LIFE

Μια επίσκεψη στο Grand Harmony Spa είναι το δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου

Επισκεφτήκαμε το Grand Hyatt Athens και για μερικές ώρες αφήσαμε πίσω τα προβλήματά μας.

Δεν περνάμε και λίγα εδώ που τα λέμε. Πανδημία, φωτιές, καύσωνες, τα τόσα μικρά και καθημερινά προβλήματα που έτσι κι αλλιώς μας αγχώνουν και μας εξουθενώνουν σωματικά και ψυχικά. Καμιά φορά, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα απ’ όλα αυτά, πρέπει το κεφάλι σου να αδειάσει και να κάνεις ένα ριστάρτ, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την πόλη και χωρίς να χάσεις χρόνο και φαιά ουσία για πολλά κανονίσματα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, βρίσκεται εκεί έξω το Grand Harmony Spa του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, το οποίο δεν απευθύνεται μόνο σε διαμένοντες, αλλά και σε εξωτερικούς επισκέπτες και προσφέρει ποικιλία παραδοσιακών και ολιστικών περιποιήσεων. Η πολυτελής πισίνα που διαθέτει είναι μοναδική ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας και η ολιστική προσέγγιση του Grand Harmony Spa περιλαμβάνει το πνεύμα, το μυαλό και το σώμα, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρη τη ζωή ενός ατόμου: καριέρα, οικογένεια, κοινωνικές δραστηριότητες, περιβάλλον, διατροφή, άσκηση, διανοητικό πλαίσιο και πνευματική ζωή.

Με όλα αυτά στο μυαλό, κάναμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και το τρέξιμο του γραφείου, για μια επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα spa της Αθήνας. Αφού μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο στον πανέμορφο και μοντέρνο χώρο, ξεκινήσαμε με μια θεραπεία και περιποίηση σώματος, ιδανική για να φύγει η ένταση των ημερών και οι σωματικές κακουχίες που ήρθαν από την καραντίνα και όχι μόνο.

Μία ώρα περιποίησης, ήταν αρκετή για να ταξιδέψει ο νους μακριά από τα καθημερινά tasks και την πίεση και να αισθανθούμε το σώμα μας να αποκτά ξανά λίγη από τη χαλάρωση που του έλειπε. Βγαίνοντας, είχαμε καταλάβει πως το Grand Harmony Spa αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για θεραπείες και περιποίηση σώματος, ενώ ο καθένας μπορεί να βρει το πρόγραμμα και το πακέτο που του ταιριάζει.

 

Φυσικά, η χαλαρωτική εμπειρία δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Αφού ήπιαμε λίγο τσάι ενώ αισθανόμασταν ακόμη ότι αιωρούμαστε και είχαμε ξεχάσει όχι απλά τις δουλειές της ημέρας αλλά τι δουλειά κάνουμε γενικότερα, κληθήκαμε να κάνουμε μια δύσκολη επιλογή: Συγκεκριμένα, να επιλέξουμε ανάμεσα σε σάουνα, χαμάμ, jacuzzi και κρυοθεραπεία, ή μια βουτιά στην 25 τ.μ. πισίνα. Μετά από ένα έκτακτο μίτινγκ, καταλήξαμε στο jacuzzi και πλέον ήμασταν έτοιμοι για την επιστροφή στην κανονικότητα, αισθανόμενοι αρκετά χρόνια νεότεροι και πολύ πιο χαλαροί απ’ ό,τι πήγαμε.

Μία μόνο επίσκεψη στο Grand Harmony Spa ήταν αρκετή για να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε πίσω πιασίματα, στρες και νεύρα, οπότε η καθιέρωση αυτών των επισκέψεων μοιάζει πλέον με μονόδρομο. Με όλα αυτά που γίνονται, είναι ένα δώρο που σίγουρα το αξίζουμε όλοι μας και είναι πάρα πολύ εύκολο να το κάνεις στον εαυτό σου ή σε κάποιον αγαπημένο σου, κλείνοντας ραντεβού σε ένα από τα 4 δωμάτια θεραπειών, 1 εκ των οποίων είναι για ζευγάρια, ή σε κάποια από τις υπόλοιπες παροχές. Αν πάλι έχεις τόση ένταση και πρέπει κάπως αλλιώς να τη διοχετεύσεις, υπάρχει φυσικά και το γυμναστήριο με όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς.

Καμιά φορά εδώ που τα λέμε, αξίζει να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας, ειδικά όταν είναι τόσο εύκολο.

Ωράριο (προσωρινό): 15.00 -22.00 (Δε-Σα), & 14.00-21.00 (Κυ)

Τηλ. spa: 214 402 1207

Grand Hyatt Athens: 214 402 1234.