SEX

Μίλα της βρώμικα (και κάν’ τη να παραμιλάει)

Ο μόνος άντρας που επιβραβεύτηκε επειδή δεν έβγαλε ούτε λέξη ήταν ο πρωταγωνιστής του The Artist. Εσύ μη μένεις βουβός. Πες της τα σωστά λόγια την ώρα της πράξης και εκείνη θα στο ανταποδώσει. Με πράξεις.

«Για τις γυναίκες, το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το σημείο G είναι στα αυτιά. Όποιος το ψάχνει παρακάτω χάνει το χρόνο του», λέει η συγγραφέας Ιζαμπέλ Αλιέντε – και προφανώς δεν εννοεί να της πιέζεις με το δάχτυλό σου τα αυτιά της, αλλά να της μιλάς. Είναι αλήθεια: Όσο εκνευριζόμαστε να μας μιλάς την ώρα που βλέπουμε Grey’s Anatomy, τόσο λατρεύουμε να σε ακούμε την ώρα που εξερευνάς τη δική μας ανατομία. Καταλαβαίνουμε, βέβαια, πως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι απείρως awkward για σένα: Σε μερικούς άντρες το να μιλάνε βρώμικα τους έρχεται τόσο φυσικά όσο το ρέψιμο μετά τη μπύρα, ενώ για άλλους φαντάζει τόσο δύσκολο όσο το να πετύχεις το τέλειο μοριακό κοκτείλ. Εσύ, όμως, δεν θα ανήκεις στους δεύτερους. Εσύ θα διαβάσεις τους κανόνες του dirty talking και θα τους εφαρμόσεις με επιτυχία στην επόμενη τυχερή που θα βρεθεί στο κρεβάτι σου.

Το timing το σωστό

Αυτά που λες πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με αυτά που κάνεις, οπότε το να της περιγράφεις πως ακριβώς θα γίνεις ο μεγάλος επιβήτοράς της την ώρα που της χαϊδεύεις τα μαλλιά, ίσως δεν είναι καλή ιδέα. Ξεκίνα ήπια, με λόγια τρυφερά τα οποία θα κλιμακώνονται όσο ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση. Για opening line διάλεξε μια πολλά υποσχόμενη ατάκα, όπως «δεν μπορείς να φανταστείς τι σκεφτόμουν όλη μέρα ότι θα σου κάνω…». Σταμάτα εκεί. Άστη να περιμένει, άστη να φαντάζεται. Προχώρα αργά και ύπουλα. Πέρνα από το Άρλεκιν στο hardcore πορνό με τρόπο, ώστε σε καμία φάση της διαδικασίας να μη βαρεθεί και σε καμία να μη νιώσει την ανάγκη να σε χαστουκίσει. 

No shame, no fear

Όλοι κάνουμε διάφορες σκέψεις την ώρα του σεξ, λίγοι όμως τις μοιραζόμαστε. Κατά πάσα πιθανότητα θα ήσουν λαλίστατος αν δεν ντρεπόσουν μήπως πεις κάτι γελοίο και χαλάσεις το κλίμα ή δεν φοβόσουν μην προσβάλλεις την παρτενέρ σου. Καμία ντροπή, κανένας φόβος: Είστε γυμνοί, τα κορμιά σας έχουν ανοίξει ζωηρό διάλογο και το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο και πες της ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι (εκτός αν σκέφτεσαι εκείνο το βιντεάκι με τους 2 νάνους και την κατσίκα – αυτό καλύτερα να το παραλείψεις). Οι βρώμικες λέξεις όχι απλά επιτρέπονται, επιβάλλονται. Αν νιώθεις άβολα να τις χρησιμοποιήσεις, μπορείς να πεις αυτό που θες περιφραστικά – θυμήσου όμως πως το γεγονός ότι τόλμησες να τις ξεστομίσεις από μόνο του μπορεί να την ανάψει αφάνταστα. Όλα μπορείς να τα πεις την ώρα του σεξ. Είναι όμως έτοιμη να τα ακούσει;  

Τώρα αυτό της αρέσει;

Πέρα από τους αναστεναγμούς και τα μακρόσυρτα «μμμ», τα οποία μπορείς να εκλάβεις ως πράσινο φως για να συνεχίσεις, υπάρχει και ο ευθύς τρόπος για να καταλάβεις αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Κάν’ της ερωτήσεις. Όχι ερωτήσεις που επιδέχονται «ναι/όχι/ δεν γνωρίζω» απάντηση, αλλά ερωτήσεις που δίνουν βήμα σε εκείνη να εκφράσει το πως αισθάνεται (το “τι είσαι;” ήταν μια καλή ατάκα, αλλά τη χρησιμοποίησε κάποτε ένας Στέφανος και τη χάλασε για πάντα). Και, hey, αν αρχίσει να μιλάει, δεν θα κάνεις πια άβολο μονόλογο – διπλό το καλό.

