GOLDEN HALL

Μια βόλτα στο Golden Hall με τον μικρό θα είναι πάντα μια υπέροχη εμπειρία

Λίγα λόγια για μία όμορφη επίσκεψη στο Golden Hall για ψώνια και ψυχαγωγία, μετά την προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Σαν μικρό παιδί. Έτσι νιώθω κάθε φορά που κάνω βόλτα στο Golden Hall με ένα πιτσιρίκι. Είτε είναι ο γιος μου που τώρα μεγάλωσε και δεν με κάνει πια τόση παρέα, είτε το βαφτιστήρι μου, είτε ο ανηψιός μου που θα δείτε και στις φωτογραφίες, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Γιατί επιστρέφω κι εγώ για λίγο στη δική μου παιδική ηλικία και μπαίνω στο Golden Hall έτοιμος για παιχνίδι, φαγητό και ψώνια.

Ο χρόνος που περνάμε με τους μικρούς μας, θέλουμε πάντα να μετράει, θέλουμε σαν μπαμπάδες, νονοί, θείοι, να είναι μία εμπειρία που θα τη θυμόμαστε και εμείς και τα μικρά. Γι’ αυτό επιλέγω μια φορά το μήνα, να παίρνω εγώ τον μικρό από την προπόνηση στο ΟΑΚΑ και να περπατάμε μέχρι τη νέα είσοδο του Golden Hall, στην πεζογέφυρα ΟΑΚΑ για να κάνουμε μία όμορφη βόλτα.

Η νέα είσοδος του Golden Hall είναι η τέλεια λύση για εμένα αλλά και για όλους εκείνους που κάνουν τη βόλτα ή την προπόνησή τους στο ΟΑΚΑ ή και για όσους χρησιμοποιούν το τρένο σαν μεταφορικό μέσο.

Σε λίγα μόλις λεπτά, πανεύκολα, βρεθήκαμε μέσα στο Golden Hall και ξεκινήσαμε την περιήγησή μας για αυτή την εβδομάδα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο. Με τόσες επιλογές σε καταστήματα, εστιατόρια και fun πράγματα να κάνουμε παρέα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα.

 

 

Εδώ είναι που ξεκινά η πραγματική εμπειρία…

Μαζί με τον μικρό κάναμε αυτή τη φορά μία “κλασική” αλλά και αγαπημένη βόλτα κυρίως για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Η πρώτη στάση ήταν στο κατάστημα Μουστάκας Toys signature store για να δει ο μικρός τι καινούργιο υπάρχει και τι δώρο θα ζητήσει. Βρήκαμε έναν πραγματικό κόσμο παιχνιδιών, στον οποίο θέλαμε να κάτσουμε με τις ώρες. Να χαζεύουμε τα παιχνίδια, να τα συγκρίνουμε, να μελετάμε ποια είναι η επόμενη αγορά.

Η συνέχεια μετά τα παιχνίδια ήταν φυσικό επακόλουθο της προπόνησης και του παιχνιδιού μας στο ΟΑΚΑ. Μια ματιά για αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό στο Zakcret Sports. Δοκιμάσαμε παπούτσια, είδαμε ωραίες φόρμες για την προπόνηση αλλά και τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι. Στα Zakcret Sports βρίσκεις πάντα αυτό που ζητάς για την γυμναστική σου αλλά και για το αθλητικό στιλ που εγώ τουλάχιστον υιοθετώ και στο σπίτι και πολλές φορές και στο γραφείο.

Επόμενη στάση και άκρως ενδιαφέρουσα στο Tricks & Treats για απίθανα gadgets και αξεσουάρ. Ο κόσμος του Tricks & Treats έχει τόσες επιλογές από έξυπνα αντικείμενα που θες να τα πάρεις όλα. Σημειωματάρια, ατζέντες, τσάντες, φορτιστές, παιχνίδια και τόσα άλλα κουλ πράγματα.

Δεν θα μέναμε βέβαια μόνο σε αθλητική ένδυση. Στο attica οι επιλογές μας είναι πράγματι αμέτρητες και μοναδικές. Κοιτάξαμε να δούμε πώς θα ανανεώσουμε λίγο τα χειμωνιάτικά μας. Casual αλλά και πιο formal επιλογές στα παιδικά για τις χειμωνιάτικες εκδρομές και τις βόλτες τα Σ/Κ. Βλέπεις ο χειμώνας είναι για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε πράγματα και στο attica δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις εκείνο που αναζητάς.

Τελειώνοντας τη βόλτα μας στα καταστήματα καθίσαμε στα TGI Friday’s. Η αλήθεια είναι ότι είναι σταθερά αγαπημένη μας συνήθεια, είτε θέλουμε να το ρίξουμε έξω είτε αποφασίζουμε να τηρήσουμε αυτά που λέει ο προπονητής του μικρού και να προσέξουμε λίγο τη διατροφή. Χορταστικά πιάτα, γεύσεις διαχρονικές και αγαπημένες στους άνετους καναπέδες των TGI Friday’s.

Φύγαμε από το Golden Hall χαρούμενοι και γεμάτοι, ανυπομονώντας για την επόμενη φορά που η επίσκεψη στο ΟΑΚΑ θα μας οδηγήσει στη νέα είσοδο του Golden Hall.