβαιώσου απλώς πως η συσκευή σου είναι λειτουργική, ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει την απόδοσή της, και ότι είναι έως και 10 χρονών.

Κωτσόβολος

Εδώ έρχεται το πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι της Κωτσόβολος που μας καλεί αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε τη δική μας καλή πράξη και να δωρίσουμε τις συσκευές που δεν χρειαζόμαστε σε οικογένειες που τις έχουν ανάγκη. Με την υποστήριξη κιόλας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το πρόγραμμα στοχεύει στην έμπρακτη υποστήριξη πολλών οικογενειών σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με υψηλούς δείκτες φτώχειας, μέσα από τη δωρεά λειτουργικών συσκευών (πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, κουζίνα) όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων αλλά ολόκληρου του έτους, αλλάζοντας τις ζωές οικογενειών που τις έχουν ανάγκη προς το καλύτερο.

Σκέψου απλώς πόσες συσκευές έχεις κατά καιρούς αλλάξει για να φρεσκάρεις τον χώρο σου ή για να δοκιμάσεις την τελευταία τεχνολογία, και φαντάσου να είχαν αποκτήσει δεύτερη ζωή και ένα Δεύτερο Σπίτι σε ανθρώπους που τις έχουν πραγματική ανάγκη.

Δώρισε και εσύ μία συσκευή που δεν χρειάζεσαι και άλλαξε τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο. Η Κωτσόβολος αναλαμβάνει δωρεάν να παραλάβει τη συσκευή, να την ελέγξει, να την φροντίσει και να την παραδώσει στα χέρια που τη χρειάζονται, όσο εσύ θα απολαμβάνεις τη νέα σου αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να μάθεις κάνοντας κλικ εδώ: Δεύτερο Σπίτι | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – kotsovolos.gr

κωτσόβολος