Προτεινόμενη θεματολογία

Υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις έμπνευση: το πριν, το τώρα και το μετά. Στο πριν συμπεριλαμβάνονται προηγούμενες κοινές σας εμπειρίες (προσοχή: ΚΟΙΝΕΣ, όχι με την πρώην σου), αναμνήσεις που μπορείς να επαναφέρεις στο προσκήνιο και να περιγράψεις γλαφυρά ξεκινώντας με «Θυμάσαι τότε που…». Σαν γέρος που αναπολεί παλιές ιστορίες, αλλά με οργασμούς μέσα. Έπειτα υπάρχει το τώρα, το να περιγράψεις δηλαδή ακριβώς τι της κάνεις, να ακούει λεπτομερώς τι της συμβαίνει και να θέλει να πεθάνει από ντροπή και ηδονή ταυτόχρονα. Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μετά: να βρίσκεσαι εσύ μια φάση (ή και δυο) μπροστά και να της κάνεις live αναμετάδοση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Κάν’ τη να ανυπομονεί για αυτά που σύντομα θα πάθει.

Οι άντρες κρατούν το λόγο τους

Αν διαλέξεις να της περιγράψεις τα σεξουαλικά σας μελλούμενα, πρέπει να κινηθείς με συνέπεια προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι πως είναι ρεαλιστικό σενάριο να την ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο, αλλά δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Αν της υποσχεθείς πως θα συνεχίσεις όλο το βράδυ, οφείλεις να κρατηθείς περισσότερο από το τίμιο τέταρτο. Αν της υποσχεθείς οργασμό, προσπάθησε να τη φέρεις σε οργασμό. Αν της υποσχεθείς πως θα πονέσει, κάν’ τη να πονέσει. Αν την πονέσεις τόσο ώστε να την ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο, φύγε πριν έρθει η αστυνομία. 

Flattery will get you everywhere

Δεν υπάρχει όριο ή υπερβολή στα πόσα κομπλιμέντα μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα την ώρα του σεξ. Για την ακρίβεια, μπορείς να φέρεις εις πέρας όλο το dirty talking μόνο με κομπλιμέντα (και κάποιες χυδαίες λέξεις που εκείνη την ώρα ακούγονται σαν κομπλιμέντα). Από το πώς μυρίζει και πόσο ωραία δείχνουν τα οπίσθιά της από εκεί που στέκεσαι, μέχρι πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει, ό,τι θετικό σχόλιο της κάνεις εκείνη την ώρα, θα το πάρεις πίσω σε απόλαυση και υποταγή.

Ζωηρές περιγραφές, χαρούμενες γυναίκες

Ναι, είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τις κλισέ εκφράσεις του σεξ, αυτές που βρίσκονται στην άκρη της γλώσσας σου και σε καμία 30ρια αρχεία .avi στον υπολογιστή σου. Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσεις να γίνεις λίγο πιο ευρηματικός. Περιέγραψέ της γλαφυρά τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, με κάτι του στιλ «το [ουσιαστικό] σου είναι τόσο [επίθετο] που θέλω να το [ρήμα]». Εναλλακτικά, δώσ’ της διαταγές, όπως ” [προστακτική] τον [μετοχή] μου [ουσιαστικό] μέχρι να [ρήμα] από [ουσιαστικό]”. Μην ψάχνεις τη γραμματική του Τριανταφυλλιδη, μια γενική εικόνα την πήρες.

Αλλαγή ταχυτήτων

Το να μιλάς διαρκώς είναι εξίσου βαρετό με το να μη μιλάς καθόλου. Κάνε τις απαραίτητες παύσεις για να επεξεργαστεί το μυαλό της αυτά που άκουσε και να τα νιώσει με τις υπόλοιπες 4 αισθήσεις της. Γίνε απρόβλεπτος, τόσο σε αυτά που λες, όσο και στον τρόπο που τα λες. Κάνε εναλλαγές στον τόνο σου, ψιθύρισε της κάτι και έπειτα ζήτα της κάτι άλλο κοφτά, με αυτοπεποίθηση στη φωνή σου. Πες της κάτι όμορφο και ερωτικό και έπειτα κάτι άγριο, πρωτόγονο, σχεδόν προσβλητικό. Δεν μπορείς να πηγαίνεις μονίμως με πρώτη, δεν μπορείς να ανέβεις την ανηφόρα με πέμπτη – και σίγουρα δεν μπορείς να την έχεις συνεχώς στο ρελαντί.

Σταμάτα να σκέφτεσαι

Μπορεί να σου φαίνεται πως έρχεται σε αντίθεση με τα παραπάνω, αλλά το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη εξάσκηση μέχρι να βρεις τη χρυσή ισορροπία. Μην κάνεις υπερπροσπάθεια να πεις ολόσωστα το ποίημα γιατί δεν θα απολαύσει το σεξ ούτε εκείνη, ούτε εσύ. Οι στιλιζαρισμένες ατάκες, οι πολυσύνθετες φράσεις και οι έξυπνες απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «σ’ αρέσει;» μπορούν να ξενερώσουν τελείως τη φάση σας. Πες την πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό, απλά και ακατέργαστα. Σε αντίθεση με τα comments που κάνεις στο ONEMAN, στα comments που κάνεις στο κρεβάτι σου δεν χωράει editing και λογοκρισία.